Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Man juosta isryskejo 6 nestumo menesyje,ir dar po gimdymo kazkur pusmeti ji buvo,gime dukryte 4u.gif Mitas cia eilinis,kaip ir dauguma 4u.gif
Atsakyti
Man pasitvirtino - ryski juosta ant pilvo ir turiu suneli. Be, manau, tik sutapimas irnesakyk.gif
Atsakyti
man tai mitas,nes ruda juosta turejau tik su dukra,kai sunaus laukiau nebuvo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 25, 08:55)
Man pasitvirtino - ryski juosta ant pilvo ir turiu suneli. Be, manau, tik sutapimas irnesakyk.gif

žinoma,kad daugiau sutapimas smile.gif
Atsakyti
Aš su visais trimis vaikais turėjau juostą ant pilvo, tik su sūnumis ji buvo nuo bambos žemyn, o su dukryte - nuo bambos aukštyn smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valmiera: 26 balandžio 2011 - 10:35
ruda juosta buvo .na dar ir dabar yra.turiu mergyte
Atsakyti
Visiskas mitas, kai laukiausi sunaus nebuvo jokios juostos,o kai laukiausi dukrytes juosta atsirado gal kokiam 7 men. ir buvo tikrai ryyyssskiii!!!! dar ir dabar po gimdymo praejus beveik 4 men ta juosta labai ryski tebera g.gif
Atsakyti
Pas mane juosta apskritai pasimate tik po 30-os savaiteles ir ji nebuvo ryski, turiu suneli smile.gif
Atsakyti
turiu ir bernužėlį ir mergužėlę ir juostos abu sykius buvo laaaabai ryškios
smile.gif
Atsakyti
Mums jau 7men.ir ant pilvo juostos beveik nebeliko,o turejau tokia stora ir ryskia ryskia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2011 05 05, 06:17)
Pas mane juosta apskritai pasimate tik po 30-os savaiteles ir ji nebuvo ryski, turiu suneli  smile.gif

Pas mane identiska situacija buvo smile.gif
Atsakyti
as turejau juosta ir turiu sunu smile.gif manau jei jau juosta yra tai nemazai sanu kad nesioji kavalieriu ax.gif
Atsakyti