QUOTE(`delfine` @ 2007 06 19, 02:31)
na virs 1 metu.... kazkada dar anksciau esu vartojus bet neilgai gal virs 0.5 metu
bet esme tame kad negeriant kontraceptiku sis pozymis dar ryskesnis budavo

as galedavau nusistatyti kada man ciklo vidurys - nes tada skaudedavo krutine ir dar netgi pilva

buvau issigandusi kad endometrioze prasideda, bet gydytoja paneige tai
esu girdejus kad nuo kontraceptiku daznai isnyksta varginantys PMS simptomai - tai gal man nuo ju ir isnyko

tik va vel prasidejo
nu zinot, neramu gi kazkaip kai krutis skauda
stebesiu situacija toliau - gal reikes ta prefemin'a ar koki ten pagerti
Sveikute

Netikek kontraceptikais

Sneku is patirties... Jie padeda kazkuriam laikui - bet veliau su saiku viskas gryzta! As geriu juos jau kazkur 6 metus. Nenaudojus ju - buvo baisu - skausmai nesveiki, net kaimynai sakydavo, kad as turiu antra masina, tai greitoji pagalbos masina

Juokinga - bet taip ir buvo

Kiekviena menesi, apie pora savaiciu, kiekviena diena, pas mane vaziuodavo i namus greitoji, nes skausmai budavo nesveiki - net mamai esu sutrenkusi, nes tikrai nejutau ka dariau.... Tai va... Pradejau juos gerti - viskas susitvarke, galvojau viskas bus ciki, bet dabar vel verkiu is skausmo... negaliu dirbti... Saindien net i darba nenuejau nes tik dabar is lovos atsikeliau, negalejau atsikelt iki dabar.... Tad geriau bandyk ka nors kitka - bandyk Feminalgin, turetu apmazinti skausma, bet neuztikrinu kad 100% nuims ji...