Įkraunama...
Įkraunama...

Bebecar vežimėliai

Super pasiulymas kam naujo kaina per auksta
http://www.supermama...?...p=24087461
http://www.skelbiu.lt/5632826.html
Atsakyti
Laba, kiek stylo AT kainuotu: tik su lopsiu ir autokedute? O kiek jeigu prisidetu sportine dalis?

Atsakyti
QUOTE(Cruella @ 2009 02 24, 17:37)
Laba, kiek stylo AT kainuotu: tik su lopsiu ir autokedute? O kiek jeigu prisidetu sportine dalis?

Parasiau az
Atsakyti
Labai domina bebecar IP-OP AT visas komplektas, kokia buto jo kaina?
Lopsys+vaziuokle+sportinis variantas+ masinine kedute+apaugos ir t.t.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2009 02 25, 07:24)
Labai domina bebecar IP-OP AT visas komplektas, kokia buto jo kaina?
Lopsys+vaziuokle+sportinis variantas+ masinine kedute+apaugos ir t.t.
4u.gif

Parasiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mes jau gerokai išbandėme savo StyloAT. nu superinis vežimas. Iš pradžių dar dvejojau, bet dabar negaila nei vieno cento išleisto šitam vežimaičiui pirkti thumbup.gif važiuoja kaip tankas, jei reikia - gali vaikį užsupti, nes jis supamas, tvirtinasi super lengvai visos dalys. Vienintelis priekaištas - svoris, bet perkant juk atsižvelgiam į šitą, tai kaip ir nelieka ir šito minuso thumbup.gif Mano sesė pavėžinus irgi įsimylėjo šitą vežimaitį, taigi turėsim kam perleisti ir, pagal jo kokybę tai manyčiau praktiškai nepanaudotas liks bigsmile.gif žodžiu, nerealiai patenkinta pirkiniu esu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lishka @ 2009 02 25, 08:26)
Sveiki,

Mes jau gerokai išbandėme savo StyloAT. nu superinis vežimas. Iš pradžių dar dvejojau, bet dabar negaila nei vieno cento išleisto šitam vežimaičiui pirkti  thumbup.gif važiuoja kaip tankas, jei reikia - gali vaikį užsupti, nes jis supamas, tvirtinasi super lengvai visos dalys. Vienintelis priekaištas - svoris, bet perkant juk atsižvelgiam į šitą, tai kaip ir nelieka ir šito minuso  thumbup.gif Mano sesė pavėžinus irgi įsimylėjo šitą vežimaitį, taigi turėsim kam perleisti ir, pagal jo kokybę tai manyčiau praktiškai nepanaudotas liks  bigsmile.gif žodžiu, nerealiai patenkinta pirkiniu esu  thumbup.gif

Super , stylo tikrai komfortiskas thumbup.gif
Atsakyti
Kaip faina girdet smile.gif, as jau pradedu galvot, kad stebuklingas tas Stylo AT smile.gif, laukiu labai kol pradesim savaji naudot smile.gif

Gal kam teko susidurt, per kiek laiko i Kauna uzsakyma atveza? Uzsakem lopsiui dirzus, tai jau 2 sav. nieko nepranesa. Bijau, kad pagimdysiu iki to laiko, nebus kaip leliu pritvirtint su lopsiu is GN vaziuojant...

QUOTE(Lishka @ 2009 02 25, 10:26)
Sveiki,

Mes jau gerokai išbandėme savo StyloAT. nu superinis vežimas. Iš pradžių dar dvejojau, bet dabar negaila nei vieno cento išleisto šitam vežimaičiui pirkti  thumbup.gif važiuoja kaip tankas, jei reikia - gali vaikį užsupti, nes jis supamas, tvirtinasi super lengvai visos dalys. Vienintelis priekaištas - svoris, bet perkant juk atsižvelgiam į šitą, tai kaip ir nelieka ir šito minuso  thumbup.gif Mano sesė pavėžinus irgi įsimylėjo šitą vežimaitį, taigi turėsim kam perleisti ir, pagal jo kokybę tai manyčiau praktiškai nepanaudotas liks  bigsmile.gif žodžiu, nerealiai patenkinta pirkiniu esu  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2009 02 25, 08:59)
Kaip faina girdet smile.gif, as jau pradedu galvot, kad stebuklingas tas Stylo AT smile.gif, laukiu labai kol pradesim savaji naudot smile.gif

Gal kam teko susidurt, per kiek laiko i Kauna uzsakyma atveza? Uzsakem lopsiui dirzus, tai jau 2 sav. nieko nepranesa. Bijau, kad pagimdysiu iki to laiko, nebus kaip leliu pritvirtint su lopsiu is GN vaziuojant...

O kur uzsakete manau imanoma ispresti problema parasyk az ir sestadieni turesite dirzelius smile.gif Nes greiciausiai vesiu arba siusiu uzsakimukus i kauna dar nezinau bet kuriuo atvejju perduociau .
Atsakyti
Renax, parašykit ir man kiek kainuotų Stylo AT lopšys + važiuoklė + sportinis + automobilinė kedutė + apaugos nuo vabzdžių ir nuo lietaus.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2009 02 25, 10:08)
Renax, parašykit ir man kiek kainuotų Stylo AT lopšys + važiuoklė + sportinis + automobilinė kedutė + apaugos nuo vabzdžių ir nuo lietaus.
Ačiū  4u.gif

Parasiau wub.gif
Atsakyti
Vezimuka jau uzsakem, bet tik sportinukas ir lopys.

Renax noreciau suzinot kokia auto kedute galima tvirtinti ant stylo remo, ir kokia jos kaina butu, taip pat kokia kaina butu tasytes, kokias spalvas galima pasirinkti ir apauga nuo vabzdziu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilimex: 01 kovo 2009 - 18:38