Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

QUOTE(mamulia @ 2005 07 12, 09:13)
gražios foto, Shalimar wink.gif

Na isviso pas mane ju arti 300, ir visos taip per sirdi eina cry.gif
Atsakyti
Oj, Shalimar, nardytojo vardas parastesnis už paprasčiausią, tikrai nereikia judinti atminties klodų. Jo vardas tiesiog Ali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 12, 09:16)
Oj, Shalimar, nardytojo vardas parastesnis už paprasčiausią, tikrai nereikia judinti atminties klodų. Jo vardas tiesiog Ali biggrin.gif

Oi, tai labai gerai tau, o gal prisimeni dzip safario instruktoriu ir viesbucio savininko vardus?Na siaip, del idomumo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 12 liepos 2005 - 09:18
QUOTE(Shalimar @ 2005 07 12, 09:18)
Oi, tai labai gerai tau, o gal prisimeni dzip safario instruktoriu ir viesbucio savininko vardus?Na siaip, del idomumo blush2.gif

Nei vieno schmoll.gif
Atsakyti
Nu šakės, kokios foto gražios Shalimar wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dabar supratau, ko prie jūs tie turkai kaip bitės prie medaus... Gi abi tai šviesiaplaukės.. wub.gif
Nu labai jūs ten šauniai laiką praleidot.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2005 07 12, 09:47)
Nu šakės, kokios foto gražios Shalimar  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Dabar supratau, ko prie jūs tie turkai kaip bitės prie medaus... Gi abi tai šviesiaplaukės..  wub.gif
Nu labai jūs ten šauniai laiką praleidot..  thumbup.gif

Jo, su tais plaukais tai problemos-visi vis po sruoga atsikirpti norejo, jei buciau leidus, tai dabar plika sedeciau doh.gif
Prisiminiau, kad ryte pries isvaziuojant vos nepramiegojau, jei ne Smurka, tai likus buciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 07 12, 09:56)
Prisiminiau, kad ryte pries isvaziuojant vos nepramiegojau, jei ne Smurka, tai likus buciau ax.gif

o jei ne tu, man taip nebūtų galvos skaudėję tongue.gif tongue.gif kas ten rėkė ant viso baro: " Duok jai alaus, neleisi gert jai, užmušiu" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 12, 10:02)
o jei ne tu, man taip nebūtų galvos skaudėję tongue.gif tongue.gif kas ten rėkė ant viso baro: " Duok jai alaus, neleisi gert jai, užmušiu" biggrin.gif biggrin.gif

blush2.gif ne uzmusiu, o primusiu blush2.gif
Atsakyti
Ir is vis mes ten jura isgerem, o as alaus tai pakesti negaliu, nu bet ten tai nebeegzistavo megstu-nemegstu, i kaina irgi demesio nekreipiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 12, 10:02)

p.s. as cia gal is Smurkos agresija isgerus peremiau blink.gif sesuo visgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 07 12, 10:12)
p.s. as cia gal is Smurkos agresija isgerus peremiau blink.gif sesuo visgi ax.gif

Sakei ką nors? mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 12, 10:24)
Sakei ką nors? mad.gif

Nea, nieko fear.gif
biggrin.gif
Atsakyti