Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

Cia visur taip, ir nieko cia tokio- juk negali zmogus su nuliu teoriniu ziniu i gatve vaziuot, nesvarbu, kad instruktorius salia sedi... Reikia pasimokyt zenklu, sankryzu bent kiek.
Nebijokit, neliksit Jus be vairavimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 12 11, 11:31)
Uzjauciu del tu papildomu kursu.
Kodel juos privaloma uzsipirkineti? Juk galima mokytis vaziuoti ir su seimos nariais.  Labai dziaugiuos, kad ju uzsipirkineti nereikejo- nes tikri nebebuvo ko mokytis... Gal labai truksta mokiniu vairavimo mokykloms?

Siaip su savu automobiliu gerokai smagiau vaziuoti- nes viska valdai tik pats.

Regitrai reikia kito pazymejimo kuri isduoda mokyklos.Tas pirmas pazymejimas nebegalioja.O po sesto karto kurso nereik kartoti,taip man sake regitrininkas.
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2008 12 11, 23:08)
O po sesto karto kurso nereik kartoti,taip man sake regitrininkas.

Na tai isvis faina bigsmile.gif jeigu tai tiesa...
Bet kaip tada poto- laikai kiek nori? Negali buti taip lengva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liutuke.m @ 2008 12 11, 19:14)
Mes ir iš pradžių pora savaičių tik teoriją mokinomės, taip kad nenusimink  mirksiukas.gif

Tai, kad kita savaite jau menuo kaip teorijos mokomes biggrin.gif Uztat ir nekantrauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2008 12 10, 23:52)
Nu labas.

Laikiau tris kartus, visada sekesi su egzaminuotojais, bet nemokejau tuo pasinaudot- stresas didziulis. Taigi zinokit, kad nera jie kokie zverys, o jeigu dar parodysite, kad pasitikite savimi, tai sansu tikrai turite  smile.gif
Dėl to trečio karto... tikrai galiu pasakyt, kad palankiau vertina. Nu tiesą sakant neišlaikiau verysad.gif , bet laaabai daug klaidų atleido ir padėdavo net rolleyes.gif . Kai pasakė " na viskas, keičiamės vietomis" net gėda buvo ginčytis ir klausinėti... Važiuojant atgal regitron sėdėjau įbeldusi akis į priekinį langą kaip zombė, o jis visą kelią gestikuliuodamas aiškino man mano klaidas. Tokia žiopla pasijutau... Na nieko, dabar pagavau azartą bigsmile.gif ir esu nusiteikusi laikyti kad ir desimt kartų, o dėl nervų, tai baigėsi man jie jau  verysad.gif tikrai prisikentėjau- trys kartai!
Neislaikius triju kartų, reikia kartot praktikos kursą mokykloje ( 5 vaziavimai, kaina- 500Lt). Va jau atvairuosiu greit, gruodžio 20 eisiu laikyt biggrin.gif tikiuosi gaut kalėdinę dovaną rolleyes.gif

Visoms laikančioms sėkmės smile.gif

As galvojau jeigu reiks kartoti kursa,tai tie 5 vaziavimai kainos po 70lt,kaip visada papildomos pamokos kainuodavo.O cia pasirodo reikia puse sumos kursu moketi.Brangoka sakyciau..

Atsakyti
Tk pasiskundziau jums ir siryt instruktorius paskambino thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai pirmadieni pradedu vaziuot biggrin.gif bigsmile.gif Labai jau laukiu blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriaa @ 2008 12 12, 12:06)
As galvojau jeigu reiks kartoti kursa,tai tie 5 vaziavimai kainos po 70lt,kaip visada papildomos pamokos kainuodavo.O cia pasirodo reikia puse sumos kursu moketi.Brangoka sakyciau..

pamokos tiek atpigo? dar metų pradžioj apie 90 lt kainavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 12, 13:37)
pamokos tiek atpigo? dar metų pradžioj apie 90 lt kainavo g.gif

Mano mokykloj ir dabar 90 lt kainuoja nebaigusiems tos mokyklos mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jus gan brangiai mokat uz papildomus vaziavimus,nes as tiek mokejau uz papildomus vairavimus spalio gale,nezinau gal dabar jau pabrango ir mano mokykloje..Tai bet suzinosiu,nes artimiausiu laiku zadu pasivazineti pries regitra..
Atsakyti
Siaip tai jo- kai siaip imi papildomas pas instruktoriu, tai pamoka 70 lt kainuoja( neisivaizduoju, kur jus uz 90 lt radot, gal tik dabar pakele kainas? unsure.gif ), bet reikalas tas, kad kai kartoji kursa mokykloje tau turi liudijima nauja isduot, tipo vel baigei kursa ir turi teise vel laikyt egzus, uz tai turbut tiek ima unsure.gif
Bet ka padarysi, pasirinkimo ner... verysad.gif
Papildyta:
Va ka tik pasidomejau- pamoka 80 lt kainuoja, idomu, ar visur taip schmoll.gif
o dar spaly pries egzus po 70 lt emiau pas super instruktoriu, pas kuri man dabar geda eit doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LapeUrsa: 12 gruodžio 2008 - 16:54
QUOTE(LapeUrsa @ 2008 12 12, 16:50)
Siaip tai jo- kai siaip imi papildomas pas instruktoriu, tai pamoka 70 lt kainuoja( neisivaizduoju, kur jus uz 90 lt radot, gal tik dabar pakele kainas?  unsure.gif ), bet reikalas tas, kad kai kartoji kursa mokykloje tau turi liudijima nauja isduot, tipo vel baigei kursa ir turi teise vel laikyt egzus, uz tai turbut tiek ima unsure.gif
Papildyta:
o dar spaly pries egzus po 70 lt emiau pas super instruktoriu, pas kuri man dabar geda eit  doh.gif

ARV ima 90 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2008 12 12, 17:50)
Siaip tai jo- kai siaip imi papildomas pas instruktoriu, tai pamoka 70 lt kainuoja( neisivaizduoju, kur jus uz 90 lt radot, gal tik dabar pakele kainas?  unsure.gif ), bet reikalas tas, kad kai kartoji kursa mokykloje tau turi liudijima nauja isduot, tipo vel baigei kursa ir turi teise vel laikyt egzus, uz tai turbut tiek ima unsure.gif
Papildyta:
o dar spaly pries egzus po 70 lt emiau pas super instruktoriu, pas kuri man dabar geda eit  doh.gif

Kainos soktelejo tai stipriai.Atrodo dar neseniai mokejau 70lt,o dabar 90lt reikes moketi..Net nezinojau is tikro kad tokios kainos dabar..
Beto ne tau vienai geda eiti pas instruktoriu.Mano taip pat superinis,sake,kad gerai vairuoju ir turiu islaikyti.O as neislaikiau ziopla klaida padariau,net nedrisau paskambinti o sms nusiunciau po egzamino..
Atsakyti