Įkraunama...
Įkraunama...

Frivolite, arba nėrimas prancūziška šaudykle

QUOTE(jsimona @ 2010 01 07, 08:29)
Mano darbelis tik pirmasis, bet skubu pasirodyti smile.gif
Ivertinkit prasau  blush-anim-cl.gif

Sveika prisijungus, jsimona 4u.gif
Pirmąjį blyną, matau, labai puikiai suvaldei thumbup.gif

Jei, kartais norėtum normalių adatų, yra viena mergina Vilniuje, turinti adatų komplektą, kurį mielai perleistų kam nors, nes pati juo nesinaudoja mirksiukas.gif
Jei domina, parašyk man AŽ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jsimona @ 2010 01 07, 18:29)
Sveikos, visos frivolite gerbejos wink.gif
As visai neseniai atsitiktinai pamaciau situos grozius ir nenurimau, kol nenusipirkau seivutes, adatos ir siulu smile.gif Tiesa, adata tai tikriausiai ne tokia nusipirkau, bet pabandymui manau uzteks. Radau tik lelems siuti skirtas adatas, tai tokias ir paemiau, nes jau negaliu, kaip norejau pabandyti kazka nusiregzti. Taigi pradejau su adata, man kazkaip ji mieliau atrode. O va su seivute (nors ir isigijau) nesiryztu pradeti - bijau, kad susipainiosiu siuliuose wink.gif Bet bus matyt, kas iseis su adata, kai sudetingesnius darbus bandysiu padaryti.
Mano darbelis tik pirmasis, bet skubu pasirodyti smile.gif
Ivertinkit prasau  blush-anim-cl.gif
http://picasaweb.goo...004324718543426

Šaunuolė thumbup.gif Smagu, kad prisijungei prie mūsų lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu aciu uz ivertinimus wink.gif Bandysiu narpliot toliau, tik va tu adatu, tai noreciau, nes atrdo, kad ne reikiamo storio jos pas mane... veriniai truputi banguotis pradeda sad.gif Bandysiu dar pakrakmolint ir jei kas gausis, tai pasigirsiu wink.gif Dabar jau kaip uzsikabinau, tai vakar visa diena tik ir neriau (aisku puse diens foruma skaiciau ir nuorodas nagrinejau smile.gif ). Nepykit merginos, kad nusiziuresiu Jusu koki darbeli, bet as kol kas tik bandineju ivairius rastus blush-anim-cl.gif
Atsakyti
sveiki grozio darytojos...gal kam baltu kaprono siuliuku...gijose po 100gr...turiu 37 gijas...kainyte siulykit i az.....
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jsimona @ 2010 01 08, 13:20)
Aciu aciu uz ivertinimus wink.gif Bandysiu narpliot toliau, tik va tu adatu, tai noreciau, nes atrdo, kad ne reikiamo storio jos pas mane... veriniai truputi banguotis pradeda sad.gif Bandysiu dar pakrakmolint ir jei kas gausis, tai pasigirsiu wink.gif Dabar jau kaip uzsikabinau, tai vakar visa diena tik ir neriau (aisku puse diens foruma skaiciau ir nuorodas nagrinejau smile.gif ). Nepykit merginos, kad nusiziuresiu Jusu koki darbeli, bet as kol kas tik bandineju ivairius rastus  blush-anim-cl.gif

Nėrinys banguojasi dėl to, kad per laisvai nerima arba sujungimus reikėtu labiau užfiksuoti. O siūlo storį tikrai galima pasirinkti pagal turimą adatą. verysad.gif
Atsakyti
Dar keletas, mano darbeliu. Tiesa, jie kol kas tik vienos spalvos, nes tik tokius siulus turiu ir aisku, karoliukus tik tokius is senu mamos karoliu radau rolleyes.gif
O del "bangavimo", tai tikrai dabar kitaip itempineju, prispaudziu mazgiukus ir dar pati darbeli vartau priklausomai nuo to, i kuria puse turi buti kilpute... nu zodziu, bandau po truputi tobuleti blush-anim-cl.gif . aciuks.gif visoms uz pamokymus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jsimona @ 2010 01 12, 06:53)
Dar keletas, mano darbeliu.

O kur čia tų darbelių ieškot?.. unsure.gif
Atsakyti
o tai tau doh.gif pamirsau linka iklijuot...
http://picasaweb.goo...iene/Frivolite#
Labai atsiprasau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(jsimona @ 2010 01 13, 03:07)
o tai tau doh.gif pamirsau linka iklijuot...

Man šitas labai thumbup.gif user posted image
Atsakyti
aciu uz ivertinimus (biski nusiziurejau sita blush-anim-cl.gif ) notworthy.gif
Atsakyti
sveikutes merginos bigsmile.gif ,ir as uzsikreciau su seivute mezgimu,nuo vaikystes susizavejus esu,kilputes gaunasi o kaip pereit nuo kilputes prie kilputes tiesiu nerimu nerandu blush2.gif ,gal kas padetumet ? ax.gif tu adatu noreciau jei dar turi kuri,smalsu pamegint ir su jom g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo strazdanele: 14 sausio 2010 - 10:02
QUOTE(strazdanele @ 2010 01 14, 02:01)
tu adatu noreciau jei dar turi kuri,smalsu pamegint ir su jom  g.gif
Aš turiu, parašiau tau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti