turiu du sunus ir per nestuma turejau ryskias juostas. dar iki siol likusi po antrojo, nors praejo 3 men...kazin kada dings
Pirmas sunus antra dukryte ir per abu nestumus turejau ryskias juostas...man taip pat ji dar likusi, lelytei 10sav.
Buvo labai ryski juosta ir turiu mergyte
turiu ir sunu ir dukra, juostos su abiem buvo labai ryskios. dukrai pusmetukas, o juosta tebera ...mitas, kad juosta susijusi su kudikio lytim
QUOTE(Saulutea @ 2008 11 13, 12:57)
Turejau juosta ir gana ryskai ir gime mergyte....
Siaip esu girdejusi kad lyti nusako per kuria bambos puse pasuka juosta, nes bent jau man tiesiai per bamba nejo o ejo i kaire puse.. O berniuko belaukiant turetu but per desine...
Siaip esu girdejusi kad lyti nusako per kuria bambos puse pasuka juosta, nes bent jau man tiesiai per bamba nejo o ejo i kaire puse.. O berniuko belaukiant turetu but per desine...
pritariu,esu 38 sav.nescia.ir juosta pas mane ryski kaireje puseje,pagal echo laukiam mergaites...
juostos isvis nebuvo ir turiu suneli
Pirmąjį nėštumqą turėjau ryškią rudą juostą, kuri pranyko tik praėjus kokiam pusmečiui po gim dymo - gimė MERGYTĖ, antrąjį nėštumą laukiau laukiau tos juostos, o jos nėra - gimė MERGYTĖ. Taigi tai tikrai tik mitas, kaip ir veido būklė - pirmojo nėštumo metu oda buvo spoguota, nežymiai dėmėta, antrojo nėštumo met - nei spuogiuko, skaisti, tiesą sakant norėčiau ,kad dabar tokia butų - netiesa, kad mergaitės iš mamos grožį ,,skolinasi'', kaip kurios jį dovanoja. Nors tiesą sakant pirmoji buvo labiau panaši į mane, o antroji į tėtuką..Tai gal truputį tos tiesos yra
QUOTE(Saulutea @ 2008 11 13, 12:57)
Turejau juosta ir gana ryskai ir gime mergyte....
As irgi dabar paziurejau, kad sukasi i kaire
Juosta buvo ryski, vos tik pilvas pradejo matytis - gime berniukas
Iki siol nedingsta, jau 3 menesiai praejo.. Bet jau netokia ryski
O pasisukus i kaire biskeli
Iki siol nedingsta, jau 3 menesiai praejo.. Bet jau netokia ryski
O pasisukus i kaire biskeli
manau tokie ir panasus dalykai - mitas!
Man isvis nebuvo ir turiu berniuka
su pirmu sūnum juosta buvo ryški, su antru sūnum - blanki