Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

Dar zadu aprasyti prisisprogusios Smurkos kliedesius nakti.
Shalimar, jei tasyk turkiskam bare musu pokalbis nebuvo vien girtu paleistuviu svaiciojimai, mes taip ir padarysim

P.S. Kazkas atsitiko mano lietuviskam sriftui. Vietoj z su pauksciuku rasosi ~, vietoj s su pauksciuku rasosi a ir t.t. ir pan. Kas cia pasidare? Kaip atitaisyti?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 16, 16:10)
Dar zadu aprasyti prisisprogusios Smurkos kliedesius nakti.
Shalimar, jei tasyk turkiskam bare musu pokalbis nebuvo vien girtu paleistuviu svaiciojimai, mes taip ir padarysim

P.S. Kazkas atsitiko mano lietuviskam sriftui. Vietoj z su pauksciuku rasosi ~, vietoj s su pauksciuku rasosi a ir t.t. ir pan. Kas cia pasidare? Kaip atitaisyti?

Pasakosi apie tai, kaip rodei agresija mano atzvilgiu viesbuty? biggrin.gif
O bare nebuvo jokie svaiciojimai schmoll.gif taip ir bus viskas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 16 liepos 2005 - 16:26
Jeja, kokios jus paslaptingos, tik uzuominom tarpusavy kalbat. Juk tie, kurie nesudalyvavo su jumis Antalijoje ar susibegime Lietuvoj, tai nieko nezino, kas ten bare buvo ir galu gale kaip ten baigesi piemeniui aukso parduotuveje. Smalsu juk rolleyes.gif
Del turkisku filmu. Jo, ta ju klasika su tuo Kemal Sunal, beje, skirtingai nuo rusiskos klasikos ten keiksmazodziu nemazai. Bent jau as keiksmazodziu is tu filmu ismokau blush2.gif Deli yurek nemaciau. Girdeta, bet kazkaip galvojau, kad gal cia serialas. O is ju naujesniu filmu man Eskiya patiko, tik galas jau toks graudus be galo verysad.gif
Del nuostabiu turku akiu biggrin.gif Man atrodo, kad cia ju ilgos juodos blakstienos mums, nepratusioms prie tamsaus gymio zmoniu, toki poveiki daro. Nu jau atrodo, kad teliuko akimis ziuri, o kai dar pamirksi tom ilgom blakstienom... rolleyes.gif
Atsakyti
As tai keiksmazodziu ismokau dirbdama turkiskoj firmoj, kai pasigyriau turkui savo naujom ziniom, tas vos nepaspringo, sake, kad esu moteris ir to, ka sakau, negaliu padaryti fiziskai, todel man ju vartoti negalima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 07 16, 16:25)
O bare nebuvo jokie svaiciojimai schmoll.gif taip ir bus viskas cool.gif

gal ir mane priimsit ablos, ar jau atskyrėt? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 16, 17:35)
gal ir mane priimsit ablos, ar jau atskyrėt? cry.gif

Mielai, bet tu gi sakei, kad sveciu cia lauksi tongue.gif

Norinciu daugeja, jau ir Upsiukas nebepyks ant vyro, jei ja lengva ranka isleis pasiganyti biggrin.gif
Atsakyti
Kazin, gal kokiu nuolaidu gautume, pvz nardymui, jeep safari, viesbuciui laugh.gif tik Sergeno kabake jau nebe verysad.gif
Atsakyti
Shalimar, nori tokios? wink.gifuser posted image
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 16, 20:30)
Shalimar, nori tokios? wink.gif

Ant kaklo-taip, ant galvos-ne ax.gif Siaip moterys su skarelem man labai grazu, bet tai ne man smile.gif
Atsakyti
Gabuk94, matau, kad vis uzklysti, papasakok ka nors, kaip ten po to viskas buvo, ar dar pasededavot su personalu vakarais? ax.gif
Atsakyti
norėk, norėk wink.gif mačiau vienam puslapy išpardavimas, vieną perki, antra nemokamai wink.gif susimesim biggrin.gif
Atsakyti
[attachmentid=25658

tokių pasisėdėjimų,kaip su jumis,nebuvo.su viena pora iš Vilniaus išgerdavom alaus ir viskas.vieną dieną buvo žiauriai karšta,kažkur apie 42 šilumos,tai neišlindom iš vandens.o paskutinę dieną buvo labai stiprios bangos jūroje,kurios mėtė žmones,net juokinga buvo žiūrėti.ypatingų nuotykių mes lyg ir nepatyrėmė,tiesiog pagal nuotaiką vaikščiojom,gėrėjomės gamta,maudėmės.
privažiavo daug rusų į Kaliptusą,ir reikėjo nuolat pusę aštuonių eiti pusryčiauti,nes buvo tikimybė,kad nieko neliks.tos tautos žmonės(kaip sako mano dukra) iš tikrųjų mus stebino-dėjosi maistą į plasmasinius indelius,ragavo tiesiai iš lėkščių.
labiausiai mane sužavėjo turkiškas masažas wub.gif ,tokio malonumo dar nebuvau patyrus.ekskursijos taip pat buvo įdomios,jei dar kart važiuosim į Turkiją,tai imsim daugiau kelionių,nes yra ką apžiūrėti thumbup.gif
vaizdas pažįstamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabukas94: 17 liepos 2005 - 07:05