Išlaikiau šeštadienį Regitroje teorinį

QUOTE(širma @ 2008 12 01, 11:41)
jegele

kada praktika laukia?

QUOTE(perfekta @ 2008 12 01, 07:55)
Ir kaip sekasi varineti?
Na, as tai viena dar bijociau vazineti, is pradziu pratinsiuos su vyru prie ekstreemo Vilnius gatvese 

Kolkas normaliai

QUOTE(Princess-Vip @ 2008 12 01, 12:04)
Dar nežinau. Neužtikrintai dar jaučiuosiu gatvėje. Teks dar pirkti papildomas pamokas greičiausiai.
QUOTE(bargi @ 2008 11 29, 18:45)
Sia savaite pradesiu

QUOTE(liutuke.m @ 2008 11 27, 14:05)
Aš ir jau grįžau
aikštelėj viską idealiai padariau, išvažiavom į miestą, maršrutas lengvas, bet grįštant persirikiuodama iš pirmos į antrą juostą kaip ir užkišau kitai mašinai (aš stabdelėjau, bet pagal instruktorių vairą kairėn pasukau, bet aš iš to strioko neatsimenu) ir viskas, egzaminas neišlaikytas 

O kelinta karta laikei?
Sveikos
Sakykit mergaites kurios islaiket, ar atliekant pratimus aikstelej butina parkuotis vaziuojant? Ta prasme, jog mane instruktorius mokino taip- pavaziuoji truputi,sustoji susuki vaira vel pavaziuoji ten iki tu gaireliu, vel sustoji, vel susukioji vaira ir taip po truputi ivaziuoji.
O mano brolis mokosi kitame mieste ir jam liepia butinai vaziuojant, riedant sukiotis ir prisiparkuot. O as taip nemoku

Sakykit mergaites kurios islaiket, ar atliekant pratimus aikstelej butina parkuotis vaziuojant? Ta prasme, jog mane instruktorius mokino taip- pavaziuoji truputi,sustoji susuki vaira vel pavaziuoji ten iki tu gaireliu, vel sustoji, vel susukioji vaira ir taip po truputi ivaziuoji.
O mano brolis mokosi kitame mieste ir jam liepia butinai vaziuojant, riedant sukiotis ir prisiparkuot. O as taip nemoku

QUOTE(*Gabriella* @ 2008 12 01, 22:54)
Sveikos

viska dariau su sustojimais

QUOTE(Crassula @ 2008 12 01, 21:08)
O kelinta karta laikei?
Čia ėjo kalba apie pirmąjį laikymą

Mane ir mokino aikštelėj su sustojimais

QUOTE(Princess-Vip @ 2008 12 01, 22:14)
QUOTE(liutuke.m @ 2008 12 01, 23:18)