ne, nu siandien dar po vieno pms'inio ispuolio nutariau kazkur parasyti ir pasipasakoti kas per nesamones su manim darosi. gal irgi yra tokiu beprociuojanciu kaip as
skausmu man nebuna ir siaip jokiu fiziniu pojuciu nejauciu, bet kartais pagalvoju, kad jau geriau skaudetu, nei sitaip emociskai nestabiliai jaustis.
dazniausiai tas nuotaikas sugebu suvaldyti, bet baisiausia kai reikia pasirodyti kur nors viesumoje. siandien pavyzdziui, labai skaudejo krutine giliai. skauda jau savaite ir pradejau stipriai nerimauti. bet siandien vel lyg ir sustiprejo. nuejau pas seimos gydytoja, bet tuo laiku dirbu ne mano gydytoja. paklausiau priemejos ar galetu ta kita gydytoja mane priimti, nes cia jau kaip ir toks extra atvejis. o vdrug koks sirdies negeras dalykas. nueinu as pas ta daktare, o ta man mane lyg ir priima, bet dar moralus visokius atskaitineja. butu pasakius, varyk is cia ir ateik kai bus tavo gydytoja, bet nevare, o bumbejo visa laika. as karoce, kaip kokia durne, kaip pasileidau i asaras. taip uzsikukciojau, kad net pasneket negalejau.
dabar praejo kiek tai laiko, ziuriu i save is sono ir neatpazystu. siaip labai retai verkiu, viesumoj is vis netenka bliauti, bet tik ateina tos dienos ir neduok dieve kas nors ka nors pasakytu grubesnio, nebegaliu susitvardyti. viskas gaunas taip automatiskai, kad net nespeju pagalvoti. sedziu dabar ir galvoju, kaip cia reiks kita karta su ta gydytoja susitikti, nes ji mano vaiko gydytoja. siaip gal ji ir
buvo kalta, kad prieme. jei priimi tai ir nebebumbek. o as taip isikarsciavau. sakau, visai nebera zmoniskumo, o ji "tik nereikia cia man", as jai "ko jus ant manes saukiat". oi, panos...pavarem ten, kad visos seseles kai isejau is kabineto isupstom akim spoksojo, as is kaip kudikis uzsikukciojau ir sustoti nebegalejau
kitas atvejis univere buvo. bet ten dar spejau paskaitos galo sulaukti ir tada tualete pazliumbti.
man baisu tokie dalykai. esu pati is prigimties stipri ir sunku pravirkdyti, bet cia....lyg ziureciau i kita zmogu..kosmaras kazkoks, kad neina to niekaip sukontroliuoti...namie tai dar namie, bet viesai tai juk is vis neatleistinas dalykas. jauciu, pasirodau kaip koks psichinis ligonis
uzsieny girdejau moterims su stipriu pms israso antidepresantu tam laikui, kad suvaldyti simptomus. idomu, ar cia taip daro. nes nebezinau ka daryti. siandieninis ivykis visai ismuse mane is veziu