Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(Crassula @ 2008 12 07, 12:43)
1. ant kalniuko pageso opel astra. CHA!!! Galiu teigti, kad tai buvo pati techniskai netvarkingiausia masina, kurioje uz vairo sedejau. Baisus traktorius. Labai itiketina, kad ir ponas pasidarbavo. Sankrizoje sukdama jauciau, kaip laiko stabdi. Buciau pagesusi, jei nebuciau iminus sankabos, nes sumasciau perjungti pavaras..

3. neatsimenu. Bet posukiu lempuciu perjuginetojas buvo na, kaip pasakyti- ne man iprasto stiliaus. Tai pradejo anas rekti- tuoj baigsis egzas!!!! Sakau, as prie tokiu perjungeju nepripratus- tokiu nebuna. O mintyse galvoju- pamegink.
Nes i gatve galejau vaziuoti ir po 3 nesekmes. Tiesiog buvau varztelis ju biznyje.
...aisku, kad mano vairavimo mokslai tesis ir toliau. Bet... per kiekviena isvaziavima i gatve maziausiai po pora masinu pamatau, kuriu vairuotojai padaro po KK.
Beja pirmasias savo nesekmes nurasau pazinciai su regitros masinomis. lotuliukas.gif

spėju trečias punktas irgi astra? durnavota mašina. prie penkių skirtingų ir skirtingų metų teko sėdėt, tai įsitaisiau didžiulę nemeilę joms. tas posūkių jungiklis spyruoklinis (bandai išjungt - persijungia į kitą pusę) ir pavaros išvis vėžį varė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 07, 19:44)
tas posūkių jungiklis spyruoklinis (bandai išjungt - persijungia į kitą pusę) ir pavaros išvis vėžį varė doh.gif

Va tas dalykas per egza mane irgi labai nervavo doh.gif , o su pavarom tai man niekas neuzkliuvo g.gif
Atsakyti
Su kazkokia sena astra esu mokiusis vairuoti- vaziuoti, tai normali buvo.
O dar kaip juokdavosi varuotojai, kad uzgesti- tai jau talento reikalas. Matyt, ne tik. Kai pasakiau, kad jau nesergu gesimo liga, tai jau ir nebegesau unsure.gif Gal tik sutapimas, bet gi man paranoja jau tikra lotuliukas.gif po visu kartu verysad.gif

O pavaros tai jau dzin- po treniruociu ant seno fordo.. Turbut jau ir sriuba semdama is bliudo galiu pasakyti, kuria pavara ja srebiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crassula: 07 gruodžio 2008 - 20:39
QUOTE(rasyte_ @ 2008 12 07, 20:09)
Va tas dalykas per egza mane irgi labai nervavo doh.gif , o su pavarom tai man niekas neuzkliuvo g.gif

man tai pasirodė kad labai sunkiai junginėjas. mokiaus su astra - tas pats velnias. per mokslus įsitaisiau tokią nemeilę astrom, kad dabar sėdu tik keleivio vieton
Atsakyti
QUOTE(Adaya @ 2008 12 06, 20:03)
Oj mergaites...jau 2 kartus neislaikiau  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif
zinau, kad pati kalta, bet vistiek labai skaudu  verysad.gif  verysad.gif 
pacios zinot kiek nervu, laiko ir pinigu kainuoja sitas dziaugsmas  gun_bandana.gif

Ech...

Gal yra kas neislaike ir treciau karta... g.gif  Butu idomu isgirst. Nezinau ka daryti....pabandyt vel, ar atideti viska iki pavasario  doh.gif
Kas buna, kad 3 kartus neislaikai ...
Gal 3 karta praleidzia lengviau  g.gif  ?

Deja , nepraleidžia lengviau nei trečią kartą. verysad.gif Reikalavimai jų tikrai nemažėja laikant trečią kartą. Viena pažįstama tris kartus neišlaikė, jau pakartojo kursą, tai vėl du kartus laikė ir niekaip nesiseka išlaikyti( Tai ji jau penkis kartus laikė). Jei dabar trečią kartą(kitaip sakant čia trečias jau po kartojimo, o iš viso jau šeštas kartas) neišlaikys, vėl turės jau antrą kartą kartoti kursą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2008 12 09, 15:06)
Deja , nepraleidžia lengviau nei trečią kartą. verysad.gif Reikalavimai jų tikrai nemažėja laikant trečią kartą. Viena pažįstama tris kartus neišlaikė, jau pakartojo kursą, tai vėl du kartus laikė ir niekaip nesiseka išlaikyti( Tai ji jau penkis kartus laikė). Jei dabar trečią kartą(kitaip sakant čia trečias jau po kartojimo, o iš viso jau šeštas kartas) neišlaikys, vėl turės jau antrą kartą kartoti kursą verysad.gif

jetus kip nesmagu ir kiek pinigu sukista doh.gif uzjauciu as ja , gali ir prazilti , kiek nervu kainuoja, zinau, nes patyriau savo kailiu, labai daug nervu kainavo, na bet jei jau pradejo pirmyn i prieki ir manau, kad 6 kartas bus paskutinis , mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasiryžau unsure.gif šturmuosiu Regitrą antradienį ,bus pirmas kartas ax.gif
Atsakyti
Nu labas.

Laikiau tris kartus, visada sekesi su egzaminuotojais, bet nemokejau tuo pasinaudot- stresas didziulis. Taigi zinokit, kad nera jie kokie zverys, o jeigu dar parodysite, kad pasitikite savimi, tai sansu tikrai turite smile.gif
Dėl to trečio karto... tikrai galiu pasakyt, kad palankiau vertina. Nu tiesą sakant neišlaikiau verysad.gif , bet laaabai daug klaidų atleido ir padėdavo net rolleyes.gif . Kai pasakė " na viskas, keičiamės vietomis" net gėda buvo ginčytis ir klausinėti... Važiuojant atgal regitron sėdėjau įbeldusi akis į priekinį langą kaip zombė, o jis visą kelią gestikuliuodamas aiškino man mano klaidas. Tokia žiopla pasijutau... Na nieko, dabar pagavau azartą bigsmile.gif ir esu nusiteikusi laikyti kad ir desimt kartų, o dėl nervų, tai baigėsi man jie jau verysad.gif tikrai prisikentėjau- trys kartai!
Neislaikius triju kartų, reikia kartot praktikos kursą mokykloje ( 5 vaziavimai, kaina- 500Lt). Va jau atvairuosiu greit, gruodžio 20 eisiu laikyt biggrin.gif tikiuosi gaut kalėdinę dovaną rolleyes.gif

Visoms laikančioms sėkmės smile.gif
Atsakyti
Uzjauciu del tu papildomu kursu.
Kodel juos privaloma uzsipirkineti? Juk galima mokytis vaziuoti ir su seimos nariais. Labai dziaugiuos, kad ju uzsipirkineti nereikejo- nes tikri nebebuvo ko mokytis... Gal labai truksta mokiniu vairavimo mokykloms?

Siaip su savu automobiliu gerokai smagiau vaziuoti- nes viska valdai tik pats.
Atsakyti
gerai butu... Jei neislaikai 3 kartus - butina pakartot 10 akademiniu valandu praktikos kursa ir gaut atitinkama pazymejima, taigi kad ir kaip gerai moketum vaziuot su seimos nariais pasivazin ejimas netinka.... Va tau ir papildomos islaidos i valstybes kisene..... blink.gif
dar nelaikiau ne karo, bet gal iki nauju ismoksiu vaziuot doh.gif
Atsakyti
O mes kol kas tik teorija kalam verysad.gif doh.gif Jau dvi savaites mums zada, kad prades mokint vaziuoti, kad paskambins instruktorius doh.gif unsure.gif O niekas neskambina...Nava pasiguodziau jums blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 12 11, 14:18)
O mes kol kas tik teorija kalam verysad.gif  doh.gif Jau dvi savaites mums zada, kad prades mokint vaziuoti, kad paskambins instruktorius doh.gif  unsure.gif O niekas neskambina...Nava pasiguodziau jums blush2.gif

Mes ir iš pradžių pora savaičių tik teoriją mokinomės, taip kad nenusimink mirksiukas.gif
Atsakyti