Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

Taip, svoris nukrenta, didžiausias baubas man tas pilvas... Jis irgi sumažėja pasibaigus, bet kaip iškęst tą SAVAITĘ su juo
Atsakyti
Man šį mėn juodas PMS buvo. Tos dienos vėlavo, gal dvi savaites. Turbūt kaime truputį pašalau per atostogas. Tai vat, iškrėčiau SM kvailystę, tiksliau durną temą iš tų nervų sukūriau. O dabar su moderatoriais antra diena kariauju, nu niekaip neištrina. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 27 rugpjūčio 2008 - 20:54
mane labiausiai nervina, kad per pms valgau, o visas svoris i pilva eina ir nei laso kur kitur doh.gif

Atsakyti
Tai nurodyk šitą priežastį, čia mes gi visos (beveik) moteriškės - turėtų suprasti wink.gif
Papildyta:
braskinis_kokteilis - beveik pritariu. na dar pastebiu, kad iš veido papilnėju
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 08 27, 21:53)
Man šį mėn juodas PMS buvo. Tos dienos vėlavo, gal dvi savaites. Turbūt kaime truputį pašalau per atostogas. Tai vat, iškrėčiau SM kvailystę, tiksliau durną temą iš tų nervų sukūriau. O dabar su moderatoriais antra diena kariauju, nu niekaip neištrina. verysad.gif

Aš čia ne į temą, bet ta tema visai ne durna schmoll.gif Gal net rimtesnė nei gali įsivaizduot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 08 27, 23:26)
Aš čia ne į temą, bet ta tema visai ne durna schmoll.gif Gal net rimtesnė nei gali įsivaizduot unsure.gif

Ne į temą irgi. Sesė sakė tiesą- APIE SAVE NIEKAM NEVALIA SAKYTI TIESOS.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2008 08 28, 10:56)
Ne į temą irgi. Sesė sakė tiesą- APIE SAVE NIEKAM NEVALIA SAKYTI TIESOS.

O kaip tau pačiai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 08 28, 22:13)
O kaip tau pačiai atrodo g.gif

Dabar supratau, kad tikrai neverta. Ji tai iš asmeninės patirties ir pasakojo.
Atsakyti
kai tik menesines,taip skausmai as mane nepakeliami doh.gif bet jau ginekologas pasake ,jau nieko nepadarysi,tokia fiziologiskai sukurta mano gimda,zodziu toms kurioms skauda,tai fiziologijos pasekme,ir nieko nepakeisi...gimdos pas tas moteris kazkaip berods lyg mazesnes ar pan... verysad.gif
Papildyta:
mane pacia gelbsti nospa,ibumetinas
Atsakyti
QUOTE(tvini @ 2008 11 13, 18:39)
kai tik menesines,taip skausmai as mane nepakeliami doh.gif  bet jau ginekologas pasake ,jau nieko nepadarysi,tokia fiziologiskai sukurta mano gimda,zodziu toms kurioms skauda,tai fiziologijos pasekme,ir nieko nepakeisi...gimdos pas tas moteris kazkaip berods lyg mazesnes ar pan... verysad.gif
Papildyta:
mane pacia gelbsti nospa,ibumetinas

Oi ilgai turejau sita problema..... Be vaistu (analgino) is namu neidavau o jeigu beda uzklupdavo ne namie ir be vaistu, alpdavau is skausmo... Tai susije man regis su gimdos forma. Po gimdymo skausmai baigesi.
Atsakyti
man per pms tai skauda visą kūną ... o dar migrena užeina ....
Atsakyti
Tas pms yra košmaras , kokia aš būnu tada pikta , visi kenčia nuo mano nuotaikų kaitos . Tikrai baisu . Arba aš visai nebevalgau arba ryju kaip išprotėjusi , o dar kankina migrena ir nemiga naktį .
Bet dėl to nenoriu KT pradėt gert , kol kas mėginu tuos prefemin ir pns , bet nežinau.... gal padeda su skausmais fiziniais bet psichologiškai tikrai ne.
Atsakyti