Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

QUOTE(tuktuk @ 2008 12 18, 14:51)
Nu va tai tau unsure.gif
Merginos, ar dar ką nors taip mokina?

Na mane mokino pirmiausia prisistabdyti stabdziu, tada isminti sankaba ir toliau stabdyti kol sustosiu g.gif
Juk ir pastebejus kliuti pirmiausia stabdi spaudi, o ne sankaba mirksiukas.gif
Atsakyti
mane mokė prisistabdyt stabdžiu, tada sankaba. jokių pavarų mažinimų g.gif
Atsakyti
Sveikutės,
mane taip pat mokino, kad iš pradžių stabdžiu stabdai, o tada, kai apsukos apie 1000, spaudi sankaba ir stabdi.

Na ryt bandysiu vėl šturmuoti Regitrą, kažkaip jauduliukas jau apima po truputį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Janina @ 2008 12 18, 17:13)
Sveikutės,
*mane taip pat mokino, kad iš pradžių stabdžiu stabdai, o tada, kai apsukos apie 1000, spaudi sankaba ir stabdi.
**Na ryt bandysiu vėl šturmuoti Regitrą, kažkaip jauduliukas jau apima po truputį blush2.gif

* drinks_cheers.gif
** sėkmės ir neslidaus kelio friends.gif
Atsakyti
Na va siandien jau antra karta mokinausi vaziuot. Mane mokina, kada prie sviesoforo imini sankaba, riedi, tada stabdai, jungi laisva. nemazinant pavaros g.gif cia taip gerai, ar ne? blush2.gif
Dar klausimelis toms, kurias mokino/mokina vaziuot ne tik instruktorius, bet ir giminaitis (vyras). Ar galima, kad jis mokintu vairuoti kol dar nesi issilaikes teorijos ir nebaigtas vaziavimo kursas? Ar reikia tureti su savim kokius nors dokumentus (t.y. sveikatos pazymejima, pirmosios pagalbos kursu pazyma ir t.t.)? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2008 12 19, 11:31)
Na va siandien jau antra karta mokinausi vaziuot. Mane mokina, kada prie sviesoforo imini sankaba, riedi, tada stabdai, jungi laisva. nemazinant pavaros g.gif cia taip gerai, ar ne? blush2.gif
Dar klausimelis toms, kurias mokino/mokina vaziuot ne tik instruktorius, bet ir giminaitis (vyras). Ar galima, kad jis mokintu vairuoti kol dar nesi issilaikes teorijos ir nebaigtas vaziavimo kursas? Ar reikia tureti su savim kokius nors dokumentus (t.y. sveikatos pazymejima, pirmosios pagalbos kursu pazyma ir t.t.)? blush2.gif  4u.gif

Taip, taip reikia stabdyt, mane irgi taip mokino, ir egzaminuotojas pastabu del to nedare smile.gif
Mokinantis su giminaiciais, reikia mokyklos baigimo liudijima turet. Ir atrodo sveikatos pazyma ir pirmosio med. pagalbos kurso pazymejima. Va. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LapeUrsa @ 2008 12 19, 11:04)
Taip, taip reikia stabdyt, mane irgi taip mokino, ir egzaminuotojas pastabu del to nedare  smile.gif

nu tikrai doh.gif prie vienų kabinasi, prie kitų - ne. tai susapnuot turbūt reikia su kokiais norais egzaminuotoją gausi lotuliukas.gif
Atsakyti
Na,pasipasakosiu ir as.Pikta esu baisiausiai bash.gif Pries keturis metus esu issilaikius teises(is pirmo karto ir teorija ir vairavima).Ateme man jas,nors visa laika vazinejau ir sulaikiau laiko,kai jau galiu perlaikyti.Teorija islaikiau,o siandien buvo vairavimo egzaminas.Nu ir pataikyk man ant tokio doh.gif Visa ta laika vazineju su automatu,tai truputi bijojau del mechanines pavaru dezes.Aikstelej nebuvo jokiu problemu,nors drebejau del estakados.Neprisikabino,nes pravaziavau idealiai.Reikejo atlikti visus pratimus,jums irgi taip pat?Isvaziavom i gatve,kadangi vairuoju kiekviena diena nuo ryto iki vakaro,nei kiek nepergyvenau.Vaziavom per visa vilijampole,gatvelem ,ziedais,net vilijampoles tilta pravaziavom ir apsisukom atgal.Pasake prie sviesoforo sukti i kaire.Sukdama uzvaziavom krasteli juostos .Kai tas griebe uz vairo,net issigandau,pradejo rekti,kad ivaziavau i priespriesinio eismo juosta ir pan.Kad nezinau taisykliu,kad jokios pagarbos nerodau kitiems eismo dalyviams blink.gif Ten ju nebuvo ,nebuvo jokios kitos masinos!!!!Sako sustok ir sesk salia,neislaikyta bigsmile.gif Mane sunku pravirkdyt,bet si karta isteriskai apsizliumbiau.Po to pradejo guost,kad kita karta islaikysi,vaziuoji puikiai.Sakau nutilkyt ok,man nereikia cia paguodos.Nu taip pyktis paeme negaliu,verdu iki dabar!Rytoj laikau vel.Tikiuosi papulti ant normalesnio.Sekmes visoms didziausios!!!
Atsakyti
Sveikos.

Paskaičiau ir taip keista man pasidarė...
pati va už valandos turėsiu paskutinį važiavimą iš 20 akad.val. Bet nei karto - nei kartelio - manęs instruktorius nemokė spausti stabdžių be sankabos.
Ir prie sankryžos artėjant tik du dalykus nurodė - negazuoti ir pradėti stabdyti - bet irgi sankabą išmynus švelniai stabdžius spustelti kelis kartus.
O prieš posūkį visada nurodė antrą įsijungt - nesvarbu, kad tuo metu ketvirta važiuoji. Sukt griežtai prigrasė tik su antra (arba pirma jei iš aikštelės vėžlioji).

Tai kaip čia - kur teisybė?..
Atsakyti
Na nors pasikark su tasi stabdymais-kiekviena vis kitaip raso.Buvau idejusi nuorodele su regitros filmuku,tai ten viena is dazniausiai pasikartojanciu klaidu yra pavaizduota sankabos ismynimas letejant ir sukantis,as irgi taip darydavau,nes yra baime uzdusti,bet dabar pradejau mokytis pristabdyti tik su stabdziu ir numetineti pavaras iki antros,o jau kai pririedu prie sviesoforo sakaba/stabdis-vienu metu.Kartais buna,kad mes naujokes nemokame apskaiciuoti greicio ir atstumo,dabar ,jei taip atsitinka ir vaziuoju 4 pavara,spaudziu stabdi kol greitis nukrinta iki mazdaug 30km/h ir iskart perjungiu i antra,jei reikia dar pristabdydama. Deriau vengti to sankabos minkymo,nes neaisku ant kokio egzaminatoriaus uzsoksit,o stabdi spausti niekas nedraudzia.
Ir dar patarimas,na vyras mane taip moke,jei isjudedama is vieto bijai uzdusti,geriau stipriau pagazuok pries atleisdama sankaba.Ir istikruju,juk pagazuoti galima,o uzdusimas jau klaida. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2008 12 19, 11:29)
Sveikos.

Paskaičiau ir taip keista man pasidarė...
pati va už valandos turėsiu paskutinį važiavimą iš 20 akad.val. Bet nei karto - nei kartelio - manęs instruktorius nemokė spausti stabdžių be sankabos.
Ir prie sankryžos artėjant tik du dalykus nurodė - negazuoti ir pradėti stabdyti - bet irgi sankabą išmynus švelniai stabdžius spustelti kelis kartus.
O prieš posūkį visada nurodė antrą įsijungt - nesvarbu, kad tuo metu ketvirta važiuoji. Sukt griežtai prigrasė tik su antra (arba pirma jei iš aikštelės vėžlioji).

Tai kaip čia - kur teisybė?..

Mane taip pat mokė posūkį imti su antra pavara mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif Na manau kad reikia važiuot taip kaip instruktorius savas kad moko - o tada žiūrėt kaip per egzą. Visaip gi nedarysi kad kur nors kokiam Regitriukui įtiktum.

Nors maniškis irgi visada stabdo su sankaba kartu. Ir galiu prisiekt kad kai teoriją mokiausi (kitoj mokykloj nei vairavimą) irgi lygiai taip pat aiškino, tik sakė, kad jei jau staigiai tenka stabdyt, tada jau bala tos sankabos nematė, bet šiaip tai niu niu. schmoll.gif

QUOTE(pamaivax @ 2008 12 19, 15:19)

Atsakyti