Įkraunama...
Įkraunama...

pavargau nuo tokio gyvenimo....

QUOTE(blondinatore @ 2008 11 12, 20:20)
sveikos,
nezinau kam issikalbet, drauges nesupras, tevai pasmerks...bet noriu issipasakot, nes atsibodo gyventi taip kaip gyvenu...

atsiprasau kad toks padrikas laiskas, tiesiog rasau ir verkiu, nereikia man aukso kalbubet noriu gyvent normaliai, o ne bijot laiskininko, atesancio laiskus....kazkada svajojom su vyru atidarinet versla, net ideja turiu, lietuvoj tokio dalyko nera ir manau galetume prasisukt, bet manau laukia dar kokie 5 metai kruopu rijimo ir centu skaiciavimo. o skaudziausia kad vaikas del to irgi kencia, juk pinigus sukisam i kazkokius antstolius o ne jam, ateiciai...ka daryt? myliu as vyra, bet labai pykstu del jo tokiu poelgiu.....

sveika 4u.gif balionelis paguodai

na ka galiu tau pasakyti g.gif na gaila man taves, meile uztemde akis ir nematai kad toky vyra kaip tavo istikro reiktu apeiti kilometro atstumu. na ir kas kad negeria, pas mergu neina(cia dar didelis klausimas jei jis toks melagis) svarbiausia kad jis nebuvo ir kiek suprantu nera saziningas savo gyvenimo moterei (tau) kam tau badauti(na valgyt kruopas) kam pykti ant saves del bejegiskumo? patarimas: PRADEK VISKA IS NAUJO TU IR VAIKELIS. kai sirdis isgis ziurek sutiksi normalu zmogu, ne tik be skolu bet ir galinti gyventi be melo. o ka daugybe moteru bando po kelis kartus, ne sakau kad visom pavyksta, bet tikrai kenteti neverta mirksiukas.gif

o mokytis niekada nevelu, man 36m as pirmo kurso studente klaipedos universitete ax.gif

linkiu visakeriopos sekmes ir naujo-kokybisko gyvenimo jau nuo kitamet bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palang-mamyte: 19 gruodžio 2008 - 17:17
QUOTE(palang-mamyte @ 2008 12 19, 18:15)
sveika  4u.gif  balionelis paguodai

na ka galiu tau pasakyti  g.gif  na gaila man taves, meile uztemde akis ir nematai kad toky vyra kaip tavo istikro reiktu apeiti kilometro atstumu. na ir kas kad negeria, pas mergu neina(cia dar didelis klausimas jei jis toks melagis) svarbiausia kad jis nebuvo ir kiek suprantu nera saziningas savo gyvenimo moterei (tau) kam tau badauti(na valgyt kruopas) kam pykti ant saves del bejegiskumo? patarimas: PRADEK VISKA IS NAUJO TU IR VAIKELIS. kai sirdis isgis ziurek sutiksi normalu zmogu, ne tik be skolu bet ir galinti gyventi be melo. o ka daugybe moteru bando po kelis kartus, ne sakau kad visom pavyksta, bet tikrai kenteti neverta  mirksiukas.gif

o mokytis niekada nevelu, man 36m as pirmo kurso studente klaipedos universitete  ax.gif

linkiu visakeriopos sekmes ir naujo-kokybisko gyvenimo jau nuo kitamet  bigsmile.gif

aciu jum uz palaikyma, zinokit gaila kad neperskaitet viso posto, butumet perskaiciusi kai ka daugiau, ir gal nebutumes apie mano vyra tokios nuomones blush2.gif
as ji myliu, man gera su juo, jis puikus tetis, visus pinigus nesa namo, su kitom tikrai nesusideda (na jam nera kada, nera uz ka, ir mobileka ir emeila kartais paziuriu kai ko reikia, tai jis neslepia, ir slaptazodzius visus jo zinau), o kad ir butu uz ka ir kada, jis is tu retu vyru, kurie istikimi.
kitamet tikrai gal bus lengviau, nes daug skolu jau atidavem, sios kaledos tikrai bus geros, nes atnese nemenka premija, galesim ir dovaneliu ir t.t.
as nekenciu su juo, kaip ne karta cia rasiau, kad buciau laimingaiusia motera pasauly, jei nebutu finansiniu problemu, o dabar esu tik laiminga mirksiukas.gif o pinigai, uzdirbami cool.gif
siaip suklysti manau visiem pasitaiko, ir atleidau savo vyrui, man labai padejo ir palaike dauguma cia parasiusuju...aisku yra dalyku, kuriu negaleciau atleisti net myledama, tai neistikimybe, smurtas, alkoholis, narkomanija, ir pan. dalyku

saunuole kad mokotes, as zadu si pavassari grizti i savo studijas cool.gif
linksmu jums svenciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sitaucija dirbtinai sukurta.Ane blondinatore? 4u.gif
Atsakyti
oho blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo direna: 19 gruodžio 2008 - 20:10
QUOTE(Kilina @ 2008 12 19, 19:31)
Sitaucija dirbtinai sukurta.Ane blondinatore? 4u.gif

o kam man to reiketu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 12 19, 23:55)
o kam man to reiketu?  doh.gif

Nezinau,tik kai pasiskaitau kitose temose tavo pasisakymus tai kazkaip man

nesueina biggrin.gif ,bet jeigu apsirikau,tai atsiprasau :4u:Is viso kai pasiskaitau,daug nauju temu atidarytu naujoku,kazkokios dirbtinos.Gal kazkokia itari,bet man gaila moteriskiu nuosirdziai patarianciu.Susidare ispudis,kad tai kazkokiu nebrendylu darbas.Tai tik mano nuomone. 4u.gif Kaip antai isprievartauta mergina keturis men nezino ,kad yra nescia.Na ar ne keista siais laikais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kilina: 20 gruodžio 2008 - 11:25
QUOTE(blondinatore @ 2008 12 19, 13:15)
sveikos merginos blush2.gif
naujienos- vyras darbe gavo premija- aisku ne 13-oji alga, bet visgi biggrin.gif
tai sventes sutiksim su dovanelem, ir galesim artimiesiems ju nupirkt.
is sodros isemiau pazyma, apie gaunamas pajamas, atsvieciau maziuko gimimo liudijima, dar vyras turi paimt is darbo pazyma, kad gauna minimuma (kartais apsimoka ta alga vokely), ir siusim registruotu laisku musu kreditoriams, teks aiku dar pavargt, ir krize ta neramina, bet bent kaledas sutiksim padoriai ax.gif

Gyvenimas pateikia malonių staigmenų, kai jų visai nesitiki smile.gif Laikykitės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kilina @ 2008 12 20, 12:19)

nesueina biggrin.gif ,bet jeigu apsirikau,tai atsiprasau :4u:Is viso kai pasiskaitau,daug nauju temu atidarytu naujoku,kazkokios dirbtinos.Gal kazkokia itari,bet man gaila moteriskiu nuosirdziai patarianciu.Susidare ispudis,kad tai kazkokiu nebrendylu darbas.Tai tik mano nuomone. 4u.gif Kaip antai isprievartauta mergina keturis men nezino ,kad yra nescia.Na ar ne keista siais laikais?

Ta tema man tikrai dirbtinai atrodo, nesąmonė ten biškį 4u.gif g.gif bigsmile.gif Bet šitoj temoj moteris, manau, nuoširdi 4u.gif
Atsakyti
Tikrai nemanau, kad cia dirbtine tema. Per daug tikrovisku smulkmenu, niuansu atskleista, kad galima butu itarti falsa. Sekmes autorei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2008 12 31, 00:58)
Tikrai nemanau, kad cia dirbtine tema. Per daug tikrovisku smulkmenu, niuansu atskleista, kad galima butu itarti falsa. Sekmes autorei.  4u.gif

Sutinku ax.gif
Atsakyti
as tai siulyciau autoriai, neissiskiriant priteisti vaikui islaikyma is vyro (tai nebrangu) ir jam paaiskinti, kad tai vaiko geroviai ir savo pajamas leisti sau ir vaikui. ta prasme, kad gyvenat kartu, bet biudzetas atskiras ir problemu nebus, nebent autore ir toliau tikisi telefonu, visokiu dovanu ir t.t o jis pats is savo nesamoniu ir suksis, nes pats bukas buvo, ka jis sau galvojo taip su paskolom papirkt, nejaugi galvojo, kad visa gyvenima taip ims paskolas ir savo dama apdovanos... kraupi situacija, bet iseitis tikrai yra...
Laikykis ir esme, neprarask sveiko proto!
Atsakyti
QUOTE(gretiene @ 2009 01 02, 01:00)
as tai siulyciau autoriai, neissiskiriant priteisti vaikui islaikyma is vyro (tai nebrangu) ir jam paaiskinti, kad tai vaiko geroviai ir savo pajamas leisti sau ir vaikui. ta prasme, kad gyvenat kartu, bet biudzetas atskiras ir problemu nebus, nebent autore ir toliau tikisi telefonu, visokiu dovanu ir t.t o jis pats is savo nesamoniu ir suksis, nes pats bukas buvo, ka jis sau galvojo taip su paskolom papirkt, nejaugi galvojo, kad visa gyvenima taip ims paskolas ir savo dama apdovanos... kraupi situacija, bet iseitis tikrai yra...
Laikykis ir esme, neprarask sveiko proto!

paskolas jis ims ir toliau, o grąžinti teks žmonai. doh.gif

Reikia nuo tokių dalykų bėgti. Vienintelis dalykas, oficialios skyrybos. O gyventi galima ir po vienu stogu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 02 sausio 2009 - 01:10
QUOTE(Kilina @ 2008 12 20, 12:19)

del manes zinokit tikrai suklydot, as cia tikrai ne del dirbtinu problemu, man savu per akis, kam dirbtinas galvoti? be to man 26metai, tai tikrai nesu mazvaike rasinejanti cia, as gal per atvira esu, jau pradejau ne taip atvirai rasineti, nes kakzkaip man kai pora kart paspjaude i sirdi, tai nelabai malonu buvo, kai zmogus nieko nezinodamas taip raso...
man irgi keistos tos naujos temos, kur isprievartautos ir nescios, ie t.t ir pan., bet mano istorija tikra (deja), siaip noreciau kad tai tebutu mano fantazijos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(laureta @ 2009 01 02, 02:09)
paskolas jis ims ir toliau, o  grąžinti teks žmonai.  doh.gif 

Reikia nuo tokių dalykų bėgti. Vienintelis dalykas, oficialios skyrybos. O gyventi galima ir po vienu stogu. smile.gif

as zinau kad neims.
nuo kokiu-tokiu? nepazistat jo...
pavargau aiskintis... blush2.gif
Atsakyti