Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
turejau labai ryskia juosta,pagimdziau berniuka wub.gif juosta isnyko tik po 5-6 men smile.gif oi kaip pergywenau,kad neliktu wisam laikui,nes atrode,lyg butu purwina doh.gif
Atsakyti
eche che gera tema. pamenu, kaaaaaip mes spėliojom biggrin.gif turėjau ryškiausią juostą, o susilaukiau dukrytės biggrin.gif žiūriu, čia tokių dauguma biggrin.gif
Atsakyti
pas mane tai pat ryski ruda juosta, ir dar dabar yra, bet jau po biski svieseje, gyme berniukas
Atsakyti
pas mane ir pirma ir antra nestuma buvo ryskias juostas, o gime mergyte o veliau berniukas. taigi pagal juostas negalima atspeti lyties schmoll.gif.
Atsakyti
turejau labai ryskia juosta ir dabar turim dukryte mirksiukas.gif
Atsakyti
Nebuvo jokių juostų - turiu sūnų biggrin.gif
Atsakyti
Juosta buvo per visus 3 nėštumus. Taip kad labiau tai panašu į mitą cool.gif
Atsakyti
per pirmus 2 nestumus buvo ryski juosta- gime dukros, per trecia beveik nesimate- gime sunus rolleyes.gif
Atsakyti
Niu nzn del tu speliojimu... pas mane pilvukas buvo smailas ir atsikises,visi sake bus mergyte biggrin.gif ir taip visi kalbejo iki pat gimdymo ax.gif o as jauciau,kad berniukas biggrin.gif nors ir nezinojau.Kai gime berniukas tai visiems kaip stebuklas koks is dangaus nukrites lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif visi pasimete kaip cia berniukas g.gif anyta jau 3men. pasake,kad mergyte,o ji juk visazine pas mus lotuliukas.gif tai kaip pagalvoju net juokas ima....
Atsakyti
Tiek pirmą kartą, tiek antrą kartą turėjau rudą juostą. Pirmas gimė berniukas, antras - mergytė. smile.gif
Atsakyti
Pas mane abu kartu buvo ryški, ir turiu du berniukus.
Atsakyti
Ryški juosta ir dabar dar biški yra ,turiu mergyte
Atsakyti