Įkraunama...
Įkraunama...

Bebecar vežimėliai

QUOTE(Spinduliukas @ 2009 01 28, 20:30)
Perskaiciau visa tema, bet niekur neradau, kad mamytes ka nors parasytu apie Bebecar Vector arba Vector (at) modeliukus. Man is pat pradziu labai patiko Stylo, bet jo ratukai sukinejasi nedaug, o apie Vector skaiciau, kad ju ratukai priekiniai sukinejasi net 360 kampu. Gal kas turit Vector ir galit daugiau apie si modeliuka pasakyti (minusu ar pliusu), nes niekaip neapsisprendziu ka pirkti (vestor ar Stylo). Beje, ir parduotuvese kiek teko matyti tai arba Ip pop, Icon arba Stylo, o Vector tai parduotuvese (Kaune) neradau. Buciau labai dekinga jei, kas galetu parasyti ir pasidalinti nuomone apie Vector.

Vector at bus kaip stylo manevringumu tik kad vaziavimas kietesnis , stylo labai minkstutis . user posted image
Jei norisi manevringo tai vector user posted imagejis kompaktiskesnis manevringas , bet nesupamas .
Atsakyti
QUOTE(Spinduliukas @ 2009 01 28, 23:30)
Perskaiciau visa tema, bet niekur neradau, kad mamytes ka nors parasytu apie Bebecar Vector arba Vector (at) modeliukus. Man is pat pradziu labai patiko Stylo, bet jo ratukai sukinejasi nedaug, o apie Vector skaiciau, kad ju ratukai priekiniai sukinejasi net 360 kampu. Gal kas turit Vector ir galit daugiau apie si modeliuka pasakyti (minusu ar pliusu), nes niekaip neapsisprendziu ka pirkti (vestor ar Stylo). Beje, ir parduotuvese kiek teko matyti tai arba Ip pop, Icon arba Stylo, o Vector tai parduotuvese (Kaune) neradau. Buciau labai dekinga jei, kas galetu parasyti ir pasidalinti nuomone apie Vector.

Gal dar ko nepaminėjo Renax, kad VECTOR yra lengvesnis negu Stylo, http://www.vaikis.eu...or/vector-g807/
bet amortizacija, bei pravažumas tikrai geresnis STYLO AT.
Žinoma Vector turi unikalią priekinių ratukų valdymo mechanizmą. Užtenka paspausti mygtuką ant rėmo ir ratukai arba užsifiksuoja arba atfiksuojami.
Bet ir STYLO taip pat nereikia krapštytis apie ratus....
http://www.vaikis.eu...-at/stylo-m719/
Gal tik kiek ne visai patogu važiuot atgal su atfiksuotais ratukais. gaunasi kaip su mašina atgal važiuojant smile.gif (bet galima nesunkiai užfiksuoti) o į priekį tai labai ir labai didelis pliusas .
Atsakyti
Mes jau be Bebecaro...Baiginejom isaugti kedute, lopsiuka, keiciam gyvenamaja vieta, neturim laikinai kur visko laikyti. Be to nuo rytojaus mazaja popins auklyte, jai per sunkus jis unsure.gif As prie daiktu neprisirisu, bet taip man dabar gaila to vezimo, sedziu ir tikiuosi, kad pirkejams kas nors netiks ir grazins man ji ax.gif Nusipirkau laikinai naudota Esprit, kol sugalvosiu kokio sportinuko noriu, tai net graudu man i ji ziureti po Bebecaro, kazkoks sh.. vejo perpuciamas biggrin.gif doh.gif

Atsakyti
Kokie faini atsiliepimai smile.gif. Na musiskis Bebecar'as irgi jau laukia savo eiles. Kai parsivezem, vyras, kad puole pradet surinkti viska, net nustebus buvau, nes jam visi kiti su vaiku susije reikalai nelabai idomus, tai net apakus buvau. Turbut sunui pirma "tacka" parvezem, tai norejo pats ivertint smile.gif

QUOTE(~perastra~ @ 2009 02 01, 10:54)
Mes jau be Bebecaro...Baiginejom isaugti kedute, lopsiuka, keiciam gyvenamaja vieta, neturim laikinai kur visko laikyti. Be to nuo rytojaus mazaja popins auklyte, jai per sunkus jis unsure.gif As prie daiktu neprisirisu, bet taip man dabar gaila to vezimo, sedziu ir tikiuosi, kad pirkejams kas nors netiks ir grazins man ji  ax.gif  Nusipirkau laikinai naudota Esprit, kol sugalvosiu kokio sportinuko noriu, tai net graudu man i ji ziureti po Bebecaro, kazkoks sh.. vejo perpuciamas  biggrin.gif  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 02 01, 11:57)
Kokie faini atsiliepimai smile.gif. Na musiskis Bebecar'as irgi jau laukia savo eiles. Kai parsivezem, vyras, kad puole pradet surinkti viska, net nustebus buvau, nes jam visi kiti su vaiku susije reikalai nelabai idomus, tai net apakus buvau. Turbut sunui pirma "tacka" parvezem, tai norejo pats ivertint smile.gif

lotuliukas.gif Ratai yra ratai, nesvarbu, kad be variklio.
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2009 02 01, 08:54)
Mes jau be Bebecaro...Baiginejom isaugti kedute, lopsiuka, keiciam gyvenamaja vieta, neturim laikinai kur visko laikyti. Be to nuo rytojaus mazaja popins auklyte, jai per sunkus jis unsure.gif As prie daiktu neprisirisu, bet taip man dabar gaila to vezimo, sedziu ir tikiuosi, kad pirkejams kas nors netiks ir grazins man ji  ax.gif  Nusipirkau laikinai naudota Esprit, kol sugalvosiu kokio sportinuko noriu, tai net graudu man i ji ziureti po Bebecaro, kazkoks sh.. vejo perpuciamas  biggrin.gif  doh.gif

Garazi jusu karietyte buvo , dabar naujas mazylis dziaugsis .
O galvos skausmas isrinkt patogu sportinuka tikrai nemazas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2009 02 02, 10:12)
Garazi jusu karietyte buvo , dabar naujas mazylis dziaugsis .
O galvos skausmas isrinkt patogu sportinuka tikrai nemazas  doh.gif

Dziaugsis mazyle, kurios vardas irgi bus Ema biggrin.gif
Mastau apie Jane Nomad. Ka manote?
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2009 02 02, 22:05)
Dziaugsis mazyle, kurios vardas irgi bus Ema  biggrin.gif

Gal geriau apie 1Xplus pamastyt už spec kainą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2009 02 02, 19:05)
Dziaugsis mazyle, kurios vardas irgi bus Ema  biggrin.gif

Manau pabandyk pastumdyti , sulankstyti , turetu but neblogas pasirinkimas , lengvas , pakankamai dideli ratai , spalviniai variantai , minusas kuri matau tik nebent galetu tureti uzsklanda nuo saules , bet kiek zinau jos buna atskirai perkamos . Juk pati beveik vezimeliu eksperte mirksiukas.gif ir manau pasirinksi tinkamai , bet del patarimo visada prasom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 03 vasario 2009 - 09:36
1xplus susilanksto kaip skėtis, turėtų būt patogiau keliaujant.
http://www.vaikis.eu...t/1x-plus-g657/
Atsakyti
na, pribrendo reikalas ir man pasisakyti apie savo Bebecar'a. pas mane Stylo ( su pripuciamais ratais).
taigi - vezimas superinis wub.gif as taip dziaugiuos, kad butent toki pirkom doh.gif
1. pats didziausias piusas- lopsys su dirzais segamas masinoje. sunkus daiktas, bet jau komfortas vaikui tai neispasakytas. mes visur su juo- ir i kaima pas tevus, ir i soda pas uosvius - vaikas uzmiega bevaziuodamas, tai nereikia jo zadint, o tik uzdedi ant vaziuokles ir palieki lauke miegot. arba lankom baseinus, tai jei oras saltesnis- as su lopsiu vaika vazuos, kad neperpustu koks vejas, ar kas. ( zinoma, kiti ir nepritaikytuose lopsiuose vaikus masinoje vezioja, bet as negaleciau taip daryt, man vaiko saugumas pirmiausia smile.gif)
2. didelis pliusas lopsio dydis. kaip ir tikejomes- musu mergina aukstauge bus. jai 4 men, o jau 69 cm ugio. ir ka, puikiai telpam su bisais kailiais ir kombinzonais thumbup.gif o visokie italiski ( svarsciau perkant ir tokiu kandidatura) jau seniai butu mazi. jei ne is ilgio, tai is plocio tikrai! lopsio dydis ypac svarbu, jei lopsys bus naudojamas ziema, nes butina pagalvoti apie tai.
3. pravazumas. taip pat ypac aktualus ziema. su toookiais ratais per visas pusnis pralekiam. ir prie juros vazinejam ir miske.
4. tai supamas vezimas. mums tai labai pasitarnavo, kai mazyle kankino pilvo diegliai. buvo tikra pagalba. ir vaikas prie supimo neiprato. dabar puikiausiai uzmiega savo loveleje.
5. grozis. nu grazus jie man. labai smile.gif

nieko negaliu pasakyt apie sportine dali, nes mes jos nepirkom. dabar tik pradesim galvot. bet lopsys tikrai puikus.
Atsakyti
Sveiki domina kuo skirias modeliukai vector ir icon?remu spalva matau kad skiriasi biggrin.gif ir kokia kaina butu pilnos komplektacijos? lopsys,sedima dalis ir kedute?ar lopsys turi dirzus tvirtinimui automobilyje?
Atsakyti