Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

QUOTE(auksaranke @ 2009 06 26, 10:41)
As tai kaip ir sushi, pradzioj daug karoliuku priveriu, juk jeigu dirbi su adata, tai ratukas- tai tas pats lankelis, tik sujungtas darbo pabaigoje. Todel ir su ratuku dirbu taip pat, kaip ir su lankeliu- pritraukiu po karoliuka, kurie buna ant to siulo, einancio nuo kamuoliuko  biggrin.gif

reiks tada vis tik taip bandyt.

Aš bandžiau kaip čia parodyta pirmas būdas
user posted image
ir antra būdas
user posted image
Pirmu būdu gražiau gaunasi ratukas nei antruoju, bet tada kaip jau minėjau su biseriu reik labai žaisti. Todėl jaučiu teks ant antro pereiti smile.gif

QUOTE(kvartetas @ 2009 06 26, 12:30)
ziuriu i kvaki auskariukus ir net nesuprantu nuo kurio galo reiketu pradet. ir dar labai labai idomu kaip tuos didesnius karoliukus viduj padaryt o aplinkui apnerti???

vakar dar 2poras auskariuku padariau, bet noriu dar ka nors su jais pamiksuoti. nesirodysiu pokolkas  smile.gif .

Kvartetas, buo dobiliuko jie pradėti wink.gif o toliau irgi nesunku. Paskaitinėk šią temą arba www.frivolite.lt ir turėtum rasti atsakymus. Jei ką bandysim dar su foto gelbėti. Ten tas karoliukas nėrimo eigoje įvertas, dalruka man rodos buvo nuotrauką čia forume įdėjus kaip įverti.

Lauksim tavo darbelių photo.gif
Atsakyti
aciu kvaki radau. labai aiskiai viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2009 06 26, 02:41)
Nors gausiai papurskius purskiamo krakmolo, galima taip pat pasiekti norimo rezultato  biggrin.gif
Aš atradau prikt kažkokio natūralaus krakmolo, kuris tokiam purškiklyje, kaip gėlėms laistyt. Tai su juo papurškiu, o ant viršaus su karštu plaukų fenu gerai pakaitinu, labai liuks suveikia... mirksiukas.gif

QUOTE(kvartetas @ 2009 06 26, 04:30)
Ir dar labai labai idomu kaip tuos didesnius karoliukus viduj padaryt o aplinkui apnerti???
Kažkada paišiau, kokiu būdu aš tai darau:

user posted image

QUOTE(Kvaki @ 2009 06 26, 06:41)
Aš bandžiau kaip čia parodyta pirmas būdas...
ir antra būdas...
Pirmu būdu gražiau gaunasi ratukas nei antruoju, bet tada kaip jau minėjau su biseriu reik labai žaisti. Todėl jaučiu teks ant antro pereiti smile.gif
g.gif Nežinau, nesakyčiau, kad abu šie būdai duoda labai jau skirtingą rezultatą rolleyes.gif
Ypač, jei viduje - karoliukas, kurį tas ratukas gražiai apglunda... mirksiukas.gif
Atsakyti
Suši, tavo rankela tam reikalui jau taip atmušta, kad blogai ir nekaip jau negali gautis wub.gif
Aš matyt dar kažką ne taip darau
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 06 26, 11:48)
Suši, tavo rankela tam reikalui jau taip atmušta, kad blogai ir nekaip jau negali gautis  wub.gif
Aš matyt dar kažką ne taip darau
biggrin.gif Ačiū
Pabandyk tiesiog paeksperimentuoti su ratuko užbaigimu. Aš, pvz, visuomet padarau mazgelį, pabaigus ratuką. Kiek žinau, ne visos tai daro. Be to, labai svarbu, kaip toliau neri - apverti nėrinį, ar neapverti, kaip ten tie siūlai vienas su kitu susipina/nesusipina, kas ką traukia/netraukia į kurį šoną... Pabandyk pasižiūrėti, kaip geriausiai gaunasi, kaip geriausiai siūlai gula mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimą adatų profėms. new_russian.gif
kaip neriat grandinėlę su karoliukais panašiaip kaip čia ? Man pavyksta tik tada jei ties kiekvienu grandinėlės nariukų ištraukiu siūlą iš adatos. Ar taip ir darot? ar turit geresnių variantų?

Vakar tokį dovanų maišelį sukurpiau:
user posted image
Atsakyti
labai mielas maiselis dovanu wub.gif .
as velgi su klausimu. skaiciau kad suchi pirko adatytes kaikuriom merginom. o gal yra pasikeitimu? gal galima vietoij kur nors klp nusipirkti. gal kas uzmatet kur??
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 06 28, 01:08)
Dar turiu klausimą adatų profėms. new_russian.gif
kaip neriat grandinėlę su karoliukais panašiaip kaip čia ? Man pavyksta tik tada jei ties kiekvienu grandinėlės nariukų ištraukiu siūlą iš adatos. Ar taip ir darot? ar turit geresnių variantų?

Vakar tokį dovanų maišelį sukurpiau:

Aš irgi taip pat darau... Deja, kol kas neradau būdo, kaip daryti, kad ties kiekvienu ratuku nereikėtų ištraukinėti adatos... verysad.gif

Labai dailus maišelis wub.gif
Gėlytę prisiuvai ar priklijavai prie audeklo?
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 06 28, 17:14)
labai mielas maiselis dovanu wub.gif .
as velgi su klausimu. skaiciau kad suchi pirko adatytes kaikuriom merginom. o gal yra pasikeitimu? gal galima vietoij kur nors klp nusipirkti. gal kas uzmatet kur??

Deja Klaipėdoj adatų ko gero ir nerasi schmoll.gif . Lig ir turėjo kažkada Žardėje rankdarbių krautuvėlėj, bet dabar tikrai nežinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2009 06 29, 03:58)
Gėlytę prisiuvai ar priklijavai prie audeklo?

Klijavau 4u.gif
Atsakyti
tai tada noreciau suchi tavo pagalbos blush2.gif . maciau kad kitom persiunete jas rolleyes.gif . as irgi noriu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 06 29, 03:47)
tai tada noreciau suchi tavo pagalbos blush2.gif . maciau kad kitom persiunete jas rolleyes.gif . as irgi noriu. 4u.gif
Šiuo metu atliekamo komplekto neturiu, tai kai gausiu, parašysiu tau į AŽ, gerai? smile.gif
Atsakyti