Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

Per PMS su visais baruosi, keliu konfliktus ir noriu visus pastatyt ant ausų.
Galėčiau net muštis.
Man PMS.
Atsakyti
man tai irgi tas pats, galeciau primust net is piktumo box.gif siaip dar labai skausmingai jos pasireiskia, visa diena bunu nedarbinga
vartojau tris menesius is eiles vitakur ir agnucaston lasiukus. buvo geriau truputi, bet stebuklu nepastebejau
o jus geriat magni atskirai? buna juk grynai magnis+kalcis, gal sito pabandyt?
Atsakyti
as tai per PMS irgi pikta, irzli ir dar daznai pravirkstu del visokiu menknikiu, ir isvis man per si laikotarpi baisi depresija doh.gif
Atsakyti
niu aš tai kažkokia ytartina per PMS būnu - dėl nieko žliumti norisi iki nežinau, visi nervuoja, viskas blogai...
zodziu... doh.gif
Atsakyti
Nuotaikos gal ir nesikeičia. Bet kitos bėdos - skausminga krūtinė ir pilvo apačia, padidėjęs apetitas - nesvetimos. Dar pastebėjau, kad mazdaug savaitę prieš, man pakyla temperatūra, svyruoja 37,2-37,4. O jau tada jaučiuosi visiškas ligonis. Net gerklę pradeda perštėti. schmoll.gif
Atsakyti
bunu labai pikta... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
taip norisi saldumynu....Verciu visus namus ,kad rasciau ka nors saldaus...
Atsakyti
Dvi savaites iki lemiamos dienos, sluoju viska is saldytuvo ir ne tik is jo biggrin.gif
Norisi ne tik saldumynu, bet visko, o jei nerandu ko trokstu, bunu pikta. doh.gif
Galiu valgyti kibirais blush2.gif
Atsakyti
oi geriau nereik..edu kaip kiaule,pasiutus kaip velnias..esu net lekstes dauzius..geriu nakvisos alieju,vitaminus ir spakajonsu zoleliu kazkokiu pirkau..nes paciai nuo saves baisu.
Papildyta:
QUOTE(Bajm @ 2006 10 15, 09:17)
diedas labiausiai kenčia nuo mano PMS biggrin.gif

diedas tai baika..as dar turiu mama ir du nuomininkus namie..tai kai pirma kart lekstes metyt pradejau.. blink.gif
Atsakyti
O as galvojau kad as tokia viena... Tik man visi bajeriai prasideda po menesiniu. Tai va jau dabar bijau to kas laukia kita savaite. Nuotaiku svyravimai siaubingi. Viena sekunde viskas ok, kita jau bliaunu (aisku "kalciausias" del to brangiausiasis, nes kazka ne taip pasake). Buna kad taip isiraudu, kad paskui ir pamirstu del ko, o asaros visvien upeliais. Tada pati ant saves pykstu, sveiku protu suvokiu kad PMS o padaryt nieko negaliu doh.gif. Reiks gryzus i Lt uzsipirkt to magnio ir nakvisu. O dabar sakau gal siaip kokiu raminanciu pagert reiks. Gal bandet kuri?
Atsakyti
na as tai net nenoriu prisimint to periodo, kai ziaurus PMS budavo. furija, isterike tiesiog budavau. O pirma, antra mmmdiena tai kraupiau nebuna- vaiksciojantis zombis, o galva tiesiog plysdavo. Visa is veido budavau isejus. Grupioke( dekinga jai lyg siol) pamate, patyrinejo atidziai mane ir patare nakvisu pagert. Puse metu geriau. Super. Bet po puses metu turbut ju neuzteko jau del ciklo. Tai dabar vel geriu agnucaston. Galvoju ar galima butu jas kartu gert, abu homeopatiniai. g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 10 22, 01:00)
niu aš tai kažkokia ytartina per PMS būnu - dėl nieko žliumti norisi iki nežinau, visi nervuoja, viskas blogai...
zodziu... doh.gif

as taip pat tampu labai jautri blush2.gif
Atsakyti
PMSai labai ziaurus budavo anksciau,esu net nualpus is skausmo,o jau apie nuotaika ,tai isvis nekalbu.per tas dienas susirasdavau daug priesu...
dabar pora metu kontraceptikus geriu.visi sitie su PMS susije reikalai galima sakyt praejo.tik truputi irzlesne bunu,bet su anksciau nera ko lygint
Atsakyti