Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

Man savaite pries menesines praktiskai nelabai kas darosi, gal truputi nervingesne pasidarau ir krutys jautrios tampa mirksiukas.gif
Atsakyti
pasidarau nervinga,nuotaikos keičiasi kas sekundę,padidėja apetitas,norisi saldumynų ir ko nors nesveiko-riebaus,tad geriausiais draugais patampa šokoladas ar pica biggrin.gif neretai ant veiduko iškyla koks netikėlis spuogas ir šiaip oda labai jautri tampa įvairiems dirgikliams verysad.gif

man padeda jonažolės prieš miegą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coffee: 20 rugpjūčio 2006 - 11:29
Kažkaip man nieko ypatingo, tik krūtinė pasidaro jautresnė wink.gif
Atsakyti
Va dar savaite pries pastebejau, kad labai norisi kazko saldaus, tiesiog neimanoma iskesti... ax.gif o siaip apetitas nelabai dideja ax.gif
Atsakyti
Jaučiu įtampos pojūtį krūtyse ir jų pabrinkimą keletą dienų prieš mėnesines. Krūtys pasidaro vos ne vienu dydžiu didesnės bigsmile.gif Bet po menesinių viskas susinormalizuoja ir vėl viskas gerai. Ar jums taip būna? Ir kaip su tuo kovoti? Gal kokius vitaminus geriat ar vaistus?
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 22, 12:19)
Jaučiu įtampos pojūtį krūtyse ir jų pabrinkimą keletą dienų prieš mėnesines. Krūtys pasidaro vos ne vienu dydžiu didesnės  bigsmile.gif Bet po menesinių viskas susinormalizuoja ir vėl viskas gerai. Ar jums taip būna? Ir kaip su tuo kovoti? Gal kokius vitaminus geriat ar vaistus?

Būna, oi kaip būna drinks_cheers.gif Tai normalus PMS-o simptomas- krūties liaukinio audinio reakcija į padidėjusį progesterono kiekiį kraujyje antroj mėnesinių ciklo pusėje.
Pabandyk ovuliavitą, gerti reikia 3 mėnesius, pradedant nuo 14 ciklo dienos iki mėnesinių 1 dienos. Padeda, ir dar mažina ir kitus PMS "malonumus"
Atsakyti
man irgi tas pats, plius dar pilvas išsipūsdavo, visada galvodavau, kad tik aš tokia jautri ir tą pastebiu, bet po to viena grupiokė tiesiai šviesiai man pasakė, kaip čia yra vieną kartą tu kūdena, graži figūra, kitą dieną tu stora doh.gif tai po to kai žmogus man į akis tai pasakė, tai kažkaip susirūpinau, šiaip vartoju įvairius maisto papildus, nes esu labai silpnos sveikatos, tai nusprendžiau pagerti moteriškų, gėriau 3 mėn. vita... kažkokius, o dabar puse mėnesio jau geriu Wellwoman, jaučiuosi prieš mėnesines tikrai geriau, papai taip nenormaliai neišvirsta, pilvas praktiškai irgi ir mėnesinių pirma diena nebe skausminga, nes anksčiau buvo skausminga
Atsakyti
ir kaip palengvinate sau ir kitiems šį laikotarpį?
Atsakyti
O man labai pasireiskia pries menesines ir ju metu. svaigsta galva,sirdi skauda,oro net kartais truksta... dabar pradejau gerti vitaminus,gal pasitaisys,stiprinu visa organizma. Labai pikta bunu,kaip sirse doh.gif
Atsakyti
O aš šiandien pikta kaip FURIJA gun_bandana.gif devil.gif aggressive.gif Darbe ant visų rėkiu, visi nervuoja aggressive.gif Ir kaltas PMS doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
tai va butent! kaip kovoti su ta bjauria nuotaika? Kol gėriau KT nieko panašaus nejaučiau.. O dabar tikra furija pasidarau sad.gif
Atsakyti
diedas labiausiai kenčia nuo mano PMS biggrin.gif
Atsakyti