Įkraunama...
Įkraunama...

Bebecar vežimėliai

QUOTE(~perastra~ @ 2009 02 07, 21:38)
Jei norite triracio - geriau rinkites su dvigubu priekiniu ratuku (kaip icon pvz.) Kai reikes ant/nuo saligatvio uzvaziuoti, suprasite kodel  mirksiukas.gif

na su dvigubu man negrazu ir nepatinka tai jai tada toki tai geriau iskart normalu keturrati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 02 07, 16:15)
va va butu idomu ir komentarus paskaityt o po to jau butu galima tartis del real pastumdymo nes as tai niekad nieko neperku nepaciupinejus o cia dar gi nevienadienis pirkinys norisi pacios geriausios karietos savao mazyliui smile.gif

Matote kas kitam atrodys auksas jums gali elementariai atrodyt tik prastas alavas , kol pats neisbandau nepastumdai ir geriausiai keliolika variantu .
Mano remo favoritai yra Stylo ir Icon blush2.gif , tai ka galeciau rekomenduoti , bet kiekvienam pagal poreikius , juk zmogus pats renkasi . Ir dabartines mamytes tikrai moka issirinkti .
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2009 02 07, 21:56)
na su dvigubu man negrazu ir nepatinka tai jai tada toki tai geriau iskart normalu keturrati  mirksiukas.gif

Jus nuvaziuokite pas Renax ir pabandykite ivairius variantus, ji jums tikrai pades ishsirinkti tinkamiausia varianta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2009 02 04, 20:47)
Atgal viliojat?  biggrin.gif

Tai žinoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alapllaja @ 2009 01 13, 18:20)
labas

gal galetumet man parsyt i az kokios yra stylo kainos lopsio su remu.ir lopsio, sportinuko ir auto kedute.kokios ten uzsisakymo salygos?aciu

Laba diena,
Noreciau ir as gauti kainytes i az, mane irgi sudomino stylo.
Beja, as turiu Maxi Cosi auto kedute, ar ja galima tvirtinti ant bebecar vezimelio vaziuokles?
Atsakyti
QUOTE(Rudze @ 2009 02 10, 08:03)
Laba diena,
Beja, as turiu Maxi Cosi auto kedute, ar ja galima tvirtinti ant bebecar vezimelio vaziuokles?

kiek žinau - ne
Atsakyti
QUOTE(Rudze @ 2009 02 10, 08:03)
Laba diena,

Na ne nesitvirtina, kadangi maxi cosi kėdutė tvirtinasi dviejuose taškuose per adaptorius (ir dėl to gali klebėti) bebecar tvirtinasi keturiuose taškuose ir be jokių adaptorių.Pritaikyt prie bebecar rėmų turbūt neįmanoma.
Atsakyti
laba..
Stai mes nusipirkom vezimeli Bebecar op-ap At.. Kaip tarnaus dar nezinom. Tik va sedziu ir vis nerimauju, gal nereikejo toki brangu imti. sad.gif
Kaip pagalvoju kad tiek daug sumokejome blink.gif
vaikis.eu tai kainos vienos, o parduotuveje Antakalnyje kainos daug didesnes... tai va.. sumokejome su 15 proc. nuolaida pirmam apsipirkimui 2700 ir buvau laaaabai nustebinta, kad i sia kaina neiena nei apsauga nuo lietaus, nei apsauga nuo vabzdziu.. net rankines nedave. Nu vienu zodziu, to tai as tikrai nesitikejau. man jau buvo savaime priimta, kad visa tai duoda komplekte, ypac jei pirki ir lopsi ir sportine dali ir autokedute......
o dabar net nera rankines kad parinkti prie musu spalvos. Tai va, jau kelinta diena nerandu ramybes, jau visai nesidziaugiu kad toki vezimeli nusipirkom.. tiek sumoketi ir puses netureti cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenastud @ 2009 02 10, 20:38)
laba..
Stai mes nusipirkom vezimeli Bebecar op-ap At.. Kaip tarnaus dar nezinom. Tik va sedziu ir vis nerimauju, gal nereikejo toki brangu imti. sad.gif
Kaip pagalvoju kad tiek daug sumokejome  blink.gif
vaikis.eu tai kainos vienos, o parduotuveje Antakalnyje kainos daug didesnes...  tai va.. sumokejome su 15 proc. nuolaida pirmam apsipirkimui 2700 ir buvau laaaabai nustebinta, kad i sia kaina neiena nei apsauga nuo lietaus, nei apsauga nuo vabzdziu.. net rankines nedave. Nu vienu zodziu, to tai as tikrai nesitikejau. man jau buvo savaime priimta, kad visa tai duoda komplekte, ypac jei pirki ir lopsi ir sportine dali ir autokedute......
o dabar net nera rankines kad parinkti prie musu spalvos. Tai va, jau kelinta diena nerandu ramybes, jau visai nesidziaugiu kad toki vezimeli nusipirkom.. tiek sumoketi ir puses netureti  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Jei taip blogai dėl to jautiesi, imk ir grąžink atgal į parduotuvę. Turi priimti, juk nepanaudojot net. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenastud @ 2009 02 10, 21:38)
laba..
vaikis.eu tai kainos vienos, o parduotuveje Antakalnyje kainos daug didesnes...  tai va.. sumokejome su 15 proc. nuolaida pirmam apsipirkimui 2700 ir buvau laaaabai nustebinta, kad i sia kaina neiena nei apsauga nuo lietaus, nei apsauga nuo vabzdziu.. net rankines nedave. Nu vienu zodziu, to tai as tikrai nesitikejau. man jau buvo savaime priimta, kad visa tai duoda komplekte, ypac jei pirki ir lopsi ir sportine dali ir autokedute......
o dabar net nera rankines kad parinkti prie musu spalvos. Tai va, jau kelinta diena nerandu ramybes, jau visai nesidziaugiu kad toki vezimeli nusipirkom.. tiek sumoketi ir puses netureti  cray.gif  cray.gif  cray.gif

o kodel neissiaiskinot kas i ta kaina ieina pries pirkdami? g.gif ypac jei vezimas daug kainuoja...
siaip visur tiek tases tiek apsaugas reiketu jums papildomai pirkti, nebent kas nors is pardaveju padarytu jums tuos daiktus kaip dovanele, tarkim vietoj nuolaidos wink.gif
juk sie daiktai nera labai brangus, nusipirkit papildomai smile.gif
pirkit pvz tik apsauga nuo uodu, nes nuo lietaus gal ir ne taip labai ji reikalinga wink.gif
o vezimelis puikus, manau kai pradesi vezioti savo maziuka, viskas pasimirs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenastud @ 2009 02 10, 22:38)
lbuvau laaaabai nustebinta, kad i sia kaina neiena nei apsauga nuo lietaus, nei apsauga nuo vabzdziu.. net rankines nedave. Nu vienu zodziu, to tai as tikrai nesitikejau. man jau buvo savaime priimta, kad visa tai duoda komplekte, ypac jei pirki ir lopsi ir sportine dali ir autokedute......

nu pas bebecarus priedus reikia pirkti atskirai - ir dirzus lopsiui, nuo uodu ir lietaus, tase nieko nera komplekte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenastud @ 2009 02 10, 18:38)
laba..

Labukas , juk visada tasyte galima uzsakyti , aisku nera tas taip greitai . Ir aisku galima priderinti vienspalve avent ( jei naudosite pientrauki tai buna komplektuojamu su tasemis arba termo taseles ) arba baby bjorn vienspalves labai patogios , cia kokia patiks .
O jus pirkote neziureje ? Nes siaip komplektacija parodo , antakalnio parduotuveke tikrai sauni .
varbiausia nesijaudinkite nestukems negalima .
Atsakyti