Visi nėštumai su ryškia juosta, o lytys skirtingos

Turejau, bet ji isryskejo tik nestumo pabaigoje (gal 8 men.) ir tokia ryski, bet gime mergaite
tai kazin ar cia nuo juostos priklauso lytis

Man 7 mėnuo, nėra net užuominos į jokią juostą. Pagal echo 90%, kad mergait4.
Abu nestumus buvo ryskios rudos juostos per visa pilva.
Tik as esu girdejus kitokius variantus. Jei juosta kreiva, tada bus mergaite, jei tiesi tada berniukas.
Man pasitvirtino.
Pirma karta juosta apejo bamba is vienos puses, gime dukra, o si karta ejo tiesiiai per bamba, gime sunus;)
Tik as esu girdejus kitokius variantus. Jei juosta kreiva, tada bus mergaite, jei tiesi tada berniukas.
Man pasitvirtino.
Pirma karta juosta apejo bamba is vienos puses, gime dukra, o si karta ejo tiesiiai per bamba, gime sunus;)
Juostos nė užuominos nebuvo ir turiu mergaičiukę

QUOTE(Grikute @ 2011 03 25, 00:22)
Abu nestumus buvo ryskios rudos juostos per visa pilva.
Man pasitvirtino.
Man pasitvirtino.
labai abejociau

QUOTE(eiksau @ 2011 03 28, 15:21)
labai abejociau
pas mane per abu nestumus buvo vienodos tiesios ,ryskios juostos ,bet gime pirma karta berniukas,antra-mergaite 

Juosta buvo labai labai blanki nuo bambos iki krutines. Turiu dukryte.
turiu mergyte,o juosta ant pilvuko buvo gan ryski