Įkraunama...
Įkraunama...

Teisių laikymas Londone

QUOTE(premium @ 2010 05 20, 17:59)
patiktu sakai, bet tai kaip nesaugu gatvese butu lotuliukas.gif

Mano vyras vairavo nuo 10,kol teises issilaike,tai del jo nebijau.Na ,o man po 200 metru dave teises,labai gailetusi biggrin.gif
Istikruju tai nzn kaip iveikti ta fobija.gal pas koki hipnozes speca nueiti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybe24: 20 gegužės 2010 - 21:03
QUOTE(maybe24 @ 2010 05 20, 22:02)
Mano vyras vairavo nuo 10,kol teises issilaike,tai del jo nebijau.Na ,o man po 200 metru dave teises,labai gailetusi  biggrin.gif
Istikruju tai nzn kaip iveikti ta fobija.gal pas koki hipnozes speca nueiti  rolleyes.gif

apie kokia fobija sneki? bijai pradet ar bija egzamino nlb supratau g.gif

as kaip tik snd pagavojau kazin kiek jie kankina egzamino metu. galvojau apie 1.5 val. rolleyes.gif na bet istikruju ir 40 minuciu uzteks prisidrbti doh.gif
Atsakyti
Bet i tas 40 min ieina 2 teoriniai klausimai-show me,tell me.Tai jau 5 minutes atkrenta biggrin.gif Kol dar pasireguiuoji veidrodeli,dar minute biggrin.gif Va jau kiek pataupai mirksiukas.gif O is tikro tai zinau viena vaikinuka,kuris dar nespejus isvaziuot is aiksteles padare grubia klaida(neapsiziurejo is visu pusiu,o kaip tik uz masinos kitas instruktorius ejo)Betvistiek turejo atvazinet tas 40 min,net neitardamas,kad jau pacia pirma min susimove blink.gif
Atsakyti
tas tai taip, nesvarbu, kur susimovei, kad ir pradzioj, bet vazineji iki galo. As tai ir zinodavau kur mano klaida buvo, bet vistiek zmogus tikiesi, nu gal dar yra sansas biggrin.gif Per pirma savo testa as irgi klaida padariau pradzioj, labai nusiminiau, toliau viskas sekesi puikiai, bet...
Atsakyti
antra syki kai laikiau pirma minute susimoviau,tik nepastebejau,mat per centro vartus ne ta juosta isvaziavau doh.gif po poros minuciu ant didelio ziedo vel susimoviau doh.gif zinau,kad neislaikiau ale visvien reikejo atkentet tas 40 minuciu verysad.gif istikruju tai nezinau kam liepia vazinet toliau,nes mano ciut nervai laike verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giega @ 2010 05 22, 12:25)
Bet i tas 40 min ieina 2 teoriniai klausimai-show me,tell me.Tai jau 5 minutes atkrenta biggrin.gif Kol dar pasireguiuoji veidrodeli,dar minute biggrin.gif Va jau kiek pataupai mirksiukas.gif O is tikro tai zinau viena vaikinuka,kuris dar nespejus isvaziuot is aiksteles padare grubia klaida(neapsiziurejo is visu pusiu,o kaip tik uz masinos kitas instruktorius ejo)Betvistiek turejo atvazinet tas 40 min,net neitardamas,kad jau pacia pirma min susimove blink.gif

eina sau blink.gif

QUOTE(vikusia21 @ 2010 05 22, 18:07)
antra syki kai laikiau pirma minute susimoviau,tik nepastebejau,mat per centro vartus ne ta juosta isvaziavau doh.gif po poros minuciu ant didelio ziedo vel susimoviau doh.gif zinau,kad neislaikiau ale visvien reikejo atkentet tas 40 minuciu verysad.gif istikruju tai nezinau kam liepia vazinet toliau,nes mano ciut nervai laike verysad.gif

butent, kokstikslas tada unsure.gif
Atsakyti
aciu mergytes... smile.gif taip, as nesijaudinu, vis tik masinos dar neturiu tai kazkaip ne taip aisku jei stovetu ir lauktu kieme butu apmaudziau.. db isvis po egzamino nevazinejau... galimybe vel laikyt bus gal tik po gero gero menesio jei ne po 2 :S
Atsakyti
QUOTE(Kristinuca @ 2010 05 25, 21:04)
aciu mergytes... smile.gif taip, as nesijaudinu, vis tik masinos dar neturiu tai kazkaip ne taip aisku jei stovetu ir lauktu kieme butu apmaudziau.. db isvis po egzamino nevazinejau... galimybe vel laikyt bus gal tik po gero gero menesio jei ne po 2 :S

o kodel?
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2010 05 20, 15:31)
sveika 4u.gif pravaziavimo testas vyksta nuo 35 iki 40 minuciu smile.gif

Mergai, klausiau ir as savo instruktoriaus kiek laiko vyksta testas, man sake, kad 1h, sakau mano drauges laiko Londone sake 40min., sako pirma kart girdziu, kiek vaziavau db su mokiniais per egzamina, tiek vaziavom 1h. mastau.gif tai kuo cia db as turiu but prasikaltus ir vazinet visom 20min ilgiau man niekaip nedaeina mad.gif sako man instruktorius, tu jau vaziuoji gerai, db manevrus pradesim ir bukinam egzamina, bet mergos as zinau save, kol manes niekas netestuoja as ir jauciuosi normaliai, tik ilipsiu per egza, iskat susimausiu is nervu unsure.gif Nzn kaip reiks save apgaut, kad viskas ore ir as gerai jauciuosi biggrin.gif

Kazin kada geriau vazinet, per pika, ar ne, nes vieni sako per pika, atseit daugiau prastovi kamsciuose, mano instruktorius sake, kad jei piko metu laikysiu egza, tai tikriausiai tu paciu didziausiu ziedu, kur po 5 juostas isvengsiu, nes jie atseit nelinke stovet eilej.. Tikrai, kazin koki laika buu geriau pasirinkti?.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aissstute: 26 gegužės 2010 - 16:48
Jei piko metu prastovesi vienoj vietoj ilgiau nei 15 min,anuliuos tavo egza ir turesi bookintis is naujo ax.gif Geriau vaziuok nepiko metu.Tadaa ir masinu maziau,maziau tau maisysis visi.Maziau pati nervuosies.
O egzas Londone tikrai 40 min.Pati i laikrodi paziurejau iseddus i masina ir skaiciavau minutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 05 26, 17:46)
Mergai, klausiau ir as savo instruktoriaus kiek laiko vyksta testas, man sake, kad 1h, sakau mano drauges laiko Londone sake 40min., sako pirma kart girdziu, kiek vaziavau db su mokiniais per egzamina, tiek vaziavom 1h. mastau.gif tai kuo cia db as turiu but prasikaltus ir vazinet visom 20min ilgiau man niekaip nedaeina mad.gif sako man instruktorius, tu jau vaziuoji gerai, db manevrus pradesim ir bukinam egzamina, bet mergos as zinau save, kol manes niekas netestuoja as ir jauciuosi normaliai, tik ilipsiu per egza, iskat susimausiu is nervu  unsure.gif Nzn kaip reiks save apgaut, kad viskas ore ir as gerai jauciuosi  biggrin.gif

Kazin kada geriau vazinet, per pika, ar ne, nes vieni sako per pika, atseit daugiau prastovi kamsciuose, mano instruktorius sake, kad jei piko metu laikysiu egza, tai tikriausiai tu paciu didziausiu ziedu, kur po 5 juostas isvengsiu, nes jie atseit nelinke stovet eilej.. Tikrai, kazin koki laika buu geriau pasirinkti?..  g.gif

niu nzn man instruktore irgi sake kad apie 40minuciu...

Kaip fainai tu jau egzamina bukinies. rolleyes.gif As cia viena strigus ilgam unsure.gif nors sake jau neblogai vaziuoju, bet visvien jauciu kad dar reikia igudziu.ir vis pamirstu veidrodelius pries stabdant, nu niekiap man nepavyksta atsimint doh.gif bet toks azartas man greiciau gaut teises kad negaliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 05 26, 15:46)
Mergai, klausiau ir as savo instruktoriaus kiek laiko vyksta testas, man sake, kad 1h, sakau mano drauges laiko Londone sake 40min., sako pirma kart girdziu, kiek vaziavau db su mokiniais per egzamina, tiek vaziavom 1h. mastau.gif tai kuo cia db as turiu but prasikaltus ir vazinet visom 20min ilgiau man niekaip nedaeina mad.gif

Nusisneka tas tavo instruktorius turiu pasakyt lotuliukas.gif visoj UK testai vienodi http://www.direct.go...Test/DG_4022540 Ir as ne LOndone laikiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 26 gegužės 2010 - 19:32