QUOTE(irrren @ 2007 05 09, 19:30)
Papildyta:
man tai ir ziauriai PMS kamuoja, nezinau toks nerimas uzeina baisu, nemiga kamuoja...as ir taip gana tokia jautri, o prie menesines tai siaubas kazkoks, saves taip gaila...ir negaliu nieko padaryt........jau galvoju gal pradet kokius vaistus nuo nervu vartot...........bet iki siol vis issisukdavau...pasikankinu kelias dienas ir kazkaip praeina tas baisus nerimas.....gal kas zinot koki efektyvu maisto papilda ar vaista butent sumazinti pms simptomus...
man tai ir ziauriai PMS kamuoja, nezinau toks nerimas uzeina baisu, nemiga kamuoja...as ir taip gana tokia jautri, o prie menesines tai siaubas kazkoks, saves taip gaila...ir negaliu nieko padaryt........jau galvoju gal pradet kokius vaistus nuo nervu vartot...........bet iki siol vis issisukdavau...pasikankinu kelias dienas ir kazkaip praeina tas baisus nerimas.....gal kas zinot koki efektyvu maisto papilda ar vaista butent sumazinti pms simptomus...
pabandyk prefemina- jis naturalus, is augalo; kad efektyvus, galiu patvirtinti 100%- pati vartojau, bet ka supratau, kad ji reikia vartoti ilgiau nei rekomenduojamus 3 men, nes kai baigiau 3 men cikla,po keliu menesiu simptomai vel islindo; galiu tik pasiguosti, kad be nerimo mane dar puola spuogai, labai patinsta ir skausmingos buna krutys, apetitas pakyla, kunas patinsta ir tik vos vienas geras dalykas nutinka- paskutine diena pries menesines labai pakyla noras myletis