Įkraunama...
Įkraunama...

Rudoji juosta ant pilvo ir vaikiuko lytis

Apklausa: Ar pasitvirtino senolių išmintis (947 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Laukiantis pirmagimio juosta buvo itin ryski,kuri po gimdymo labai greit pranyko,o laukiantis antojo maziuko jos is vis nebuvo smile.gif
Atsakyti
pas mane juosta ryskoka.nuo bambos i apacia daug storesne-turim mergyte.ir jau 2men o ji dar net neblunka unsure.gif
Atsakyti
pas mane juosta ruda ryški kaip nubrėžta, turim mergytę smile.gif laukiu kol ji pagaliau dings.... mitas dėl lyties konkretus schmoll.gif
Atsakyti
Juosta išryškėjo nėštumo eigoje, o kada ji dingo, nė nepastebėjau smile.gif Auginam mergaičiukę 4u.gif
Atsakyti
tiek pirmo tiek antro nestumo metu buvo ta rudoji juosta, kad lb ryski nepasakyciau, ne bet ir nebuvo nematoma, turiu dvi nuostabias dukrytes wub.gif tad kiek cia tame tiesos apie mitus nzn, manau ne nuo to priklauso, o nuo hormonu cia viskas g.gif
Atsakyti
su pirmu turėjau labai ryškią juosta - gimė berniukas, dabar jokios juostos nematyti - laukiuosi irgi berniuko 4u.gif
Atsakyti
mitas biggrin.gif
Atsakyti
ir as manau, kad cia mitas biggrin.gif
Atsakyti
Laukiantis pirmagimio buvo ryski juosta- gime berniukas, dabar juostos kolkas nera- pagal echo prognozuojama mergaite ax.gif ziuresim lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai mitas smile.gif
Atsakyti
As taip pat turejau ryskia juosta ir gime mergaite. po gimdymo jau praejo 2menesiia ir juosta dar net neblunka...
Atsakyti
Mano buvo ryski juosta ir pagimdziau mergaite smile.gif
Atsakyti