Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

user posted image

Kalnai...
Atsakyti
Įdėk įdėk Smurka nuotraukas, įdomu ............... mirksiukas.gif

P.S. įdomu ar Smurkai pravertė foto iš Zakopanės ??? g.gif Kaip Jai viskas baigėsi ??? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nemoku nuotraukų perkelti iš fotiko į internetą. tiksliau, ir tokios galimybės neturiu, nes neturiu laido. o kai tas nuotraukas perkelti iš fotiko į diskelį, net neįsivaizduoju.
Iš Zakopanės nuotraukos bus žiūrimos šiandien
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 12, 16:39)
O kiek tai daugmaž kainuoja?

Kelis litus, bet tiksliai nezinau, sake praeitais metais buvo 3 lt smile.gif
Atsakyti
Tuoj mane pagaus Kastytis wub.gif
Atsakyti
Oi, kokia grazi nuotrauka, o ten Kastycio-Ali kojytes matosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 07 12, 17:19)
Oi, kokia grazi nuotrauka, o ten Kastycio-Ali kojytes matosi? ax.gif

Ne, Kastytis-Ali išniro tik tada,kai aš jau buvau su balionu, maske ir akiniais. tikro mano veido jis tąsyk dar nebuvo matęs, nebent už akies mane užsikabino dar prieš nardymą, kai vos į jachtą atvykom, nors labai tuo abejoju
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 12, 17:22)
Ne, Kastytis-Ali išniro tik tada,kai aš jau buvau su balionu, maske ir akiniais. tikro mano veido jis tąsyk dar nebuvo matęs, nebent už akies mane užsikabino dar prieš nardymą, kai vos į jachtą atvykom, nors labai tuo abejoju

Na jei plaukiojai taip atsisegus kostiuma kaip savo avatare, tai nesistebiu, kad pastebejo net veido nemates tongue.gif
Atsakyti
Vajergau, Šmurka, kaip tai tu smailai į tuos turkiškus kumpiukus žiūri.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Gaila kad nematyti kitų šito egzemplioriaus privalumų tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 07 12, 17:24)
Na jei plaukiojai taip atsisegus kostiuma kaip savo avatare, tai nesistebiu, kad pastebejo net veido nemates tongue.gif

Nu čia pernai instruktorius ant mano papų pasimovė, šiemet jau tik ant akių wub.gif Nes nėriau jau ne su kupalniku, o su akvakostiumu, privalumų nesimatė, buvo priploti tongue.gif
Atsakyti
Trys žvejų mergaitės sukasi ratu biggrin.gif (čia aš, ta, kuri vandeny neskęsta, o su manimi dvi kompanionės, dar ne supermamos)
Atsakyti
Plaukiam į paskendusį miestą
Atsakyti