Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

Jo, su tuo valgymu viesbuty tai teisybe, nespeja padavejai i padeklus sudelioti, o jau puola sveciai doh.gif siaubas, kaip laukiniai kazkokie unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 17 liepos 2005 - 07:17
Nesuprantu, kodl aioje temoje nuotykius tik aa viena iasamiai apraainju. Visos kitos ka~kaip rezervuotai... Negi nuotykis neturjote, merginos? ax.gif

Matet? Rasiau is ipratimo lietuviskais rasmenimis ir va kas gavosi. Nesuprantu, kas atsitiko kompui. Word'as veikia normaliai, o internete lietuviski rasmenys kazkur pasiklydo...
Atsakyti
Norėčiau pataisyti vieną užrašą virš nuotraukos. Kažkuriame psl. yra nuotrauka, pavadinta "Kekova". Tiesa kiek kitokia. Kekova - paskendęs miestas. Jis yra po vandeniu. Tuo tarpu nuotraukoje yra pavaizduota Simena - vienas egzotiškiausių Turkijos kurortų. Tai taip pat ir salos pavadinimas. Tačiau jokiu būdu tai ne Kekova.
Atsakyti
O as galvojau, kad Kekova - tai tas miestas, kuriame yra amfiteatras ir kapavietes.

P.S. ner ko pagiringai po ekskursijas varinet blush-anim-cl.gif:
Atsakyti
Bet laiku grįžot, Turkijoj visoki sprongdinimai suintensyvėjo ir laivas nuskendo brrrr blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 17, 21:20)
iš kur tokios žinios? kas kur įvyko?  blink.gif

sprogimas
laivas
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 07 17, 21:41)
cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Atrodo tuoj visa pasauli susprogdins blink.gif
Mamulia, nesinervink 4u.gif o gal susitinkam kuria diena?Ar jums tik savaitgaliai tinka? verysad.gif
Atsakyti
Nu priskaiciau cia jusu nuotykiu, super wink.gif Isvada galiu pasakyti tik viena, i Turkija reikia vaziuoti be vyru ir be vaiku wink.gif Bent jau mes taip padarem su savo draugem geguzes gale, tai buvo thumbup.gif thumbup.gif

O baklazanu skanumas ten... niam niam biggrin.gif
Atsakyti
kuriam anoniminių turkoholikių būrelį? wink.gif
Atsakyti
Jus turkoholikes, geriau man paaiskinkit, kodel lietuviskas sriftas internete man dingo, o ne girtuoklem apsaukit
Atsakyti
QUOTE(matroskinas @ 2005 07 17, 19:46)
Norėčiau pataisyti vieną užrašą virš nuotraukos. Kažkuriame psl. yra nuotrauka, pavadinta "Kekova". Tiesa kiek kitokia. Kekova - paskendęs miestas. Jis yra po vandeniu. Tuo tarpu nuotraukoje yra pavaizduota Simena - vienas egzotiškiausių Turkijos kurortų. Tai taip pat ir salos pavadinimas. Tačiau jokiu būdu tai ne Kekova.

Sutinku:)
Kitą kartą viską užsirašinėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 18, 06:18)
Jus turkoholikes, geriau man paaiskinkit, kodel lietuviskas sriftas internete man dingo, o ne girtuoklem apsaukit

turbūt klaviatūrą iš zakopanės parsivežei? tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti