Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

QUOTE(sushi @ 2009 06 18, 22:10)
Vilką mini, vilkas čia  mirksiukas.gif
Auksaranke, smagu, kad užsukai  thumbup.gif

Tai kad visai ne vilkas lotuliukas.gif Dabar meskom sergu, ir apie katinus svajoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos . kaskada mokykloje buvu apnerinejus servetele siuo budu. ir kaskaip neseniai sove i galva pasiieskoti info. atradau jusu temele permeciau akim, prisiminimui. spec adatu nei saudykles neturejau, bet vakar sukurpiau su paprasta.

aisku nieko blatno, bet kaip technikos isbandymas--gavosi visai neblogai smile.gif . dariau is baltu baltu siuliuku, bet su savo muilinuke neisejo nufotkinti kitaip (keicia spalvike) . laukiu pastebeliu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 06 25, 08:32)
Sveikos . kaskada mokykloje buvu apnerinejus servetele siuo budu. ir kaskaip neseniai sove i galva pasiieskoti info. atradau jusu temele permeciau akim, prisiminimui. spec adatu nei saudykles neturejau, bet vakar sukurpiau su paprasta.

aisku nieko blatno, bet kaip technikos isbandymas--gavosi visai neblogai smile.gif . dariau is baltu baltu siuliuku, bet su savo muilinuke neisejo nufotkinti kitaip (keicia spalvike) . laukiu pastebeliu 4u.gif
Sveika užsukus ir prisijungus su savo darbeliu mirksiukas.gif
Šaunūs auskarėliai thumbup.gif
Atsakyti
norejau paklausti o papuosaliukus krakmolijate kad jie butu standus? ar dar kokiu kitu butu juos sustandinate??
Atsakyti
Auksaranke, fantastiška gėlytė wub.gif wub.gif

Kvartetaas, fainulki auskariukai-linguolytės, bent jau man labai panašu 4u.gif

Čia mano naujausias "šedevras" lotuliukas.gif
user posted image

Merginos, kurios su adatom darbuojatės. Pasidalinkit patirtim kaip neriat ratukus? Nes man išeina, kad kiekvienam ratukui turiu išnaujo prisivert biserio ir pastoviai siūlą iš adatos išvert. Ar taip ir jūs darbuojatės, ar kokį gudresnį būdą išradot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 06 25, 10:05)
norejau paklausti o papuosaliukus krakmolijate kad jie butu standus? ar dar kokiu kitu butu juos sustandinate??

Vienos krakmolina, kitos ne... Priklausomai nuo siūlų, nuo nėrimo kietumo, nuo to, kokio galutinio varianto nori smile.gif
Aš asmeniškai visuomet mažiau ar daugiau pakrakmolinu su purškiamu krakmolu ax.gif

QUOTE(Kvaki @ 2009 06 25, 14:55)
Čia mano naujausias "šedevras"  lotuliukas.gif
Merginos, kurios su adatom darbuojatės. Pasidalinkit patirtim kaip neriat ratukus? Nes man išeina, kad kiekvienam ratukui turiu išnaujo prisivert biserio ir pastoviai siūlą iš adatos išvert. Ar taip ir jūs darbuojatės, ar kokį gudresnį būdą išradot  4u.gif

Labai dailu mirksiukas.gif

Aš tokiu atveju prisiveriu iš anksto daug karoliukų ant siūlo, einančio iš kamuoliuko, ir nesuku galvos... Jei kalbi apie tuos didesnius karoliukus, atsiduriančius žiedo centre, tada taip, bent jau aš tai ties kiekvienu ištraukinėju adatą.
Bet kažkuri lyg ir gudriau buvo sugalvojusi..? Ar tik ne dalruka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2009 06 25, 23:34)
Labai dailu  mirksiukas.gif

Aš tokiu atveju prisiveriu iš anksto daug karoliukų ant siūlo, einančio iš kamuoliuko, ir nesuku galvos... Jei kalbi apie tuos didesnius karoliukus, atsiduriančius žiedo centre, tada taip, bent jau aš tai ties kiekvienu ištraukinėju adatą.
Bet kažkuri lyg ir gudriau buvo sugalvojusi..? Ar tik ne dalrukag.gif

ačiū 4u.gif

Aš kalbu ne apie lankelius, kur vienas siūlas nuo adatos,o kitas nuo kamuoliuko eina, o apie ratukus, kaip gėlytei ar dobiliukui darant, kur su viena šeivute daryti galima, t.y. iš vieno siūlo.
Bandžiau chimičint ir lankelius daryt o po to adatą pervert ir ale ratukas gaunas, bet man nelabai patiko rezultatas, truputi kitaip deformnuojas ratukas, ne toks gražus gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 06 25, 16:23)
ačiū  4u.gif

Aš kalbu ne apie lankelius, kur vienas siūlas nuo adatos,o kitas nuo kamuoliuko eina, o apie ratukus, kaip gėlytei ar dobiliukui darant, kur su viena šeivute daryti galima, t.y. iš vieno siūlo.
Bandžiau chimičint ir lankelius daryt o po to adatą pervert ir ale ratukas gaunas, bet man nelabai patiko rezultatas, truputi kitaip deformnuojas ratukas, ne toks gražus gaunasi...

Hm... g.gif Nelabai suprantu, kokius ratukus tuomet turi omeny... blush2.gif
Turi kokį kieno nors darytą pavyzdį su tais ratukais?..
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2009 06 26, 00:28)
Hm... g.gif Nelabai suprantu, kokius ratukus tuomet turi omeny...  blush2.gif
Turi kokį kieno nors darytą pavyzdį su tais ratukais?..

na kad ir paskutiniai mano auskariukai-dobiliukai
Atsakyti
spam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvaki: 26 birželio 2009 - 06:49
QUOTE(Kvaki @ 2009 06 26, 00:23)
ačiū  4u.gif

As tai kaip ir sushi, pradzioj daug karoliuku priveriu, juk jeigu dirbi su adata, tai ratukas- tai tas pats lankelis, tik sujungtas darbo pabaigoje. Todel ir su ratuku dirbu taip pat, kaip ir su lankeliu- pritraukiu po karoliuka, kurie buna ant to siulo, einancio nuo kamuoliuko biggrin.gif
O kas del krakmolinimo... Auskarams visgi renkuosi paprasta krakmola, nes islaiko forma geriau. Nors gausiai papurskius purskiamo krakmolo, galima taip pat pasiekti norimo rezultato biggrin.gif
Atsakyti
ziuriu i kvaki auskariukus ir net nesuprantu nuo kurio galo reiketu pradet. ir dar labai labai idomu kaip tuos didesnius karoliukus viduj padaryt o aplinkui apnerti???

vakar dar 2poras auskariuku padariau, bet noriu dar ka nors su jais pamiksuoti. nesirodysiu pokolkas smile.gif .
Atsakyti