Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Juosta atsirado i gala nestumo. ji tokia plona buvo, neryski ir turiu dukriuka thumbup.gif
Atsakyti
Juosta gan greitai pasirode, ir buvo labai ryski, netgi dabar, praejus 9men po gimdymo, dar ja matau blink.gif tai kada isnyks ? g.gif turiu sunaiteli ax.gif
Atsakyti
juosta atsirado kokiame 7 mėnesyje, buvo labai ryški ir turiu berniuką smile.gif))

Per kiek maždaug laiko po gimdymo pranyks jinai ? 4u.gif
Atsakyti
pagal balsavimo rezultatus matau-jei turi "ryskia juosta"-pagimdysi-arba berniuka arba mergyte laugh.gif
Atsakyti
Per visus trys nestumus buvo rudoji juosta, turiu vaikucius skirtingu lyciu ax.gif
Atsakyti
Pas mane per abu nėštumus buvo, turiu porelę.
Atsakyti
neturejau juostos visa nestuma- turiu dukra, bet pagimdzius kazkur po savaites ji atsirado ir tokia neryski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2011 02 05, 14:39)
pagal balsavimo rezultatus matau-jei turi "ryskia juosta"-pagimdysi-arba berniuka arba mergyte laugh.gif

Tikrai taip smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
manau, kad negalima spresti del lyties pagal juosta. nors man pasitvirtino. juosta per visa pilva atsirado treciam trimestre. susilaukem berniuko.
Atsakyti
pirmas nestumas -labai ryski juosta ir berniukas....antras nestumas-nera juostos, o vel bus berniukas... thumbup.gif
Atsakyti
buvo ryški juosta ir turiu sūnų.
Atsakyti
Tiek pirmo nestuke.gif metu , tiek dabar nebuvo jokios juostos pas mane (esu baltaode labai) smile.gif Ir turiu viena berniuka, o kitas bernuzelis pakeliui wink.gif Taip kad biggrin.gif
Atsakyti