Nu labas.
Laikiau tris kartus, visada sekesi su egzaminuotojais, bet nemokejau tuo pasinaudot- stresas didziulis. Taigi zinokit, kad nera jie kokie zverys, o jeigu dar parodysite, kad pasitikite savimi, tai sansu tikrai turite
Dėl to trečio karto... tikrai galiu pasakyt, kad palankiau vertina. Nu tiesą sakant neišlaikiau

, bet laaabai daug klaidų atleido ir padėdavo net

. Kai pasakė " na viskas, keičiamės vietomis" net gėda buvo ginčytis ir klausinėti... Važiuojant atgal regitron sėdėjau įbeldusi akis į priekinį langą kaip zombė, o jis visą kelią gestikuliuodamas aiškino man mano klaidas. Tokia žiopla pasijutau... Na nieko, dabar pagavau azartą

ir esu nusiteikusi laikyti kad ir desimt kartų, o dėl nervų, tai baigėsi man jie jau

tikrai prisikentėjau- trys kartai!
Neislaikius triju kartų, reikia kartot praktikos kursą mokykloje ( 5 vaziavimai, kaina- 500Lt). Va jau atvairuosiu greit, gruodžio 20 eisiu laikyt

tikiuosi gaut kalėdinę dovaną
Visoms laikančioms sėkmės
As galvojau jeigu reiks kartoti kursa,tai tie 5 vaziavimai kainos po 70lt,kaip visada papildomos pamokos kainuodavo.O cia pasirodo reikia puse sumos kursu moketi.Brangoka sakyciau..