QUOTE(Crassula @ 2008 12 07, 12:43)
1. ant kalniuko pageso opel astra. CHA!!! Galiu teigti, kad tai buvo pati techniskai netvarkingiausia masina, kurioje uz vairo sedejau. Baisus traktorius. Labai itiketina, kad ir ponas pasidarbavo. Sankrizoje sukdama jauciau, kaip laiko stabdi. Buciau pagesusi, jei nebuciau iminus sankabos, nes sumasciau perjungti pavaras..
3. neatsimenu. Bet posukiu lempuciu perjuginetojas buvo na, kaip pasakyti- ne man iprasto stiliaus. Tai pradejo anas rekti- tuoj baigsis egzas!!!! Sakau, as prie tokiu perjungeju nepripratus- tokiu nebuna. O mintyse galvoju- pamegink.
Nes i gatve galejau vaziuoti ir po 3 nesekmes. Tiesiog buvau varztelis ju biznyje.
...aisku, kad mano vairavimo mokslai tesis ir toliau. Bet... per kiekviena isvaziavima i gatve maziausiai po pora masinu pamatau, kuriu vairuotojai padaro po KK.
Beja pirmasias savo nesekmes nurasau pazinciai su regitros masinomis.
3. neatsimenu. Bet posukiu lempuciu perjuginetojas buvo na, kaip pasakyti- ne man iprasto stiliaus. Tai pradejo anas rekti- tuoj baigsis egzas!!!! Sakau, as prie tokiu perjungeju nepripratus- tokiu nebuna. O mintyse galvoju- pamegink.
Nes i gatve galejau vaziuoti ir po 3 nesekmes. Tiesiog buvau varztelis ju biznyje.
...aisku, kad mano vairavimo mokslai tesis ir toliau. Bet... per kiekviena isvaziavima i gatve maziausiai po pora masinu pamatau, kuriu vairuotojai padaro po KK.
Beja pirmasias savo nesekmes nurasau pazinciai su regitros masinomis.

spėju trečias punktas irgi astra? durnavota mašina. prie penkių skirtingų ir skirtingų metų teko sėdėt, tai įsitaisiau didžiulę nemeilę joms. tas posūkių jungiklis spyruoklinis (bandai išjungt - persijungia į kitą pusę) ir pavaros išvis vėžį varė