Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

matyt greitas atsipalaidavimo budas smile.gif
Atsakyti
Panašu, kad leola prašyte prašosi bano, 'eidama' per įvairias temas su ta pačia reklama doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 04 kovo 2010 - 16:18
QUOTE(Borzika @ 2010 03 04, 16:17)
Panašu, kad laola prašyte prašosi bano, 'eidama' per įvairias temas su ta pačia reklama doh.gif

Jau parašiau į spamerius supermamomoje.
Atsakyti
Aš taip pat naudoju Anion paketus, tiek dieninius, tiek kasdieninius. Mėnesinių trukmė sumažėjo nuo 8d. iki 5d., pasibaigė pūslės uždegimas ir skausmas per jas thumbup.gif Nes ko tik išbandžius nebuvau verysad.gif tabletes rydavau be proto... O dabar viskas čiki, jokių elergijų, skausmo ir panašiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ir mane kamuoja šitos bėdos verysad.gif tad nusipirkau nakvišų, geriu jas dar tik mėnuo, tad kažin kokių didelių pokyčių nepajaučiau, bet manau reikia daugiau laiko smile.gif
Atsakyti
Mane skausmai strenu ir pilvo apacios kazkodel kankina jau pirmaja arba antraja menesiniu diena. Iki gimdymo jokiu skausmu nei pries menesines nebudavo, nei per, nei po. Tikrai buvau laimes kudikis bigsmile.gif . Dabar be ibumetino 400 ne pro kur. KAd arteja menesines pranesa tik skausminga krutine, tokia visa kaip as sakau " prinokusi" blush2.gif , ir spoguotas veidas doh.gif . O situos anion paketus naudojau ir as. tiek dieninius, tiek naktinius, bet be patogumo, daugiau jokio poveikio kazkodel nepajutau, o naudojau ilgai g.gif . Ir dar norejau pakl., gal kas susiduret, kodel gali taip staigiai pagauseti menesines? unsure.gif visada sakyciau mazokai ir dienu sirgdavau ir negausios budavo, o si men sakyciau ir uztruko ir kartais pasijusdavau, taip lyg kas ciaupa butu atsukes..... blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
o kaip jums su virskinimu per pms ? ar pucia pilva ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 04 17, 09:37)
o kaip jums su virskinimu per pms ? ar pucia pilva ? g.gif

žiauriai doh.gif
Atsakyti
Parasykite kokiu raminamu pavadinima , nes man kai pms as pakvaisele tampu nevaldau saves kai uzstaigiu ant ko nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adidamm @ 2010 04 30, 20:46)
Parasykite kokiu raminamu pavadinima , nes man kai pms as pakvaisele tampu nevaldau saves kai uzstaigiu ant ko nors  blush2.gif

Nakvisu aliejus padeda nuo sito.Mes su dukra vyresne abi geriam-namuose ramiau pasidare ax.gif O tai buna kai sutampa abiem pms'ai tai kartais vos ne iki mustyniu daeidavom,abi agresyvios... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
PMS nepatinka man,nes dazniausei pas mane buna skausmingos lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš net nežinau, kas su manim darosi, netgi nežinau ar tai PMS. Prieš kiekvienas linksmas dienas jaučiu poreikį saldumynams, laibai išbrinksta krūtys, net negaliu prisiliesti, kartais pabundu net naktį, jei netyčia užsigaunu. Negana to tris paras iki kraujavimo kamuoja tepliojimas kraujingom išskyrom ir stiprus spazminius skausmas pilvo apačioje.
Užsirašiau pas ginekologą, bijau, kad nebūtų rimtų ligų simptomai. blush2.gif
Atsakyti