Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

Valio, dar viena pradedancioji atsrado bigsmile.gif thumbup.gif
Lauksim darbu, ir pirmuju blynu 4u.gif

Juratele, uzbaigimui darau tiesu mazga ir su adata siula i mazgelius iveriu. Bet kartais per stipriai mazgeliai buna uzmegsti ir jau neina siulo, tada tai jau bent man problematiska buna g.gif
Sushi, gal gali pasidalint kaip tie tekstiliniai klijai atrodo ir kur ju ieskot. As dar su laku bandau, bet isskaiciau, kad tai nelabai geras budas blush2.gif

Juratele, kiek reikes seivuciu priklauso nuo rasto. Dazniausiai reikia dvieju. Yra nemazai schemu ir su viena, bet su viena dazniausiai trilapiai, gelytes iseina ar juosteles su siulo pratempimu. O jei jau nori daryti lankeli, tai jau teks imti dvi seivytes i rankas. Trys seivutes ir daugiau, tai jau aukstasis pilotazas sudetingesniems rastams ar spalvotam neriniui (tada ir daugiau gali prireikt).
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 06 01, 13:57)
kartais per stipriai mazgeliai buna uzmegsti ir jau neina siulo, tada tai jau bent man problematiska buna  g.gif
Sushi, gal gali pasidalint kaip tie tekstiliniai klijai atrodo ir kur ju ieskot. As dar su laku bandau, bet isskaiciau, kad tai nelabai geras budas  blush2.gif
Aš turėjau anksčiau tokią problemą, kai plonesniais siūlais nėriau... Tai vietoj adatos naudojau siūlo į adatą įvėrėją tam reikalui. Labai gerai ėjosi... thumbup.gif
O klijus tai naudoju tokius. Tačiau manau, kad bet kokie tekstiliniai tiktų, kokius pavyktų LT rasti...
Atsakyti
Klijai tekstilei e-parduotuvėse:
čia
tokie pat čia
dar čia, kitokie
ne klijai, bet irgi tiks
Ir dar kažkur mačiau, bet dabar nerandu taip "ant smūgio"... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2009 06 01, 22:16)
Aš turėjau anksčiau tokią problemą, kai plonesniais siūlais nėriau... Tai vietoj adatos naudojau siūlo į adatą įvėrėją tam reikalui. Labai gerai ėjosi...  thumbup.gif

Kiek teko nadot siulo iverejus, tai visu vielutes tuoj pat ispesu ohmy.gif kokybisku ciupinet neteko, gal ir yra LT tokiu. Kol kas karoliukus su valu veriu blush2.gif

QUOTE(_Smilga_ @ 2009 06 02, 08:54)
Klijai tekstilei e-parduotuvėse:
čia
tokie pat čia
dar čia, kitokie
ne klijai, bet irgi tiks
Ir dar kažkur mačiau, bet dabar nerandu taip "ant smūgio"...  biggrin.gif

Oij aciu, reiks butinai uzsissakyt ir isbandyt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, darbsuotleles biggrin.gif Na kaip smagu rasti lengvai isprotejusiu bendraminciu 4u.gif 4u.gif
Aciu uz pagalba. Siam momentui lyg ir aisku smile.gif Karkaliuoju dabar tokia servetele, naudodama dvi seivutes, zinoma, iki isnaktu. Paskui mazasis keliasi 6 val. ryto, tai as diena vaikstau svyruodama lotuliukas.gif

O, sakykit, nerengiat kartais kokiu mergaitisku vakareliu - pasisedejimui, pamezgimui, pasimokymui kartu?
Skaiciau knyga "Penktadienio vakaro mezgimo klubas". Tai ten moterys susirinkdavo kartu megzti. Man taip patiko tokia "moteru klubo" ideja, kad dar ir dabar apie tai pasvajoju.
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2009 06 02, 20:47)
O, sakykit, nerengiat kartais kokiu mergaitisku vakareliu - pasisedejimui, pamezgimui, pasimokymui kartu?
Skaiciau knyga "Penktadienio vakaro mezgimo klubas". Tai ten moterys susirinkdavo kartu megzti. Man taip patiko tokia "moteru klubo" ideja, kad dar ir dabar apie tai pasvajoju.

Manau būtų gana sudėtinga tokį vakarėlį surengti, nes šioje temelėje dauguma esam iš skirtingų miestų doh.gif (nors, tiesą pasakius ir aš apie tokį klubelį pagalvoju. Todėl bandau suorganizuoti nors mezgėjėlų klubelį Klaipėdoj mirksiukas.gif . Gal kada ir frivolite pavyks... g.gif )
Atsakyti
Taip, beveik visos skirtinguose miestuose gyvena, kai kurios net valstybese ax.gif
As mielai prisijungciau prie tokio klubo, tik neisgaleciau i vln ar kns privazinet tiek. Na klp dar vasara tiktu, bet vasara rabkdarbiai dazniausiai stalciuj guli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 06 02, 21:02)
Manau būtų gana sudėtinga tokį vakarėlį surengti, nes šioje temelėje dauguma esam iš skirtingų miestų doh.gif  (nors, tiesą pasakius ir aš apie tokį klubelį pagalvoju. Todėl bandau suorganizuoti nors mezgėjėlų klubelį Klaipėdoj mirksiukas.gif . Gal kada ir frivolite pavyks...  g.gif )

Saunuole biggrin.gif 4u.gif Ir kaip sekasi? Ar vyksta susitikimai?

Papildyta:
QUOTE(Kvaki @ 2009 06 03, 08:57)
Taip, beveik visos skirtinguose miestuose gyvena, kai kurios net valstybese  ax.gif
As mielai prisijungciau prie tokio klubo, tik neisgaleciau i vln ar kns privazinet tiek. Na klp dar vasara tiktu, bet vasara rabkdarbiai dazniausiai stalciuj guli  4u.gif

Teisingai, vasara dazniausiai kitos pramogos ir kita veikla uzima laisvalaiki. O vazineti is tiesu gana sudetinga. Paprasciau didesniuose miestuose galima toki "kluba" isteigti.
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2009 06 03, 09:21)
Saunuole biggrin.gif  4u.gif Ir kaip sekasi? Ar vyksta susitikimai?

Dar tik pradžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 06 03, 09:34)
Dar tik pradžia  mirksiukas.gif

Sekmes kuo didziausios thumbup.gif
Atsakyti
Na stai as ir vel su klausimu, kuri bandysiu suformuluoti, ir, tikiuosi, Jus suprasite smile.gif
Mezgu dabar servetele, kuri susideda is kvadratu. Viena kvadrateli reikia megzti is 3 eiluciu. Dvi eilutes mezgesi graziai - kur viena pasibaige, prasidejo kita. Trecioji prasideda tokioj vietoj, kad reikia nutraukti siula ir pradeti is naujo megzti sekancia eile. Ar taip gali buti? O gal yra koks budas nenutraukus siulo pereiti i kita eilute?
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2009 06 03, 08:22)
Na stai as ir vel su klausimu, kuri bandysiu suformuluoti, ir, tikiuosi, Jus suprasite smile.gif
Mezgu dabar servetele, kuri susideda is kvadratu. Viena kvadrateli reikia megzti is 3 eiluciu. Dvi eilutes mezgesi graziai - kur viena pasibaige, prasidejo kita. Trecioji prasideda tokioj vietoj, kad reikia nutraukti siula ir pradeti is naujo megzti sekancia eile. Ar taip gali buti? O gal yra koks budas nenutraukus siulo pereiti i kita eilute?
Nežinau, ką patartų kitos merginos, bet aš tokiu atveju nukerpu siūlą, sutvarkau galiukus ir pradedu iš naujo ten, kur reikalauja raštas... ax.gif
Atsakyti