Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

ir as turejau labai ryskias ,abu kartus gime mergytes.Po antro gimd.juosta isnyko tik po beveik 2 metu.Jau maniau kad taip ir liks. verysad.gif
Atsakyti
mano buvo palygint neryski ta juosta ir gime berniukas, dar girdejau viena mita, kuris beje irgi man neatitiko, kad kai juosta yra iki bambos tai berniukas, o kai jau beveik ar iki krutines tai mergyte.. g.gif
Atsakyti
mitas. turiu labai daug pavyzdziu smile.gif
Atsakyti
Pas mane buvo labai blanki ir gime mergaite tongue.gif
Atsakyti
pas mane pirmam nestume isvis nebuvo-turiu berniuka, dabar atsirado pries pat gimdyma-turiu mergyte biggrin.gif
Atsakyti
nebuvo visai smile.gif auginu mergyte wub.gif
Atsakyti
pirma karta visai blanki-mergyte,antra karta ryskesne juosta-mergyte biggrin.gif .netikiu as tokiom nesamonem
Atsakyti
dukrytės kai laukiausi buvo neryški. dabar laukiuosi berniuko, tai visai nėra smile.gif
Atsakyti
pas mane labai ryski..ir bus mergyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.m @ 2009 04 19, 13:45)
mano buvo palygint neryski ta juosta ir gime berniukas, dar girdejau viena mita, kuris beje irgi man neatitiko, kad kai juosta yra iki bambos tai berniukas, o kai jau beveik ar iki krutines tai mergyte.. g.gif

ne super ryski, iki krutines - berniukas 4u.gif
Atsakyti
mitas cia mirksiukas.gif Turiu sunu ir dukryte, abu kartus juosta ant pilvo buvo smile.gif
Atsakyti
Buvo labai ryski ir turiu mergyte smile.gif bijau, kad dar ilgai nedings smile.gif
Atsakyti