QUOTE(Florestina @ 2010 11 08, 20:46)
Aš pusę metų gėriau, bet dabar darau pertrauką ir visos problemos vėl iš pradžių prasidėjo.
Ane? nes as dabar pradejau gerti ir galvoju kiek cia gerti ir kaip pertraukas daryti, bet ziuriu net gi taip gali buti
QUOTE(Viktute @ 2010 11 16, 00:19)
Ir man tas pats..savaite pries menesines esu tokia pikta ir suirzusi, nebekontroliuoju saves, kad finale apsikvailinu ir apsibliaunu

uzsipuolu vaikus, drauga, net praeivius! o tada jau bliaunu ir nekenciu saves uz toki elgesi, kaip tai kontroliuoti? NEKENCIU TO!!!!!!!!!!!
gal yra kokie normalus raminamieji, kurie sugeba suvaldyti hormonu audras, o ne kazkokie sirupukai-sisiukai? juk XXI a. gyvename, nejaugi nera nieko kas galetu sutramdyti ta monstra, prabundanti apie trecia ciklo savaite???
Na, man panasiai, darausi verksminga, pikta ir kartais naktim skandalus keldavau, bet dabar tvardausi labai. tiesiog kai pradedu taip elgtis, is karto sau sakau: As zinau kodel man taip yra, tai naturalu ir kazkaip susitvarkau. Nes nenoriu gerti vaistu

Bet labiausiai man pakelia nuotaika, kai maniskis pradeda sypsotis ir sako: Tau PMS, ane?

Juk taip?

Apkabina ir viskas dingsta

Aisku as tikiuosi, kad ir po santuokos maniskiui uzteks kantrybes su manimi
Niekada nebūna per mažai laiko, yra tik per daug laiko, kurio mes neišnaudojame...