Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

QUOTE(man_patinka_lietus @ 2009 11 28, 02:05)
Pirmasis mano blynas  blush2.gif
Žemai lenkiu galvą, Dalruka  4u.gif Dabar suvokiu kiek Jūsų į nuostabiąsias sages darbo įdėta..
user posted image

Smagu, kad ir tau patinka, tada tada neskaičiuoji įdėto laiko ir pastangų lotuliukas.gif
nesustok, lauksiu naujų tavo darbelių, IKI bigsmile.gif
Atsakyti
Em, bijau, kad nebūsiu tokia sparti mokinė blush2.gif Buvo įdomu pabandyt, bet nežinau, ar užsikabinsiu. Nėrime ir mezgime kažkaip greičiau to rezultato sulauki. Bet tikrai nesakau niekada ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgejeles:) Kazkaip nutilo temele. Turbut Kaledoms ruosiates smile.gif
Pagaliau padariau iki galo ir as viena savo smulku darbeli. Tad bandau pasirodyti, jeigu pavyks ikelti foto (niekad to nedariau) ax.gif

user posted image

Pavyko ikelti!!! clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juratelele: 11 gruodžio 2009 - 21:52
Labai šaunus darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juratelele @ 2009 12 11, 13:50)
...bandau pasirodyti, jeigu pavyks ikelti foto (niekad to nedariau) ax.gif

Juratele, thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz gerus ivertinimus. Man pasiseke, nes turejau nerealias mokytojas - DALRUKA ir kita mergina, kuri atrodo siame forume neraso biggrin.gif Tad aciu joms uz pagalba 4u.gif Ir, zinoma, aciu Sushi uz adatas - kol kas su jomis man nerti smagiau ir greiciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juratelele: 12 gruodžio 2009 - 06:46
Linksmų švenčių visoms newyear.gif
Tegul visas aplanko 000054.gif
ir atneša šaunių dovanų santa2.gif
Atsakyti
Su artėjančiom šv.Kalėdom visas!
Nepakartojamų idėjų ir dar gražesnių darbelių ateinančiais metais!!!!!! newyear.gif wink_3.gif wink_3.gif wink_3.gif
Atsakyti
Prisidedu ir aš prie kalėdinių sveikinimų mirksiukas.gif
Viso ko šauniausio jums šį Kūčių vakarą, te Kalėdos būna džiaugsmingos, o ateinantys metai – dosnūs savo turtais newyear.gif
Atsakyti
Sveikos, su naujais visas!
Įdėjau mini aprašymą asmeninių neprofesionalių įspūdžių apie šeivutes. Gal kam nors bus naudinga? Čia>
Atsakyti
Sveikos, visos frivolite gerbejos wink.gif
As visai neseniai atsitiktinai pamaciau situos grozius ir nenurimau, kol nenusipirkau seivutes, adatos ir siulu smile.gif Tiesa, adata tai tikriausiai ne tokia nusipirkau, bet pabandymui manau uzteks. Radau tik lelems siuti skirtas adatas, tai tokias ir paemiau, nes jau negaliu, kaip norejau pabandyti kazka nusiregzti. Taigi pradejau su adata, man kazkaip ji mieliau atrode. O va su seivute (nors ir isigijau) nesiryztu pradeti - bijau, kad susipainiosiu siuliuose wink.gif Bet bus matyt, kas iseis su adata, kai sudetingesnius darbus bandysiu padaryti.
Mano darbelis tik pirmasis, bet skubu pasirodyti smile.gif
Ivertinkit prasau blush-anim-cl.gif
http://picasaweb.goo...004324718543426
Atsakyti
QUOTE(jsimona @ 2010 01 07, 16:29)

Mano darbelis tik pirmasis, bet skubu pasirodyti smile.gif

Nagi gražu smile.gif
Laukiam toliau!
Atsakyti