Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Turiu ir as ant pilvuko ryske ryske ruda juosta, jetau rasot net po 4men ji dar yra g.gif , tai gal ji niekad neisnyksta verysad.gif ? As turiu nuostabu bernaiti wub.gif , bet nemanau kad nepriklauso juostos ryskumas nuo vaiko lyties schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
per pirma nestuma neturejau jokios juostos, per antraji labai ryskia, turiu du berniukus. taip kad ta juosta su vaiko lytim nemanau kad susijus.
Atsakyti
QUOTE(kristinikė @ 2008 11 14, 21:28)
Aš turiu du sūnelius, o jokios juostos per pilvą nebuvo  schmoll.gif
Taigi senolių išmintis nepasitvirtino  tongue.gif

As jau penktam menesi turejau juosta ir labai ryskia turiu mergyte thumbup.gif o gal mamos zinot kada ji pradingsta? unsure.gif man p gimdimo praejo jau 2 menesiai o ji vis dar tokia pat ryski unsure.gif
Papildyta:
Kiek laiko buna menesines po gimdymo? smile.gif smile.gif
Atsakyti
abu nestumai be juostu - dvi mergytes auginam smile.gif
Atsakyti
ir as ir mano drauge turejom ryskias juostas, ir gime berniukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hebiuke @ 2010 10 17, 21:23)
ir as ir mano drauge turejom ryskias juostas, ir gime berniukai g.gif

Sveikute 4u.gif Per kiek laiko isnyko juotuke? ax.gif
Atsakyti
Aš turiu gražuolį sūnelį, nors juostos ant pilvo iš vis nebuvo
Atsakyti
Turejau labai grazia ruda juosta ant pilvuko, dabar turiu grazu berniuka, kuris irgi glaustosi ant pilvuko wub.gif
Atsakyti
nei per pirma nei per antra nestuma neturejau jokios juostos biggrin.gif ir auginu berniuka ir mergyte rolleyes.gif
Atsakyti
As laukiuosi pirma karta ir jau beveik 35 savaites bet neturejau ir neturiu vadinamosios negro juostos, skana dare jau is viso tris kartus ir paskutini karta patvirtino kad bus berniukas ir pati tai maciau ekrane smile.gif
Atsakyti
dvi mergytes - dvi juostos biggrin.gif
Atsakyti
manau kd pas kiekviene ji buna tik pas viena ryskerne pas kita nelabai ,o del lyties tai reiksmes neturi smile.gif
Atsakyti