Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(januxs @ 2008 12 17, 10:04)
Instruktorius sakydavo nebespausti gazo susilėtini tada sankaba ir po truputi stabdai ,su MB irgi taip važiudavau,o regitrininkas pareiškė kad kaip greitėjant aukštinamos pavaros taip lėtėjant prie raudono jas reikia žeminti .

aš paklausiau instruktoriaus, tai jis man sakė, kad visus taip mokina. einu pasiknisti po ,,regitros klaidas,, unsure.gif

15.7. NK (A1, A, B1, B ir BE kategorijos) – laiko nuspaudęs sankabos paminą artėdamas prie posūkio ar važiuodamas juo arba laiko nuspaudęs sankabos paminą tris ar daugiau sekundes; g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 17 gruodžio 2008 - 13:42
rolleyes.gif
QUOTE(Apuokas @ 2008 12 17, 14:34)
15.7. NK (A1, A, B1, B ir BE kategorijos) – laiko nuspaudęs sankabos paminą artėdamas prie posūkio ar važiuodamas juo arba laiko nuspaudęs sankabos paminą tris ar daugiau sekundes;   g.gif  unsure.gif

Va iš tos serijos man visas nekritines mieste ir užskaitė-sankaba, pavaros doh.gif žinojau apie tas 3 sekundes ir rodos stengiausi neužlaikyti schmoll.gif bet laikas taip nenumaldomai bega.... rolleyes.gif Neturėjo vaikinas daugiau prie ko prikibti,kitus kiek girdėjau tik įspėja ir jei nepasitaiso tada tik užskaito.Nu bet tikriausiai čia laimės dalykas
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2008 12 17, 15:34)
aš paklausiau instruktoriaus, tai jis man sakė, kad visus taip mokina. einu pasiknisti po ,,regitros klaidas,,  unsure.gif
15.7. NK (A1, A, B1, B ir BE kategorijos) – laiko nuspaudęs sankabos paminą artėdamas prie posūkio ar važiuodamas juo arba laiko nuspaudęs sankabos paminą tris ar daugiau sekundes;   g.gif  unsure.gif

Aš atsiprašau, ne į temą paklausiu, o kokioj tu mokykloj mokaisi? Kazkaip neradau.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkė @ 2008 12 17, 16:39)
Aš atsiprašau, ne į temą paklausiu, o kokioj tu mokykloj mokaisi? Kazkaip neradau.... blush2.gif

Atsiprašau ,nors ne manęs klausei , bet nerandi ko ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo januxs: 17 gruodžio 2008 - 16:32
QUOTE(rraassyte @ 2008 12 16, 20:36)
niu tik y lexusa vos neykaliau  blink.gif bet jis tokis didelis buvo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaip aš vieną kartą į siaurą keliuką įvažiavau, sakau instruktoriui man tas kelias per siauras lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
QUOTE(neraj @ 2008 12 17, 12:45)
o kazin kaip siandiena egzas, juk taip slidu lauke, nepavydziu laikantiems  doh.gif

mūsiškė viena išlaikė, tik įsibėgėjimo nereikėjo daryt dėl slidaus kelio mirksiukas.gif

RASYTE, o tu per egzą mažinai pavaras prieš sankryžą? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2008 12 17, 19:10)
RASYTE, o tu per egzą mažinai pavaras prieš sankryžą?  mirksiukas.gif

Pries sankryza, jei matydavau, kad degs raudona - nemazindavau, o pries posuki visad isijungdavau antra pavara mirksiukas.gif
Kaip taisyklingai reik elgtis - nezinau g.gif
Atsakyti
Mokykloje berods nesake, jog reikia mažinti pamina artėjant prie šviesoforo (tiksliai neatsimenu), nors praėjo tik keli mėnėsiai. Bet praktiškai pavaras artėjant prie šviesoforo (jei reikės sustoti) reikia, nes juk mažini greiti, ketini sustot, bent jau taip man draugas ir tėvas sakė, čia tam, kad mašinos negadinti.
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2008 12 17, 20:16)
Pries sankryza, jei matydavau, kad degs raudona - nemazindavau, o pries posuki visad isijungdavau antra pavara mirksiukas.gif

tai gerai, taip ir esu įpratus daryt mirksiukas.gif
galvoju, kada man tą egzą laikyt... iki naujų ar iškart po naujų g.gif bigsmile.gif kas dar greitu laiku laikysitės? mirksiukas.gif

JORDE, aš kai vyro paklausiau, sakė laisvu rieda prie šviesoforo doh.gif tai ačiū, sakau, daugiau tavęs nieko nebeklausiu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 17 gruodžio 2008 - 19:30
Aga, mano vyriskis irgi su laisva rieda iki sankryzos - jam taip patogiausia doh.gif va del ko geriau su seimos nariais nesimokyt vaziuot ax.gif

As siandien aikstelej irgi isibegejimo nedariau lotuliukas.gif plikas ledas tiesiok, is masinos islipt neimanoma blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2008 12 17, 19:28)
JORDE, aš kai vyro paklausiau, sakė laisvu rieda prie šviesoforo  doh.gif tai ačiū, sakau, daugiau tavęs nieko nebeklausiu  lotuliukas.gif  doh.gif

Maniskis irgi taip vaziuoja hihihi.gif
Atsakyti
Jus savo vyru, teciu, draugu, kaimynu ir kitu patyrusiu vairuotoju apskritai nieko neklauskite! schmoll.gif Vienas dalykas egzaminas, kitas- kasdienis vaziavimas... Niekas taip nevazineja, kaip per egza... g.gif
Atsakyti
su laisva pavara isviso vaziuoti negalima schmoll.gif yra nesaugu, taip mokino instruktorius,, ir per egza tikrai nevaziuokit, doh.gif
Atsakyti