Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mergytei keturi menesiukai, o juosta vis dar neisnyksta, nors po truputi blunka smile.gif mama sake, kad ji irgi turejo labai ryskia juosta, kai manes laukesi, taciau dabar neturi, vadinasi turi isnykti smile.gif reikia laukti - laikui begant dings mirksiukas.gif
Atsakyti
Turejau juosta ir turiu sunu rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
nors aš netikiu jokioms bobučių pasakom, bet man kažkodėl pasitvirtino...Su abiem bernias buvo ryškios storos rudos juostos. Nu o dabar su dukryte - tokia jau neryški, plona ax.gif
Atsakyti
Juosta taikrai išnyksta, nepanikuokit, kiekvienai savo laiku. Man po metų kažur tikrai dingo. smile.gif
Laukiausi mergytės, turėjau juosta, dabar laukiu slapuko ir juostos neturiu. g.gif
Atsakyti
Bet juk raso, kad juostos ryskuas labai priklauso ir nuo odos spalvos g.gif Nors esu labai sviesios odos, bet paskutiniame nestumo trimestre ir as turejau. nepasakyciau, kad labai ryskia... ax.gif turiu mergyte wub.gif
Atsakyti
ojojoj.....kokia ryskia juosta turejau ir dar stora,aisku turiu nuostabu berniuka,bet tikrai nemanau jos juosta todel buvo ryski schmoll.gif Praejo beveik 4men.ir ji nyksta beveik nebematyt thumbup.gif
Atsakyti
turejau gan ryskias juostas per abu nestumus, lytys skirtingos
Atsakyti
juostų nebuvo abu kartus, turiu du bernus biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Su abiem dukrytėm turiu juosta ir gana ryškią thumbup.gif
Atsakyti
juostos nebuvo ir gime mazyle smile.gif
Atsakyti
zodziu, nelabai si teorija, manau...
Atsakyti
buvo juostos abu kartus ir turiu du berniukus