Įkraunama...
Įkraunama...

Prekybos ir pramogų centras"PANORAMA"

QUOTE(Shiaudas @ 2008 11 21, 21:02)
pridygo tu centru daugybe  doh.gif

Pirk ir mirk tai vadinama laugh.gif
Atsakyti
Buvom ir mes per atidaryma, labiausiai nepatiko parkingas, baisu buvo su mazais vaikais ten po ji klajot, smarve ziauri, ventiliacijos 0. Pats centras kol viskas nauja tikrai fainas. Rituals parduotuvej pirkau sampuna, tai tikrai patiko, verta pabandyti, kam nusibode jau iprasti prekiniai zenklai, negaliu drasiai teigti, bet man pasirode parduotuvele neprastesne uz TBS'a, ir siaip smagu, kad ateina nauji prekiniai zenklai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 11 22, 09:37)
Pirk ir mirk tai vadinama laugh.gif

dar dirbk prieš tai turi eiti biggrin.gif
Atsakyti
na is savo akimis tai maciusio zmogaus girdejau, kad panoramos RIMI apsauginiu kameros puikiai fiksuoja persirengimo kambariuku vaizda, ypac paklausi kazkuri, kurioje matuojamos liemeneles(gal kazkur salia ju kabo). vaizda gali pritraukti iki 1 metro. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kažkodėl įtariu, kad taip visuose prekybcentriuose. Norfoj tai tikrai mad.gif Įeini į kabiną, apsidairai ir matai kamerą į save įbestą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surfinija: 23 lapkričio 2008 - 17:26
QUOTE(Surfinija @ 2008 11 20, 15:44)
Iš kur žinai? mastau.gif

medikas vienas sakė smile.gif
Atsakyti
Apie melynas sviesas tualetuose buvo rasyta placiai spaudoje pries keleta metu. McDonaldai ir degalines pradejo toki apsvietima, kur narkomanai ateidavo(nemokama ir rami vieta) susileisti dozes.
Atsakyti
QUOTE(Surfinija @ 2008 11 20, 16:44)
Iš kur žinai? mastau.gif
O aš galvoju, kam tos mėlynos šviesos maximų WC g.gif Nepatinka man ta šviesa.

jo, jau seniai zinoma, kad tokia sviesa butent del narkomanu rolleyes.gif

O Panorama...galetu but daugiau kitokiu parduotuviu nei Europoj, Akropoly ar VCUP'e. nors kazko naujo ir yra, bet dauguma parduotuviu tos pacios kaip ir kituose prekybos centruose, tad kokia prasme. ypac, kai visi sie pamineti prekybos centrai yra visai netoli vienas kito...
Atsakyti
4u.gif Man Panoramoje nepatiko, nors buvau vėlokai vakare ir žmonių daug nebuvo. Kažkaip dar toks neužbaigtumas jaučiasi. nedirba dalis plane nurodytų objektų. Automobilių stovėjimo aikštelės tikrai nejaukios( kita vertus kur jos jaukios)
O gal jau mes persisotinę tų parduotuvių. g.gif
Atsakyti
Man ir Panorama didelio ispudzio nepaliko. Tik kartingai patiko, tiksliau juos vyras isbande, o as kada nors veliau isbandysiu (kai aprims) ax.gif smile.gif
Atsakyti
Man Panorama visai patiko rolleyes.gif Parduotuvių daug, yra naujų, įdomių, yra ir senų pamėgtų. Atradau sau mielų, kurių niekur kitur nėra (ar bent nesu mačiusi). O aikštelės kaip tik jaukesnės nei kitur, spalvotos bigsmile.gif Žodžiu, iš visų didelių prekybos centrų Vilniuj Panorama man patinka labiausiai smile.gif
Atsakyti
Kadangi nemėgstu parduotuvių ar einu tik dėl to, kad reikia, tai man Panoramoje nėra ką veikti, nebent užsukti pavalgyti. Bet tam yra ir patogesnių vietų miesto centre. Šliaužioti po parduotuves ir taip leisti laiką, kiekvienam pagal poreikius.

Vistik mielesnis Akropolis, kad ir ilgas. Bent jau žinau, kas kokiam gale ir kur geriau mašiną pasistatyti, kad daug neklaidžioti. Nueinu į kiną, čia pat nusileidusi išgeriu kavos ar pavalgau, čia pat užsuku į patogų knygyną ir į Maximą, kartais reikia smulkmenų Ermitaže. Ir galiu važiuoti namo lotuliukas.gif Tad man svarbu, kad yra kinas, dar smagus boulingas. Kartingas visiškai neaktualus schmoll.gif
Atsakyti