Tai čia kažkoks maisto papildas ar kas?
QUOTE(Kozete @ 2005 09 02, 11:36)
Tai čia kažkoks maisto papildas ar kas?
panašiai

Niu zinokit, o pas mani siandien tai tikriausias PMS ryte kleksius is kantrybes isvede tai nunesiau pas teva i lova ir ispyskinau, kad monytusi, bo nervai nebelaiko... Poto puoliau namus darkyt ir kas zingsni burbuliuot, tai rubus ismete vyras tai vonia priterse... Niu baisu
Poto per puodus valgyt daryt puoliau tai vos ne banketui ir keliu rusiu salotas ir sriubos ir vista kepiau ir pyraga nutariau iskept...
Poto ilgiausia sarasiuka pirkiniu susirasiau ir isitempiau vyrus i parduotuve...
Tai kai grizom, dar negana to liepiau vyrui pamaitinti kleksika, o pati sau sedziu ir kava geriu...
Tai girdziu maniskis porina kleksikui: atsargiai tipo buk geras siandien bo mamai isvis pasimaise bjauri ir pikta kaip ragana... Ziurek ir i savo SM sekta net neilindo tikrai zenklas kad kazkas negero!!!!!!!
Tipo matai suokalbininkai abu...
Tai as sakau paaugsit tai abu sokinesit, o jei mergytes man nepadovanosi tai visi trys vyrai turesit ant ranku nesiot...
Pats tikriausias PMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poto per puodus valgyt daryt puoliau tai vos ne banketui ir keliu rusiu salotas ir sriubos ir vista kepiau ir pyraga nutariau iskept...
Poto ilgiausia sarasiuka pirkiniu susirasiau ir isitempiau vyrus i parduotuve...
Tai kai grizom, dar negana to liepiau vyrui pamaitinti kleksika, o pati sau sedziu ir kava geriu...
Tai girdziu maniskis porina kleksikui: atsargiai tipo buk geras siandien bo mamai isvis pasimaise bjauri ir pikta kaip ragana... Ziurek ir i savo SM sekta net neilindo tikrai zenklas kad kazkas negero!!!!!!!
Tipo matai suokalbininkai abu...
Tai as sakau paaugsit tai abu sokinesit, o jei mergytes man nepadovanosi tai visi trys vyrai turesit ant ranku nesiot...
Pats tikriausias PMS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
taip taip,per pms taip pat buna baisu,net sau paciai
bunu nervinga laaabai,jautri,irzli,skauda galva,pykina,padideja svoris,issipucia pilvas,skauda strenas ir sutrinka miegas
nekokia busena
gerai,kad vyras supranta ir paguodzia

O taip, tikrai zinau, kad man buna PMS. Suzvereju tai ne tas zodis. Valgau viska is eiles - saldu, astru, po to vel saldu,ir vel astru. Po to bloga. Svaigsta galva. Viskas nervina. Pradedu saves gaileti, vyras tampa blogas ir pan.
O kas idomiausia PMS dabar jau pora menesiu nera, bet sis sindromas atsiranda po MMM. Tai galima pavadinti ir PMS - pomenstruaciniu sindromu
. Valgau lygiai taip pat kvailai. Pilvas ispustas. Nervinga. Kazkokia anomalija
O kas idomiausia PMS dabar jau pora menesiu nera, bet sis sindromas atsiranda po MMM. Tai galima pavadinti ir PMS - pomenstruaciniu sindromu

QUOTE(Balande @ 2006 06 28, 19:30)

vat zinok ne viena tu tokia

Man tai anksciau PMS nebuvo, na bent jau nepastebejau
Prasidejo pries kokius metus.Aisku ne taip baisiai kaip daugumai, bet krutine tai savaite ar daugiau pries mmm ziauriai skauda ir pilvas ispustas.O daugiau tai atrodo kolkas nieko baisaus, KOLKAS!

as tai per pms bunu ziauri ragana, vyras net pas psichologa kelis kartus temti norejo
isterijos priepuoliai jau kai uzeina....

isterijos priepuoliai jau kai uzeina....

Sveikos, merginos
Norėčiau pasidomėti, kaip jaučiatės prieš mėnesienas, tarkim savaitę prieš
, nes aš pati jaučiuosi siaubingai, esu nervinga, užsiplieskiu nuo kiekvienos smulkmenos, širdies ritmas būna pakitęs, atsiranda permušimai ir t.t. ... ir visas tas "psichas" baigiasi "atvažiavus svečiams"
. Tad pasidalinkite prašom savo savijauta, gal kuri ir patars kokius papildus vartoti ar arbatžoles gerti tą klaikią, iš gyvenimo išbrauktą savaitę

P.S. Kažkur skaičiau, kad širdies permušimus gali sukelti staigūs hormonų pokyčiai
, bet kažin kaip tuos pokyčius supančioti

Norėčiau pasidomėti, kaip jaučiatės prieš mėnesienas, tarkim savaitę prieš

P.S. Kažkur skaičiau, kad širdies permušimus gali sukelti staigūs hormonų pokyčiai

O man labai pakyla apetitas
Bet jau pripratau ir per daug nestapdau savęs, nes po savaitės jis vėl sumažėja, kartais net nesinori valgyti. Kažkur skaičiau, kad per mėnesinių ciklą moters svoris gali natūraliai svyruoti 2-4 kg, (rašė, kad moteris gali priaugti net iki 6,5 kg ir tai yra normaqlu
). Man panašiai ir yra - kokie 2 kg...

savaite pries menstruacijas man nesidaro absoliuciai nieko.
aciu diane 35. iki ju tik krutys truputi padidedavo ir pasidarydavo jautresnes. 
mama nuo sirdies permusimu isgerdavo klimaktoplan ar kazkaip panasiai vadinamu vaistu. sake, kaip ranka nuimdavo. kai gere jai tuo metu dar menopauzes nebuvo. as tiksliai nezinau ar situs vaistus galima vartoti ir jaunesniame amziuje. neklausiau, nes man ju kol kas nereikia.
del to geriau pasitarti su gydytoju ar vaistininku.

mama nuo sirdies permusimu isgerdavo klimaktoplan ar kazkaip panasiai vadinamu vaistu. sake, kaip ranka nuimdavo. kai gere jai tuo metu dar menopauzes nebuvo. as tiksliai nezinau ar situs vaistus galima vartoti ir jaunesniame amziuje. neklausiau, nes man ju kol kas nereikia.