Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

Gi ka tik pagalvojau, kad siemet is Turkijos grizau "svari", t.y. be jokiu gyvu uodegu, atsiliepianciu SMS'ais, "majakais" naktimis, laiskais. Isskyrus piemeni, kuris bendrauja lyg niekur nieko, na, isskyrus tai, kad gerokai santuriau.

O nardytojas atsisveikinant man parase laiskeli, kuriame teigia "ty mene ver, ja budu pisat tebe pisma". Ir neraso. tik paskambino viena syki ir viskas, bet susikalbet mes tai negalim verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 18 liepos 2005 - 08:50
QUOTE(Smurka @ 2005 07 18, 08:36)

O nardytojas atsisveikinant man parase laiskeli, kuriame teigia "ty mene ver, ja budu pisat tebe pisma". Ir neraso. tik paskambino viena syki ir viskas, bet susikalbet mes tai negalim verysad.gif

Ot koks mad.gif pati parasyk tam jo draugui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 07 18, 09:10)
Ot koks mad.gif pati parasyk tam jo draugui ax.gif

Nu jau ne tongue.gif Turko po visa svieta as jau nesigainiosiu, ne karo metas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 18, 09:54)
tai gal turkiški rašmenys yra? wink.gif tongue.gif

Piemuo kersydamas sugadino viska ax.gif
Atsakyti
Taip faina skaityti jūsų nuotykius. Jūs nepakartojamos. clap.gif clap.gif clap.gif

P.S. Tik gal jau gana temą apie raides narplioti... doh.gif Grizkime i pliurpalus apie nuotykius Turkijoje... ax.gif
Atsakyti
Grisim tuoj, nes dar liko biski ten tu nuotykiu
Atsakyti
buvo čia nuotrauka iš Hierapolio: kuo jis įžymus ir kaip jį radot (na, ekskursija, savarankiškai)?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2005 07 18, 13:06)
buvo čia nuotrauka iš Hierapolio: kuo jis įžymus ir kaip jį radot (na, ekskursija, savarankiškai)?

Tai yra salia Pamukales, su ekskursija vaziuoti geriau, mus is viesbucio paeme penkta ryto, o grizom vienuolikta vakaro, mokejom po 22 dolerius, dave pietus ir vakariene, dar uzveze i kilimu ir tekstiles fabrikus, buvo ir vyno degustacija ax.gif
Atsakyti
Beje, jei vaziuotumet su nuomota masina ar dar kaip, atstumas nuo Kemero - 300 km smile.gif
Atsakyti
Aišku, vadinasi tai įeina į ekskursiją į pamukalę (labai jau man patiko ta "seniena" blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
O cia truputis apie pati Hierapoli wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2005 07 18, 13:16)
Aišku, vadinasi tai įeina į ekskursiją į pamukalę (labai jau man patiko ta "seniena" blush-anim-cl.gif:

Pamukalė, Demra-Mira-Kekova ir Kapadokija - tai trys vietos, kurias Turkijoje reikia aplankyti būtinai
Atsakyti