Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
as turiu labai ryskia juosta ir turiu mergyte rolleyes.gif
Atsakyti
as ir turiu juosta..gan ryski..ir turiu mergyte smile.gif
Atsakyti
Pirma karta turejau ryskia juosta - gime mergaite.Si karta juosta vos iziurima - turim suneli 4u.gif
Atsakyti
Susidariau ispudi, kad rysio vistik nera smile.gif As turejau juosta - gime mergyte wub.gif
Atsakyti
kai laukiausi berniuko tai turejau ryskiai ruda juosta, o kai laukiausi mergytes jos is viso nebuvo.
Atsakyti
Iš vis nebuvo jokių juostų, nežinau nei kaip tas turi atrodyti... Turiu du berniukus ax.gif
Atsakyti
Mamytes parasykit kuri turejote ryske ryske juosta ir per kiek laiko ji isnyksta blink.gif ??????
Atsakyti
as nestumo metu turejau ryskia ruda juosta,gime mergyte smile.gif , jau du menesiai po gimdymo,juosta dar yra,gal siek tiek mazesne,bet ryski... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maskanyte @ 2010 10 29, 21:42)
Mamytes parasykit kuri turejote ryske ryske juosta ir per kiek laiko ji isnyksta blink.gif ??????

Va man irgi tas pats aktualu. Jau praėjo daugiau kaip 5 mėn., o juosta nedingsta g.gif
Atsakyti
as turiu ryskai juosta ir turiu mergyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane juosta buvo nelabai ryski,o turiu berniuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2010 11 02, 12:00)
Va man irgi tas pats aktualu. Jau praėjo daugiau kaip 5 mėn., o juosta nedingsta  g.gif

Tai va va ka ir as nesulaukiu atsakymo is mamyciu del tos juostikes g.gif Tai gal ji neisnyksta doh.gif Ot butu man tada doh.gif Pas mane ji nerealiai ryski
Atsakyti