Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

QUOTE(sushi @ 2009 06 03, 16:29)
Nežinau, ką patartų kitos merginos, bet aš tokiu atveju nukerpu siūlą, sutvarkau galiukus ir pradedu iš naujo ten, kur reikalauja raštas...  ax.gif

As irgi taip padariau ax.gif Tik idomu, ar yra koks kitoks budas g.gif
Atsakyti
Juratėle, jei kalbi apie tokią servetėlę iš tokių motyvų, tai aš irgi nutraukinėjau siūlą.
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2009 06 04, 08:10)
Juratėle, jei kalbi apie tokią servetėlę iš tokių motyvų, tai aš irgi nutraukinėjau siūlą.

Motyvai tiksliai tokie. Aisku, vadinasi, taip ir reikia. Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Juratele, taip nutraukiam ir toliau darbuojames. Todel darbo uzbaigimas, siulu suslepimas ir yra pati nemaloniausia dalis hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 06 05, 09:57)
siulu suslepimas ir yra pati nemaloniausia dalis hihihi.gif

Aha, tai tikrai labai "idomus" uzsiemimas doh.gif Ir dar man "labai patinka" klaidu taisymas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juratelele: 05 birželio 2009 - 20:27
Smagu, kad judejimas yra. Jei bus noro kaunietems susibegti, as UZ:)
Atsakyti
Sveikos,
visos atostogauja vacation1.gif vacation4.gif

Kai lietus visą dieną pliaupia user posted image Tai nori nenori kitos veiklos susirandi ax.gif
Išbandžiau jau frivolite adatas, laaabaaaiii patiko thumbup.gif Tik reik dar gerai pasipraktikuot rolleyes.gif Ačiū Sushi notworthy.gif

Benaršydama po interneto platybes, netyčia aptikau frivolite kursai
Prisipažinkit kuri vedat šiuos kursus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 06 16, 09:40)
Išbandžiau jau frivolite adatas, laaabaaaiii patiko  thumbup.gif Tik reik dar gerai pasipraktikuot  rolleyes.gif Ačiū Sushi notworthy.gif

thumbup.gif Labai džiaugiuosi, kad patiko thumbup.gif
Benaršydama po interneto platybes, netyčia aptikau frivolite kursai
Prisipažinkit kuri vedat šiuos kursus  bigsmile.gif
Jei neklystu, tai juos veda auksarankė, kuri seniai jau pas mus nebuvo užsukusi...
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2009 06 16, 18:19)
thumbup.gif Labai džiaugiuosi, kad patiko  thumbup.gif
Jei neklystu, tai juos veda auksarankė, kuri seniai jau pas mus nebuvo užsukusi...

Sveikos,
na taip, jau seniai nebeuzsuku ax.gif Kaippasakytu vaikai - geda peleda... Bandau ieskoti nauju ikvepimu, nauju kurybiniu galiu biggrin.gif tai ir vis laiko pritrukstu i intika ilisti tongue.gif
O dabar kaip tik sugalvojaunauja veikla... Ir sedziupirma atostogusavaite, landzioju visur, kur jau senokai nebuvau apsilankiusi lotuliukas.gif
cia jums, merginos smile.gif(jeigu pavyks ikelti, bo jaupamirsau, kaip tai daryti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 18 birželio 2009 - 10:25
QUOTE(auksaranke @ 2009 06 18, 12:16)
Sveikos,
na taip, jau seniai nebeuzsuku ax.gif Kaippasakytu vaikai - geda peleda... Bandau ieskoti nauju ikvepimu, nauju kurybiniu galiu  biggrin.gif  tai ir vis laiko pritrukstu i intika ilisti tongue.gif
O dabar kaip tik sugalvojaunauja veikla... Ir sedziupirma atostogusavaite, landzioju visur, kur jau senokai nebuvau apsilankiusi lotuliukas.gif
cia jums, merginos smile.gif(jeigu pavyks ikelti, bo jaupamirsau, kaip tai daryti blush2.gif

user posted image

Sveikute, smagu, kad pasirodei:)
Kaip bebutu ir tau turiu dekoti, kad padejai zengti pirmus zingsnius:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dalruka @ 2009 06 18, 21:48)
Sveikute, smagu, kad pasirodei:)
Kaip bebutu ir tau turiu dekoti, kad padejai zengti pirmus zingsnius:) 4u.gif

Na, tai gal dabar neprapulsiu - tik savaitei/dviem, kol atostogausiu mirksiukas.gif turiu keleta darbeliu, bet per ta laika, kai buvau "atsijungusi", pernelyg daug frivolite neskiriau laiko blush2.gif Bet pasitaisysiu tongue.gif
Atsakyti
Vilką mini, vilkas čia mirksiukas.gif
Auksaranke, smagu, kad užsukai thumbup.gif
Atsakyti