Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

QUOTE(Shalimar @ 2005 07 12, 10:48)
Kaip suprantu mano pasiulymas susitikti absoliuciai ignoruojamas schmoll.gif  gun_bandana.gif

aš tai atsidavus šeimai šiom dienom blush2.gif
Atsakyti
Vaizdai, tai vaizdai... nerealūs, žinoma...

... tik jau kažkaip tęsinio norėtųsi... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gri36: 12 liepos 2005 - 12:36
QUOTE(gri36 @ 2005 07 12, 12:32)
Vaizdai, tai vaizdai...  nerealūs, žinoma...

... tik jau kažkaip pratesimo norėtųsi... ax.gif

Žiūriu, kad šiemet man kažkaip nuoseklumo trūksta pasakojime. Tikrai pratęsiu, tik darbp dabar labai daug turiu, už visas atostogas reikia atidirbti
Atsakyti
Na pražuvėlės smile.gif Aš apsiputojusi putų diskotekoj laukiau laukiau jūsų, o jūs - su kavalieriais cirkinatės biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liu: 12 liepos 2005 - 13:34
Motociklininkė pūslėtais delnais biggrin.gif

user posted image

Sorry, Smurka, kad tavo temą paspaminau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liu @ 2005 07 12, 14:31)
Na pražuvėlės smile.gif Aš apsiputojusi putų diskotekoj laukiau laukiau jūsų, o jūs - su kavalieriais cirkinatės  biggrin.gif

user posted image

Čia tai geras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Shalimar ir foto nuostabios wub.gif Kaip ten tie Antalijos kriokliai, ar didelis tas parkas? shirdis atsigauna tokias foto beziurint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liu @ 2005 07 12, 13:36)
Sorry, Smurka, kad tavo temą paspaminau wink.gif

Spamink į sveikatą, ji nėra vien mano mirksiukas.gif O į putų diskoteką Sergenas už įėjimą babkių pagailėjo, todėl mes nuvarėm tipo dainuot į karaoke barą
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 12, 15:28)
Spamink į sveikatą, ji nėra vien mano mirksiukas.gif O į putų diskoteką Sergenas už įėjimą babkių pagailėjo, todėl mes nuvarėm tipo dainuot į karaoke barą

Nu jofana doh.gif Mus įsivedė baro savininkas smile.gif Mes pamynėm pamynėm slenkstį neapsispresdami, o jis ir sako: "Norit į diskoteką?", sakom: "Gal ax.gif " (vis dar lietuviškai kukliai besišypsodami), o jis - "Tai please biggrin.gif ". Dar pasilaužėm, pasiaiškinom, kaip čia dabar už dyką (juk vaikinams dešimt dolerių kainuoja), o jis - "ten šimtai žmonių ir man jūsų babkės jau nebūtinos" biggrin.gif Aišku, juk alus ten šeši doleriai stiklas kainuoja, atsiėmė jis savo babkes mirksiukas.gif

P.S. merginoms šokiai nemokami!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liu: 12 liepos 2005 - 14:34
QUOTE(canim @ 2005 07 12, 14:10)
Shalimar ir foto nuostabios wub.gif  Kaip ten tie Antalijos kriokliai, ar didelis tas parkas? shirdis atsigauna tokias foto beziurint rolleyes.gif

Aciu wub.gif parkas didelis, daug kriokliu, uolu, nuostabus kaip ir pati Antalija ir visa Turkija wub.gif cry.gif cry.gif cry.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2005 07 12, 14:49)
man tai net silpna darosi kai skaitau sita tema biggrin.gif Tiesiog nebegaliu nusedet vietoj, nu taip noriu i Turkija... smile.gif O dar iki rudenio taip toooli...

Jei tik zinotum kaip as tau pavydziu, kad dar viskas pries akis wub.gif
o as apie rudeni galvoju, dar turiu vilties blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 12 liepos 2005 - 14:58
Smurka, imesk ir tu kelias nuotraukeles ax.gif
Atsakyti