Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra

dėl posūkių mane mokė taip - jei posūkis status varau 2, jei nelabai juntamas - galima ir 3 rolleyes.gif
Atsakyti
As ir uzsirasiau egzaminui antradieni, aikstele jau viena pati visur susiparkuoju - instruktorius net nebijo is masinos islipt smile.gif gatveje dar smulkesniu klaideliu buna - ypac su ta sankaba, jokiu budu jos ismint negalima prisistabdant, tik tada, kai jau visiskai stoji - tai tas pats kas ant laisvo begio riedeti, o esant slidiems keliams labai pavojinga smile.gif jei pries posuki nereikia visiskai sustoti irgi sukuos 2 pavara, jei po sustojimo - visada 1, 2 isijungiu tik pasisukus....
Labai reik ziuret vienpusi eisma - i kaire sukama tik is kaires juostos, cia kritine klaida - iskart egzas butu baigtas doh.gif kaip reik viska stebet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(yolitux @ 2008 12 19, 16:40)
As ir uzsirasiau egzaminui antradieni, aikstele jau viena pati visur susiparkuoju - instruktorius net nebijo is masinos islipt  smile.gif gatveje dar smulkesniu klaideliu buna - ypac su ta sankaba, jokiu budu jos ismint negalima prisistabdant, tik tada, kai jau visiskai stoji - tai tas pats kas ant laisvo begio riedeti, o esant slidiems keliams labai pavojinga  smile.gif  jei pries posuki nereikia visiskai sustoti irgi sukuos 2 pavara, jei po sustojimo - visada 1, 2 isijungiu tik pasisukus....
Labai reik ziuret vienpusi eisma - i kaire sukama tik is kaires juostos, cia kritine klaida - iskart egzas butu baigtas  doh.gif  kaip reik viska stebet  rolleyes.gif

Na su tais posukiais man irgi ne visada aisku,bet kiek zinau reikia stengtis atsidurti pirmoje juostoje kai apsisuki.Ar ne visada? Kaip jums tai sekasi?
Atsakyti
Niu po perkūnais, tai kaip čia yra? Va prieš porą valandų mokyklinį egzaminą laikiau ir visada išmindavau sankabą net pristabdant - ir instruktorius net nesumurmėjo. Kad sankabą numynus "laisvą" pasidarai - tai taip, betgi nebūni ten valandą numynus jos..

QUOTE(yolitux @ 2008 12 19, 16:40)
gatveje dar smulkesniu klaideliu buna - ypac su ta sankaba, jokiu budu jos ismint negalima prisistabdant, tik tada, kai jau visiskai stoji - tai tas pats kas ant laisvo begio riedeti, o esant slidiems keliams labai pavojinga  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 19, 15:01)
dėl posūkių mane mokė taip - jei posūkis status varau 2, jei nelabai juntamas - galima ir 3 rolleyes.gif

mane irgi taip moke ir taip praktikoj naudoju

o su posukiais, jei suki is pirmos juostos i pirma ir gristi, jei is antro i antra ir vaziuoji, negalima sukant keisti juostu, nes sudarysit avarine situacija
Atsakyti
Jei sukiesi viena - taip, bet jei sukatės dviese (tu kairiau, mašinytė iš dešinės) - tada tik į antrą, nes kitaip gi taranuosi kaimyną...

QUOTE(pamaivax @ 2008 12 19, 16:46)
Na su tais posukiais man irgi ne visada aisku,bet kiek zinau reikia stengtis atsidurti pirmoje juostoje kai apsisuki.Ar ne visada? Kaip jums tai sekasi?

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2008 12 19, 15:59)
Niu po perkūnais, tai kaip čia yra? Va prieš porą valandų mokyklinį egzaminą laikiau ir visada išmindavau sankabą net pristabdant - ir instruktorius net nesumurmėjo. Kad sankabą numynus "laisvą" pasidarai - tai taip, betgi nebūni ten valandą numynus jos..

sankaba minama stabdant paskutiniu momentu, ki jau girdikad variklis trukciot pradeda 9perauksta pavara) tada mini sankaba ir stabdai, taip pat ir kai stabdai, bet visiskai nesustoji - stabdai stabdziu, kai jau jauti, kad perauksta pavara tam greiciui mini sankaba ir mazini pavara 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Giagute @ 2008 12 19, 16:01)
Jei sukiesi viena - taip, bet jei sukatės dviese (tu kairiau, mašinytė iš dešinės) - tada tik į antrą, nes kitaip gi taranuosi kaimyną...

net jei ir sukiesi viena to negalima daryti, juostas gali keisti tik tiesiam kelyje, ne ant posukio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 12 19, 11:21)
Pries keturis metus esu issilaikius teises(is pirmo karto ir teorija ir vairavima).Ateme man jas,nors visa laika vazinejau ir sulaikiau laiko,kai jau galiu perlaikyti.Teorija islaikiau,o siandien buvo vairavimo egzaminas.

nesupratau kodėl perlaikyt turėjai po 4m? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 12 19, 12:21)
Na,pasipasakosiu ir as.Pikta esu baisiausiai bash.gif Pries keturis metus esu issilaikius teises(is pirmo karto ir teorija ir vairavima).Ateme man jas,nors visa laika vazinejau ir sulaikiau laiko,kai jau galiu perlaikyti.Teorija islaikiau,o siandien buvo vairavimo egzaminas.Nu ir pataikyk man ant tokio  doh.gif Visa ta laika vazineju su automatu,tai truputi bijojau del mechanines pavaru dezes.Aikstelej nebuvo jokiu problemu,nors drebejau del estakados.Neprisikabino,nes pravaziavau idealiai.Reikejo atlikti visus pratimus,jums irgi taip pat?Isvaziavom i gatve,kadangi vairuoju kiekviena diena nuo ryto iki vakaro,nei kiek nepergyvenau.Vaziavom per visa vilijampole,gatvelem ,ziedais,net vilijampoles tilta pravaziavom ir apsisukom atgal.Pasake prie sviesoforo sukti i kaire.Sukdama uzvaziavom krasteli juostos .Kai tas griebe uz vairo,net issigandau,pradejo rekti,kad ivaziavau i priespriesinio eismo juosta ir pan.Kad nezinau taisykliu,kad jokios pagarbos nerodau kitiems eismo dalyviams  blink.gif Ten ju nebuvo ,nebuvo jokios kitos masinos!!!!Sako sustok ir sesk salia,neislaikyta bigsmile.gif Mane sunku pravirkdyt,bet si karta isteriskai apsizliumbiau.Po to pradejo guost,kad kita karta islaikysi,vaziuoji puikiai.Sakau nutilkyt ok,man nereikia cia paguodos.Nu taip pyktis paeme negaliu,verdu iki dabar!Rytoj laikau vel.Tikiuosi papulti ant normalesnio.Sekmes visoms didziausios!!!

Kelis kartus perskaičiau ir niekaip nesupratau, kodėl jums atėmė teises ir jas turėjote perlaikyti? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2008 12 19, 16:59)

Tikrai negalima schmoll.gif Sankabą išminti reikia tik prieš visiškai sustojant, kad neužgestum, kitais atvejais bus Regitroje užskaityta kaip NK. Sakau, nes manęs pačios instruktorius to nemokė, o per egzaminą Regitroje dėl to sankabos mindymo tik per plauką vos išlaikiau. Nors čia irgi, kaip ant kokio papulsi.
Atsakyti
Sveikutes,sekmes laikanciosioms 4u.gif
As ir vel isirasau i jusu rateli blush2.gif
As teise pradejau laikytis kovo menesi,issilaikiau teorija,o va su pravazevimais man ziauriai nesiseke blush2.gif ,buvau jau ir papildomu issipirkus.Galu gale truko kantrybe,sakau man ju nereikia,ir nustojau vazinet,meciau.Isvazevau i Airija,bet va pagalvojus kiek dauk pinigeliu sukisau,tai ir ant saves siutas suime.Tai va,daba grysiu vasari,ir vel bandysiu laime,tik nezinau ar spesiu,nes grysiu porai savaiciu,per kurias turesiu suspet pravazevimus pasidaryt,ir suspet bent jau 2 kartus regitroj.Bijau kad bus ziema,nevazevau jau kokius 3 menesius,praktiskai viska pamirsau,teorija tai persiskaitysiu,kad viska prisimint.Nebenoriu nieko atideliot,nes jei lauksiu kovo meneio,bus metai kai laikau,tai reikes viska kartot is naujo verysad.gif
Atsakyti
Oi,matau cia diskusijos apie sankaba.Tai va,mielosios,sankaba galima laikyti ne daugiau 5 sekundziu.
Na vaziuojat tarkim jus nuo kalniuko,greitis tampa vis didesnis,o reikia laikytis nurodyto grecio.Na tai paleidziat gaza ir truputeli spaudziat stabdi.Ir jokios sankabos mint nereikia.
Kitas variantas - vaziuojat ir matot kad raudona dega.Vel paleidziat gaza,spaudziat stabdi,jauciat,kad masina pradeda trukciuot,tada isminat sankaba ir visiskai sustabdot
Zodziu kol nereikia perjungt pavaros,sankabos neminat.Juk sankaba tam ir skirta,kad jos pagalba keit pavaras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo massandra: 19 gruodžio 2008 - 19:10