Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji nuotykiai Turkijoje

Tai mes jau garantuotai keturios: aš, Shalimar, Upsiukas ir mallena clap.gif: Preliminariai dar dvi personos jungiasi: Vudis ir VAIDAZ thumbup.gif:
Atsakyti
pamacius nuotraukas neiskenciau neprisijungus... jo as su savo kinderiu buvau netoli Kemero liepos 2-14 dienom, buciau zinojusi kad tokia kompanija ilsisi, buciau prisijungusi, nu laaaaaabai faina

Atsakyti
QUOTE(mamutyte @ 2005 07 22, 15:33)
pamacius nuotraukas neiskenciau neprisijungus... jo as su savo kinderiu buvau netoli Kemero liepos 2-14 dienom, buciau zinojusi kad tokia kompanija ilsisi, buciau prisijungusi, nu laaaaaabai faina

Tai dabar neapsistok ties ta tema, varyk per visa, daug ko atrasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutyte @ 2005 07 22, 15:33)
as su savo kinderiu buvau netoli Kemero liepos 2-14 dienom, buciau zinojusi kad tokia kompanija ilsisi, buciau prisijungusi, nu laaaaaabai faina

būtų mano Ievai buvęs kompanjonas wink.gif
Atsakyti
Spirge, varom alaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 22, 15:07)
Tai mes jau garantuotai keturios: aš, Shalimar, Upsiukas ir mallena clap.gif: Preliminariai dar dvi personos jungiasi: Vudis ir VAIDAZ thumbup.gif:

Vajei vajei wub.gif vacation4.gif
Jei direktorius apie mano planus suzinotu, garantuotai pasakytu - tu su savo tom kelionem mad.gif mad.gif mad.gif gali nebegrizti wacko.gif
Bandau kurti koki plana g.gif
Atsakyti
is pradziu nervino kaip turkai Tada znaibe, gloste, tik veliau issiaiskinau, kame reikalas, kad tipo patinka vaikai

Atsakyti
QUOTE(mamutyte @ 2005 07 22, 15:48)
is pradziu nervino kaip turkai Tada znaibe, gloste, tik veliau issiaiskinau, kame reikalas, kad tipo patinka vaikai

Vaikus turkai dievina, ir pas juos yra toks kaip ir prietaras, kad vaiku glostymas ar pabuciavimas atnesa laime tiek jiems, tiek vaikams ax.gif
Atsakyti
Beje, Smurka, ar negavai nuotrauku is pasisedejimo Brodvejuj? wink.gif
Atsakyti
Iš pasisėdėjimo Brodvėjuj nuotraukas turėjai gauti tu, nes mano pašto dėžė per maža
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 07 22, 18:35)
Iš pasisėdėjimo Brodvėjuj nuotraukas turėjai gauti tu, nes mano pašto dėžė per maža

Taigi tu jam savo du e-mailus parasei smile.gif
Atsakyti
Radau Vilniuje turką mokantį turkų kalbos tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti