Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(rasyte_ @ 2008 12 02, 12:47)
Bijau suklaidinti, bet arba as netaip suratau tavo aprasyta situacija, bet vairo susisukineti stovint vietoje negalima - nekritine klaida zymi. Man pirma karta taip buvo per egza, kai "kiemelyje" ivaziavus sustojau, susisukau vaira ir tik tada pradejau judet atgal - egzaminatorius iskart pasake, kad nekritine klaida jau turiu.
na bet jei as ne taip supratau tai atsiprasau ax.gif

nu siaip as vietoje vaira sukiojau ir islaikiau
jokios klaidos nezymejo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 02 gruodžio 2008 - 13:59
Paziurejau regitros puslapy ir radau :
III. Nekritinės ir specifinės pasikartojančios klaidos
<...>
18.3.4. suka vairą, kai transporto priemonė nejuda;
<...>

Galima paziureti Cia

Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2008 12 02, 14:17)
Paziurejau regitros puslapy ir radau :
III. Nekritinės ir specifinės pasikartojančios klaidos
<...>
18.3.4. suka vairą, kai transporto priemonė nejuda;
<...>

Galima paziureti Cia

eiksteleje visada sustodavau,susisukdavau vaira ir tada pradedavau judeti ir islaikiau thumbup.gif
nuo kada cia negalima sukti stovint ? blink.gif nesamone.....
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 12 02, 15:42)
eiksteleje visada sustodavau,susisukdavau vaira ir tada pradedavau judeti ir islaikiau  thumbup.gif 
nuo kada cia negalima sukti stovint ?  blink.gif  nesamone.....

Man pirmas instruktorius nedraude taip daryti - nes man buvo zymiai lengviau, bet va per egza - gavau pastaba, kad taip negalima. Kai pakeiciau instruktoriu - tas grieztai mokino tik vos vos pradejus judet sukinetis vaira.
O uzskaito klaida ar ne, manau priklauso nuo egzaminatoriaus, bet taisyklese yra pazymeta tai kaip NK.
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 12 01, 22:54)
Sveikos  smile.gif

Sakykit mergaites kurios islaiket, ar atliekant pratimus aikstelej butina parkuotis vaziuojant? Ta prasme, jog mane instruktorius mokino taip- pavaziuoji truputi,sustoji susuki vaira vel pavaziuoji ten iki tu gaireliu, vel sustoji, vel susukioji vaira ir taip po truputi ivaziuoji.
O mano brolis mokosi kitame mieste ir jam liepia butinai vaziuojant, riedant sukiotis ir prisiparkuot. O as taip nemoku  doh.gif

Man instruktorius sakė, kad reikia nors po truputėlį parkuojantis judėti, kad stabtelėti negalima ,nes tai klaida.
Atsakyti
sveikos merginos, siandiena pagaliau pasibaige mano kosmaras, is antro karto islaikiau egzamina, pirma karta susimoviau aiksteleje i T forma vos ivaziavau, o kai reikejo isvaziuoti, tai ant kuoliuko vos neuzvaziavau , egzaminuotojas per stabdzius kirto, ir pasibaige mano egzaminas, o va siandiena aiksteleje be klaidu , marsrutas buvo i kalna link silainiu, tai va ten, marsrutas pakliu legvas cia tikriausiai laimes dalykas, egzaminuotojas pakliuvo toks aukstas vyrukas , na jis man pasirode labai piktas, gal jis ir nepiktas bent man jau taip atrode blush2.gif tai va sunkiausiai buvo vaziuoti iki regitros atgal, kai zinai, kad esi netoli tikso, ir galvoji, kad tik dabar nesusimaiciau, na ir man pavyko blush2.gif aisku kojos drebejo, nekalbu apie rankas, gavau astra kitokios ir nenorejau , nes su tokia ir mokiausi vaziuoti blush2.gif
sekmes visos merginoms laikant egzamina, jos tikrai prisireiks, 4u.gif
Atsakyti
4u.gif neraj, sveikinu thumbup.gif 4u.gif

Vakar as irgi islaikiau (is trecio karto), koks palengvejimas. :ax:Aiksteleje viskas ciki,gavau parkavimasi prie borto,(pirma karta ant jo pasimoviau).Gatveje siokiu tokiu,klaideliu buvo.Labiausia irgi bijojau nesusimauti griztant i regintra(nes atra karta,taip ir atsitiko doh.gif ),bet viskas gerai buvo.

Visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omni: 03 gruodžio 2008 - 16:21
QUOTE(Signa... @ 2008 12 02, 15:42)
eiksteleje visada sustodavau,susisukdavau vaira ir tada pradedavau judeti ir islaikiau  thumbup.gif 
nuo kada cia negalima sukti stovint ?  blink.gif  nesamone.....

as irgi sukdavau stovint, islaikiau,o dabar praktikuojuosi vaziuojant sukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(omni @ 2008 12 03, 16:17)
4u.gif neraj, sveikinu thumbup.gif  4u.gif

aciu 4u.gif tave taip pat sveikinu 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
OMNI ir NERAJ sveikinu abi mergaites drinks_cheers.gif thumbup.gif saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu išlaikiusias 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Geriau pažėkit kaip bachūras pavaro biggrin.gif

sveika hebra,noretciau duot kysi.regitroj.CE pravazevima noriu nusipirkt.turiu islaikes regitroj teorija.liko tik pravazevimas.gal kas padetu?zino skyle kur galetciau pralyst?rasykit i pruvata,susitartume del kainos.reikia man tik protokola pasirasytu kad islaikes is viskas.viskas rimtai be jokiu nesamoniu.

http://www.kysiai.lt....php?p=415#p415
Atsakyti