Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

Merginos, ar gali būti, kad dėl PMS skauda - maudžia nugarą apačioje, juosmens srityje? Jau kelios dienos kaip skauda, ir nežinau, ar sunerimti, ar suversti bėdą PMS.
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2010 07 07, 21:31)
Merginos, ar gali būti, kad dėl PMS skauda - maudžia nugarą apačioje, juosmens srityje? Jau kelios dienos kaip skauda, ir nežinau, ar sunerimti, ar suversti bėdą PMS.

Visko gali būti. Man būdavo taip maudžia strėnas keletą dienų prieš mėnesines, kad iš lovos vos beatsikeliu. Dabar jau nebe taip, bet atsirado kitų bėdų.
Bet apsilankyti pas ginekologą nepamaišys.
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2010 07 07, 21:31)

Man ciklo viduryje būna staigūs skausmai šone vėliau pereinantys į nugarą. Lankiausi pas ginekologą, buvo atlikti tyrimai, gydytojas sakė, kad tai ovuliaciniai skausmai. Žodžiu, jaučiu kai plyšta folikulas.
Atsakyti
[COLOR=darkviolet] Sveiki, man 15, norėjau paklausti ar normalu jog tokio amziaus gali būti PMS?
požymiai tikrai atitinka išvardintus. Jaučiuosi nekaip, ir taip jau antras kartas.
Geriu raminamus, tokius nekenksmingus tai truputį padeda smile.gif[COLOR=darkviolet]
Atsakyti
QUOTE(neziniuke* @ 2010 07 12, 14:36)
[COLOR=darkviolet] Sveiki, man 15, norėjau paklausti ar normalu jog tokio amziaus gali būti PMS?
požymiai tikrai atitinka išvardintus. Jaučiuosi nekaip, ir taip jau antras kartas.
Geriu raminamus, tokius nekenksmingus tai truputį padeda smile.gif[COLOR=darkviolet]

Man rodos, kad normalu.
Atsakyti
Sveikos merginos ir moterys,
jeeetus padekit nezinau ko griebtis, guliu lovoj paslika, pykina, galva plysta, lyg kas pjuklu viduje dzyrintu... ;( draugas ir sokolado karsto vire nes paskaite, kad padeda, as ir nuo skausmo vaistu(paracetamolio) geriau niekas nepadeda.. tiesiog be jegu.. viduriai paleisti... ir arbatu geriau ir jokio pozymio kad gereja... tiesiog skaiciuoju minutes kada i tualeta begsiu, taip negera... ka patartumete? As kanciose...
Atsakyti
QUOTE(kristote87 @ 2010 07 15, 15:57)
Sveikos merginos ir moterys,
jeeetus padekit nezinau ko griebtis, guliu lovoj paslika, pykina, galva plysta, lyg kas pjuklu viduje dzyrintu... ;( draugas ir sokolado karsto vire nes paskaite, kad padeda, as ir nuo skausmo vaistu(paracetamolio) geriau niekas nepadeda.. tiesiog be jegu.. viduriai paleisti... ir arbatu geriau ir jokio pozymio kad gereja... tiesiog skaiciuoju minutes kada i tualeta begsiu, taip negera... ka patartumete? As kanciose...

Man pirmomis dienomis sirgimo labai padedavo vadinama nospa, viena ampule mama suleisdavo i raumenis ir visos mano baisybes dingdavo, galedavau vel zmogumi jaustis. Tiesiog atleidzia spazmus, kas ir sukelia ta baisu skausma.
Atsakyti
QUOTE(neziniuke* @ 2010 07 12, 14:36)

man isvis 12 metu prasidejo tongue.gif tad tikrai normalu mirksiukas.gif net sako, jei iki 16 neprasidejo reiktu aps ginekologe nueit...tad lauk lauk mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kam reikia spirales Mirena,pirkta sau vaistineje. Pakuote nepazeista ,sterili, kaina 500lt. Vilnius, bunu ir Kaune. Tel.867309313
Atsakyti
Būna man, kelias dienas prieš mėnesines, ir 1-ąją mėnesinių dieną. Tai išgeriu kokio ibupromo arba no-spa'os smile.gif
Atsakyti
As ilindau i si foruma suprasti, kad neesu viena...kartais mano PMS buna lengvas, nu bet kartais tas amzinas reikalavimas demesio, MB apstaugimas, asaros, isterijos...o jeigu dar neduok dieve alkoholis pasitaiko galiu bliauti visa nakti ir tokiu nesamoniu prikalbeti, kad baisu...nugi geda..pries seima, draugus, kita diena issirekus, issibliuvus geriau pasidaro, bet bijau, kad tokias nesamones pakesti nera lengva...KAIP tvardotes??? as kiekviena men pazadu, kad daugiau taip nebus...ir papusk dudele...mano mamai budavo tas pats, nu atsimenu kaip kazkoki kosmara...nenoriu nei sau to, nei vyrui...HELP sad.gif
Atsakyti
Pms ir mane kankina, nors ir gimdziusi esu, nuotaikos pakenciamos, taciau vat kunas visas baisiai tinsta, ypac krutine, visa ispampusi jauciuosi, svoris padideja dviem kilogramais maziausiai, net rubu neperku pries sirgima, nes po tu dienu jie buna per laisvi. Nezinau, ka daryti, geriu homeopatinius vaistukus, gal siek tiek maziau tai jaucias, bet juk visa gyvenima negersiu ju.
Atsakyti