Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

Na skausmai tai mane irgi kankina, ir tokie gana nemazi... Bet vis delto stengiuosi apsieiti be vaistuku, tai ir nuotaika tokia bjauri buna... doh.gif Na bet tenka susitaikyt...
Atsakyti
Mane prieš mmm kankina nugaros skausmas doh.gif
Atsakyti
manęs nevargindavo prieš mmm jokie skausmai anksčiau, tačiau prieš pusmetį pradėjo labai pilvą skaudėti, be vaistų neapsieinu, nežinau ar čia sutapimas tačiau kai pradėjau gerti KT ir prasidėjo skausmai .
Atsakyti
QUOTE(Čiotki @ 2008 12 17, 14:54)
Kai pradėjau naudoti gydomuosius-higieninius paketus su anijonais,baigėsi visos tos nemalonios bėdos ir skausmai  ax.gif ,siūlau pabandyti ir jums  mirksiukas.gif

Sveikutė.
Nu neseniai ir aš pradėjau naudoti tad žiūrėsim kaip čia bus nes PMS turiu nerialų. doh.gif
Ir dar mano dukrytei prasidėjo prieš kelias dienas tai lb džiaugiuosi kad juos turiu nes tikrai nenorėčiau kad mano mergytė dėtusi Always ar dar kokius.Visgi skirtumas akivaizdus.Aš čia dėl nešiojimo,odėl mėnesinių dar per trumpai teturiu juos.
Užvyksiu pas jus vėliau pakomentuoti.
Ir beje Čioki po kiek laiko tu pastebėjai rezultatus?
Atsakyti
Man irgi būdavo stiprūs skausmai, bet pradėjus naudot įklotus Anion, skausmai aprimo iki minimalių. Gal sutapimas, o gal čia įklotai?
www.winalite.lt
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2009 01 17, 01:09)
Man irgi būdavo stiprūs skausmai, bet pradėjus naudot įklotus Anion, skausmai aprimo iki minimalių. Gal sutapimas, o gal čia įklotai?
www.winalite.lt

Ne. nesutapimas. Nes tada labai jau daug moteru, kurioms "sutampa" smile.gif
Atsakyti
oj, PMS... nelaukiu jo labai labai...
man per PMS labai skauda galva, maudzia raumenis, nuotaika labai prasta, greitai susierzinu ir esu l. jautri, maudzia pilvo apacia, krecia saltis, o veidas dega... ir taip 2-3 dienas... mano vyrui tikrai ne pyragai tomis dienomis..
jokiu vaistu nevartoju, bet liaudiskomis priemonemis gyvenima lengvinu... 4u.gif
Atsakyti
Siandien man PMS, baisus daiktas, keistos organizmo reakcijos, saldytuva sluoju, vyras vadina edrune tongue.gif nervuotumo ir jautrumo nezinau koks laipsnis ax.gif , visa jauciuosi isbrinkusi nors isoriskai nesimato, reiks susiimti ir kokiu priemoniu imtis vel geriau ir nakvisus nepadejo, o per menzes ziauriai skauda is lovos 1-a diena nepakylu, anksciau sefas buvo geras isleisdavo namo, nes ofise jau atsitupusi raitydavaus kelios stipriausios tabletes nepadedavo, senasis gerasis sefas be zodziu suprasdavo: eik namo sakydavo siltai pagulesi praeis - taip ir budavo, kokios 4 600-graminines ifuprofeno berods tabletes, siltai, siltai i lova po keliu val. miego atsibustadavau jau geriau besijausdama. Siap pastebejau kai menzem sergi jei vaikstai, judi maziau skauda negu pav, sedint darbe, tai del to, kad dubens kraujotaka neuzspaudziama. Paskutini karta maziau skaudejo vartojau tuos winalite iklotus, bet nesu isitikinusi, nes ir sniega l. kasiau, kaip sakant judejau, gal del to apsiejau be vaistu.
O siandien PMS, tai ziuredama per LTV dainu daina beveik per visas dainas verkiau ir per Deivio "Lietuva" isivaizduojat? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane irgi valdo dideli nervai ir didelės ambicijos. Per PMS namie būna audros, mano draugas vis juokias, kad ne PMS kas mėnesį ateina, o skyrybos blush2.gif
O tai man tom visi aplinkui būna patys blogiausi. Stengiuosi per PMS būt rami ir nei darbe nei namie į akis nešokt, nes būna visiems blogai. Nemoku tvardytis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murmisė: 21 sausio 2009 - 14:46
Negaliu pakęsti tos temeprtūros, būnančios nuo ovuliacijos iki mėnesinių.Kaip su tuo kovojote? Taip šalta būna per visą kūną šiurpuliukai bėgioja., tai karštis išpila...taip nemalonu...ar tai normalu, kaip manote?
Atsakyti
niekada taip nebuvo o dabar pastebėjau kad mano krūtinė jau savaitėlė laiko kaip tapo jautresnė, mėnesinės turėtų prasidėti po kelių dienų vaikinas sako lyg didesnė gal čia pms požymis kurio anksčiau man nebuvo? g.gif

Atsakyti
Aha,bjaurus tas dalykas nerealiai schmoll.gif Gelbsciuosi nakvisos aliejumi,bent jau man tai labai padeda,gerokai lengviau buna.
Atsakyti