Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

sveikos 4u.gif ir as jungiuosi prie jusu tokia pacia triju raidziu kombinacija PMS,nes pas mane ji tokia stipri,galiu be reikalo apsiverkti,spuogai ant veido,kruties skausmai(kietos krutys),ir siaip daug visokiu minusu.. doh.gif verysad.gif
del vaistuku ir man idomu-kokius vartojat?? g.gif
Atsakyti
Man PMS is viso visada panasus i nestuma, jau net nezinau kiek testu esu sugadinus kol pagaliau supratau, kad cia tas nelemtasis. Mano pozymiai tokie: sutrinka virskinimas, pastoviai pykina, svaigsta arba skauda galva, siaubingai skauda krutine, silpna ir t.t. Vis galvoju, kad vargses tos moterys, vis kelias dienas geras turi PMS po to MS doh.gif As vartoju nakvisos kapsules, na bet nepastebejau, kad labai geriau butu.
Atsakyti
Asirgi vartojau nakvisu alieju,bet taip pat nieko gero nepastebejau,vartojau gal 2men istisai.O gal ilgiau reikia pavartoti. g.gif
Atsakyti
Oj mamukai man prasidejo PMS,jau negaliu visai kankina antra diena doh.gif o kaip bloga galva skauda,pykina ir sustojo virskinimas.. doh.gif net nzn ka cia daryti.?? Gal ir man pagerti nakvisu alieju,bet kazkaip apie ji atsiliepimu girdejau,kad padeda po kokiu triju men pastovau vartojimo.. blink.gif
Atsakyti
Na tokia jau moteriska tema, kad ir as labai pamorau pasireiksti smile.gif.

Manau, kad nera isimciu, kam nebutu PMS. Mes, moterys, tuom ir skiriames nuo vyru elgsenos: musu blogos nuotaikos pateisinamos smile.gif, o ju ne visada blush2.gif

Is tiesu PMS'u kartais naudojuosi, geras pasiteisinimas. Kaip durnai atsakius i klausima, apsimesti blondine, taip ir bunant blogos nuotaikos, ar tinginiukei apsimesti, kad PMS biggrin.gif
Atsakyti
Man ypatingai PMS išryškėjo po antro gimdymo, kažkoks košmaras doh.gif Tiesiog nežinau kas su manim daros, absoliučiai nesugebu valdyti savo emocijų, galiu verkti po minutės juoktis. Valgyt noriu kaip nestuke.gif tai silkės, tai šokolado, tai raugintų...Vieną kartą anyta užsuko netikėtai į svečius, padariau arbatos sėdim ir toks liūdesys užspaudė, tiesiog ašaros pačios pradėjo riedėti. Neturėjau ką sakyt, prikalbėjau visokių nesamonių, kad vyras per mažai padeda, kad man sunku su dviem vaikais ir pan. doh.gif
Atsakyti
ax.gif mirksiukas.gif sveikutes,turiu gera sprendima ir vaista nuo PMS ir kitu ligu...Pradejau vartoti maisto papildais is Norvegijos su Omega3.6.9 ,melyniu ekstraktu ir Q10,papildu kaina 60lt ir pakuotes uztenka 2 menesiams;)kaina juokinga,o nauda didziule...;)jei ka sudomintu parasykit i jovita.vereniute@gmail.com 4u.gif va truputis informacijos apie omega3,6,9 nauda organizmui,kad nereiketu pacioms ieskotis:)OMEGA 3 • 6 • 9: Palaiko Sveikus Širdies ir Cholesterolio Lygmenis • Palaikykite širdies ir kraujagyslių sveikatą • Padeda trukdyti krūtinei, prostatai ir dvitaškio vėžiui • Padeda gydant alergija, astma ir įvairiu odos sutrikimu • Palaiko sveikus plaukus, odą ir nagus • Mažina kraujospūdį, atpalaiduoja kraujagysles ir sumazina cholesterolio padidejima • Kas yra Omega 3 • 6 • 9? Omega 3, 6 ir 9 riebių rūgščių grupės visi turi savyje būtinas riebias rūgštis, būtinas gerai sveikatai. Studijavimas parodė, kad dietos, turtingos riebių rūgščių, palaiko širdies sveikatą, skatindamos deramą cholesterolio lygmeni. Omega 3 žuvies,ruonio tauku yra aukšta dviejose riebiose rūgštyse, svarbiose žmogaus sveikatai, DHA ir EPA. Šitos dvi riebios rūgštys yra pagrindines daugeliui ligų sutrukdyme. Nuolatinis žuvies,ruonio tauku vartojimas su omega 3.6.9.yra labai padrąsintas kaip pagrindinė sudedamoji dalis jūsų sveikatos gerinime. Kodėl Jūs turite Paimti Omegą 3 • 6 • 9? Būtinos riebios rūgštys Omegoje 3 • 6 • 9 turi kelias svarbias funkcijas. Jie yra būtinas komponentas ląstelės sienų ir ląstelinių membranų visuame kūne, jie padeda energijos gamyboje, ir jie padeda reguliuoti cholesterolio lygi,nuotaiku kaitas,depresija,gerina regejima,atminti,kraujotakos ir sirdies darba,stiprina imunine sistema,mazina dideli kraujospudi. Omega 6 gali padėti tinimui ir skausmui, susijusiam su PMS,mazina migrenos,galvos skausmus. Tai taip pat palaiko sveiką odą, plaukus ir nagus ir apskritai padeda sukelti hormoninį ir emocionalų balansą. .Vartodami omega 3 6 9 prieda yra geras būdas garantuoti, kad jūs gaunate būtinas maistingas medžiagas savo gerai sveikatai.

Atlikti tyrimai rodo, kad Omega-3,6,9 vartojimas:

*
sumažina miokardo infarkto, staigios mirties tikimybę, pacientams, sergantiems koronarine širdies liga
*
gali padėti palaikyti normalų arterinį kraujospūdį, palankiai veikdama kraujagyslių sienelių lygiuosius raumenis,
*
slopina trombų formavimąsi, tokių būdu, mažina kraujagyslių užsikimšimo tikimybę, mažina aterosklerozinių plokštelių formavimasi. Taip pat turi įtakos cholesterolio mažėjimui kraujyje dėl to sumažėja širdies ir kraujagyslių sistemos ligų rizika.
*
modifikuoja širdies raumens elektrinį aktyvumą, slopina polinkį į aritmijas.
*
astarųjų metų japonų, vokiečių ir švedų mokslininkų darbai įrodė, kad maisto racione esančios Omega-3 RR yra nepaprastai svarbios regėjimo aštrumui, nes jos yra svarbiausia sudėtinė visų impulsą perduodančių ląstelių membranų sudėtinė dalis tiek akių tinklainėje,
*
būtinos ir brandžių smegenų ląstelių normaliam funkcionavimui.

Atsakyti
Matau, kad seniai jau kas cia berase smile.gif Gal visoms jau padejo isdykele 22? bigsmile.gif Ir as kreipsiuosi pas ja. Rimtai. Gal ir man pades, nes PMS pribaigs cray.gif
Atsakyti
Niekada nesimatavau. g.gif
Bet butent per pms buna toks jausmas, kad temperatura pakilus.
Reiks pasimatuoti.
Atsakyti
man taip pat.pries mm,ir per jas turiu temp.anksciau nesuvedziau,kad tai nuo mm.maniau,kad virusas,ir krutis skauda,anksciau tik taip jautresnes jos budavo,o dabar net skauda,gine patare naudot nakvisu alieju
Atsakyti
4u.gif mirksiukas.gif na mazai kas pasitiki tuo ko nera bande draugaiar pazystami,visi ziuri kaip i reklama,tik si reklama naudinga...:)ne visos ta supranta ...wink.gif
Atsakyti
sveikutes, ar kuriai yra buve kad naudojant nakvisu alieju, menstruacijos butu labai keistos. man budavo 7 dienas, is ju 3 gausios ir o veliau mazedavo. 2 men kai geriu nakvisu alieju nebejauciu pms ir menstruacijos 2 dienos gausios ir 3 tepasi.
Atsakyti