Įkraunama...
Įkraunama...

PMS

QUOTE(@viol@ @ 2010 11 08, 19:46)
O man šiek tiek palengvėjo viskas, kai nakvišų aliejų pradėjau gert, anksčiau taip pat būdavau labai nervinga, veidą nusėdavo spuogai ir t.t.  doh.gif

Aš pusę metų gėriau, bet dabar darau pertrauką ir visos problemos vėl iš pradžių prasidėjo.
Atsakyti
QUOTE(Pabegusi @ 2010 08 03, 17:13)
As ilindau i si foruma suprasti, kad neesu viena...kartais mano PMS buna lengvas, nu bet kartais tas amzinas reikalavimas demesio, MB apstaugimas, asaros, isterijos...o jeigu dar neduok dieve alkoholis pasitaiko galiu bliauti visa nakti ir tokiu nesamoniu prikalbeti, kad baisu...nugi geda..pries seima, draugus, kita diena issirekus, issibliuvus geriau pasidaro, bet bijau, kad tokias nesamones pakesti nera lengva...KAIP tvardotes??? as kiekviena men pazadu, kad daugiau taip nebus...ir papusk dudele...mano mamai budavo tas pats, nu atsimenu kaip kazkoki kosmara...nenoriu nei sau to, nei vyrui...HELP sad.gif

Ir man tas pats..savaite pries menesines esu tokia pikta ir suirzusi, nebekontroliuoju saves, kad finale apsikvailinu ir apsibliaunu blink.gif uzsipuolu vaikus, drauga, net praeivius! o tada jau bliaunu ir nekenciu saves uz toki elgesi, kaip tai kontroliuoti? NEKENCIU TO!!!!!!!!!!!
gal yra kokie normalus raminamieji, kurie sugeba suvaldyti hormonu audras, o ne kazkokie sirupukai-sisiukai? juk XXI a. gyvename, nejaugi nera nieko kas galetu sutramdyti ta monstra, prabundanti apie trecia ciklo savaite???
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 11 08, 20:46)
Aš pusę metų gėriau, bet dabar darau pertrauką ir visos problemos vėl iš pradžių prasidėjo.

Ane? nes as dabar pradejau gerti ir galvoju kiek cia gerti ir kaip pertraukas daryti, bet ziuriu net gi taip gali buti doh.gif

QUOTE(Viktute @ 2010 11 16, 00:19)
Ir man tas pats..savaite pries menesines esu tokia pikta ir suirzusi, nebekontroliuoju saves, kad finale apsikvailinu ir apsibliaunu blink.gif uzsipuolu vaikus, drauga, net praeivius! o tada jau bliaunu ir nekenciu saves uz toki elgesi, kaip tai kontroliuoti? NEKENCIU TO!!!!!!!!!!!
gal yra kokie normalus raminamieji, kurie sugeba suvaldyti hormonu audras, o ne kazkokie sirupukai-sisiukai? juk XXI a. gyvename, nejaugi nera nieko kas galetu sutramdyti ta monstra, prabundanti apie trecia ciklo savaite???

Na, man panasiai, darausi verksminga, pikta ir kartais naktim skandalus keldavau, bet dabar tvardausi labai. tiesiog kai pradedu taip elgtis, is karto sau sakau: As zinau kodel man taip yra, tai naturalu ir kazkaip susitvarkau. Nes nenoriu gerti vaistu verysad.gif Bet labiausiai man pakelia nuotaika, kai maniskis pradeda sypsotis ir sako: Tau PMS, ane? wink.gif Juk taip? wink.gif Apkabina ir viskas dingsta mirksiukas.gif ax.gif Aisku as tikiuosi, kad ir po santuokos maniskiui uzteks kantrybes su manimi ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2010 08 03, 17:19)
Pms ir mane kankina, nors ir gimdziusi esu, nuotaikos pakenciamos, taciau  vat kunas visas baisiai tinsta, ypac krutine, visa ispampusi jauciuosi, svoris padideja dviem kilogramais maziausiai, net rubu neperku pries sirgima, nes po tu dienu jie buna per laisvi. Nezinau, ka daryti, geriu homeopatinius vaistukus, gal siek tiek maziau tai jaucias, bet juk visa gyvenima negersiu ju.

Man iki nestumo buvo baisus skausmai ir visi simtomai kuriuos isvardinote....budavau nedarbinga,ir pastovus dideli skausmai doh.gif gerai kad po gimdymo skausmai liovesi...Vaistuku gerti nereikia mirksiukas.gif

QUOTE(samanta* @ 2010 10 06, 14:05)
PMS man savaite pries mm prasideda,tada apetitas tampa zveriskas ir pilvas isipucia,po mm vel tampa plokscias lotuliukas.gif ,bnerviukai paastreja ir dar skauda pilvo apacia verysad.gif

na simtomai labai panasus i jusu isvardintus smile.gif ir nezmoniskai apetitas pakyla,pasidarau nervinga it t.t...Gerai tik kad skausmu nebuna, nors sioks toks diskomfortas visada jauciasi daznai pries mms... rolleyes.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 23 lapkričio 2010 - 07:08
QUOTE(buckizs @ 2010 11 18, 21:29)
Na, man panasiai, darausi verksminga, pikta ir kartais naktim skandalus keldavau, bet dabar tvardausi labai. tiesiog kai pradedu taip elgtis, is karto sau sakau: As zinau kodel man taip yra, tai naturalu ir kazkaip susitvarkau.

as tai kalendoriuje pasizymiu savaite pries menesines, kad tuo metu "vengciau" zmoniu, kad nesusigadinti su jais santykiu... blush2.gif
Atsakyti
mergaites, ar pms gali buti dvi savaites pries mmm? man sian 17c.d. o nezmoniskai skauda krutine.. verysad.gif blink.gif nebezinau, ka ir begalvoti...
Atsakyti
as tai irgi paskutinem dienom pries menesines keliu vejus namuose,viskuom nepatenkinta ir pikta bunu, nervas ima del visko. Susitvardyti negaliu, nes viduje tiesiog verdu. Vyras supranta, bet jam irgi nekas- tokia mane ragana kesti. Ir bent viena karta per menesi turiu butinai apsizliumbti, butent per pms. Beje maniskis zino buda kaip mane sutramdyti- atnesa vyno taure arba sokolado plyta, tai greitai nervus atleidzia smile.gif siaip turiu specialios arbatos nusipirkus, bet dar nebandziau, nes ten po daug kartu per diena ja reikia gerti.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Ar jums svoris padideja per pms, vel nukrenta prasidejus mmm ar po ju?
Atsakyti
QUOTE(Ruanda @ 2010 12 08, 14:42)
Sveikutes  4u.gif

Ar jums svoris padideja per pms, vel nukrenta prasidejus mmm ar po ju?

Taip, padidėja, lankydama sporto klubą tai pastebėjau, nukrenta maždaug per mmm vidurį. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 12 08, 14:45)
Taip, padidėja, lankydama sporto klubą tai pastebėjau, nukrenta maždaug per mmm vidurį. g.gif

drinks_cheers.gif aciuks
tikiuosi ir mano staiga atsirades kilas yra butent del to ir pabegs pats ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruanda: 08 gruodžio 2010 - 20:20
QUOTE(Ruanda @ 2010 12 08, 21:20)
drinks_cheers.gif  aciuks
tikiuosi ir mano staiga atsirades kilas yra butent del to ir pabegs pats  ax.gif

Gerai, kad tik kilas, pas mane daugaiu būna, kartą buvo net 5 kg, bet praėjus dingo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 12 08, 21:21)
Gerai, kad tik kilas, pas mane daugaiu būna, kartą buvo net 5 kg, bet praėjus dingo. g.gif

Svarbiausia, kad dingsta drinks_cheers.gif
Atsakyti