Na,pasipasakosiu ir as.Pikta esu baisiausiai

Pries keturis metus esu issilaikius teises(is pirmo karto ir teorija ir vairavima).Ateme man jas,nors visa laika vazinejau ir sulaikiau laiko,kai jau galiu perlaikyti.Teorija islaikiau,o siandien buvo vairavimo egzaminas.Nu ir pataikyk man ant tokio

Visa ta laika vazineju su automatu,tai truputi bijojau del mechanines pavaru dezes.Aikstelej nebuvo jokiu problemu,nors drebejau del estakados.Neprisikabino,nes pravaziavau idealiai.Reikejo atlikti visus pratimus,jums irgi taip pat?Isvaziavom i gatve,kadangi vairuoju kiekviena diena nuo ryto iki vakaro,nei kiek nepergyvenau.Vaziavom per visa vilijampole,gatvelem ,ziedais,net vilijampoles tilta pravaziavom ir apsisukom atgal.Pasake prie sviesoforo sukti i kaire.Sukdama uzvaziavom krasteli juostos .Kai tas griebe uz vairo,net issigandau,pradejo rekti,kad ivaziavau i priespriesinio eismo juosta ir pan.Kad nezinau taisykliu,kad jokios pagarbos nerodau kitiems eismo dalyviams

Ten ju nebuvo ,nebuvo jokios kitos masinos!!!!Sako sustok ir sesk salia,neislaikyta

Mane sunku pravirkdyt,bet si karta isteriskai apsizliumbiau.Po to pradejo guost,kad kita karta islaikysi,vaziuoji puikiai.Sakau nutilkyt ok,man nereikia cia paguodos.Nu taip pyktis paeme negaliu,verdu iki dabar!Rytoj laikau vel.Tikiuosi papulti ant normalesnio.Sekmes visoms didziausios!!!