Įkraunama...
Įkraunama...

pavargau nuo tokio gyvenimo....

QUOTE(Cleo_25 @ 2008 12 04, 20:20)
Galiu palinkėti tik sėkmės, vis parašyk, kaip Jums sekasi  4u.gif

dekui 4u.gif
kai kas naujo nutiks, vis parasysiu, kol temewle nesibaigs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ančiukė @ 2008 11 27, 16:10)
Nenoriu nieko įžeisti, bet aš nuoširdžiai nesuprantu tokio vaikų parazitizmo.
Kodėl tevai turėtų keltis iš būsto, kurį patys savo rankomis užsidirbo?
Jie jau užaugino vaikus, išleido į mokslus -
dabar jų laikas keliauti, pramogauti ir gyventi dėl savęs.
Aš pati panašioj situacijoj esu - nuomojamies su vyru butą bendrabuty,
nors abiejų tėvai dideliuose butuose gyvena, bet niekada nieko neprašėm dėl mūsų parduoti ar skolinti.
Abu esam jauni, sveiki, turim abi rankas ir savo jėgom viską užsidirbsim,
gal ir ne greitai, gal ir ne kalnus pinigų, bet ką užsidirbsim, tas bus MŪSŲ.
Gal Jums reikėtų tiesiog daugiau optimizmo ir tikėjimo SAVO jėgomis.  mirksiukas.gif

Aš irgi tos pačios nuomonės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2008 12 05, 12:15)
Aš irgi tos pačios nuomonės drinks_cheers.gif

as nekomentuosiu, vien gerbdama jusu amziu. ponia, isskaitet viena komentara ir reiskiate savo nuomone, cia visai ne apie tai kalba buvo, ir is savo tevu as kartoju TUKSTANTAJI KARTA- AS N I E K O NICNIEKO NEPRASIAU, NEPRASAU IR NEPRASYSIU!!!
malonios dienos
Atsakyti
Nu net neisivaizduoju ka butu galima patarti. Zinau, kad kai myli zmogu, viska atleidi, nors kartais nereiketu. tieiog kitaip negali...
Atsakyti
Sveiki, papasakokite, kokia buvo tevu reakcija suzinojus apie Jusu seimos situacija? Nepagalvokite, kad kisuosi ar tusciai smalsauju, tiesiog perskaicius visa tema taip isigyvenau i Jusu situacija, kad nuosirdziai rupi, kaip Jums sekasi?.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinatore @ 2008 12 05, 12:56)
as nekomentuosiu, vien gerbdama jusu amziu. ponia, isskaitet viena komentara ir reiskiate savo nuomone, cia visai ne apie tai kalba buvo, ir is savo tevu as kartoju TUKSTANTAJI KARTA- AS N I E K O NICNIEKO NEPRASIAU, NEPRASAU IR NEPRASYSIU!!!
malonios dienos

Gerbdama jūsų jauną amžių, pakomentuosiu, kad pritariau ančiukės nuomonei ir nenorėjau nieko įžeisti. Temą buvau perskaičius g.gif , bet mintyse neturėjau konkrečiai kokios mamytės ar jūsų, tiesiog gyvenime yra tokių vaikų, kurie reikalauja iš tėvų g.gif . To nesuprantu ir nesuprasiu. Taip kaip nesuprasiu ir tėvų, esant reikalui ir galimybėm , padėti vaikams.
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2008 11 14, 15:56)
O aš autorei norėčiau patarti visgi pasikalbėti su tėvais. nesupras, tai jau bent žinosi, kad nesuprato. Dabar tėvai žino, kad gaunat pinigu, gal mano, kad nemokat gyventi, o gal galvoja, kad jum pakanka ir panašiai. JUk daugelis tėvų, nors ir kokie jie bebūtų, nelaimėje neatstumia vaiko. Beje, tėvai nėra ekstrasencai, jie negali žinoti, kad tu turi problemų. Pasikalbėk, pasakyk, kad lauki ne pasmerkimo, o supratimo. Turėtų padėti, bent aš taip galvoju g.gif

Čia mano anksčiau rašytos mintys, bet kiek supratau, tėvai nepadėjo.
Rašot, kad niekad niekieno neprašėt ir neprašysit. O gal tėvai ir telaukia to menko paprašymo g.gif Suprantu, kad išdidumas neleidžia gal.
Sėkmės ir jums bigsmile.gif
Atsakyti
esu buvusi panashioj situacijoj, dabar jau viskas susitvarke. visi daro klaidas. svarbiausia,kad tai suvoktu ir noretu viska pakeisti.

jei visiskai pasitikit vienas kitu, siulau toki varianta. Jus turite isskirti, kad vyro skola kabetu tik ant vyro, nes kitaip ja gali skaiciuoti ir nuo tavo atlyginimo, istatymai tai leidzia. Skirybu sutartyje nustatykite didelis alimentus, ju max dydi patars advokatas. nes alimentai turi pirmumo teise. taigi vyras is algos mokes alimentus (jie keliaus i sheimos biudzeta smile.gif ), po tik anstoliai ir minumas pragyvenimui vel gi i sheimos budzeta smile.gif . tagi suma, kuri liks sheimyniniam biudzetui padides, o likusia skola vyras grazins per 3-4metus. taip ir skola grazinsite ir pragyvenimi daugiau pinigeliu paliksite.
nereikes nei prashytis pinigu nei papildomai skolintis. be to vyras aus atsakomybe uz savopadarytas klaidas, jus ramiai gyvensit,zinodami, kad i jums uztenka piniu ir skolos pamazu tirpsta.
skirybos trunka apie menesi, ji gera advokata susirasite, taigi bus proga nuo naujuju metu pradeti is tikruju nauja gyvenima:)
o kai viska razinsite galesite vel susituokti ax.gif

sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Groovy77: 12 gruodžio 2008 - 23:03
QUOTE(Groovy77 @ 2008 12 12, 23:56)
esu buvusi panashioj situacijoj, dabar jau viskas susitvarke. visi daro klaidas. svarbiausia,kad tai suvoktu ir noretu viska pakeisti.

jei visiskai pasitikit vienas kitu, siulau toki varianta. Jus turite isskirti, kad vyro skola kabetu tik ant vyro, nes kitaip ja gali skaiciuoti ir nuo tavo atlyginimo, istatymai tai leidzia. Skirybu sutartyje nustatykite didelis alimentus, ju max dydi patars advokatas. nes alimentai turi pirmumo teise. taigi vyras is algos mokes alimentus (jie keliaus i sheimos biudzeta smile.gif ), po tik anstoliai ir minumas pragyvenimui vel gi i sheimos budzeta smile.gif . tagi suma, kuri liks sheimyniniam biudzetui padides, o likusia skola vyras grazins per 3-4metus. taip ir skola grazinsite ir pragyvenimi daugiau pinigeliu paliksite.
nereikes nei prashytis pinigu nei papildomai skolintis. be to vyras aus atsakomybe uz savopadarytas klaidas, jus ramiai gyvensit,zinodami, kad i jums uztenka piniu ir skolos pamazu tirpsta.
skirybos trunka apie menesi, ji gera advokata susirasite, taigi bus proga nuo naujuju metu pradeti is tikruju nauja gyvenima:)

sekmes!

Visai neblogai sugalvota 4u.gif Aišku, kiekvienai šeimai atrodo skirtingai 4u.gif
Atsakyti
As kazkaip irgi kaip autore manau, kad fiktyviomis skyrybomis nelabai ka iseis laimeti. Juk faktiskai pinigu nepadauges, vyras ir taip kiek iseina, tiek nesa skolom grazinti. As tokioj situacijoj turbut irgi nemeginciau kelti seimos islaikymo sumos (juk ir dabar pavalge, apsirenge, nusiprause gyvenat), galva skauda juk ne nuo to, ka sociau nusipirkt valgyt, o pirmoj eilej sprestumem susidariusia skolos problema.

Tele2 uz nenaudojama rysi skolos tikrai nenukels, tai ta gal reiktu pirma grazint.
O kur hanza banke, tai eiti i banka biski pasitart, kad isskaidytu grazinima dalimis ir is antstoliu paimtu ieskini. Pabandyt banka tikrai itikint, kad tvarkingai mokesit, nunest darbovietej gaunamu atlyginimu israsa ar ka. Bandet taip kazka su banku tartis?

O kam dar stambiai skolingi?
Manau, kad issispres, nes labai seimyniskai sukates, nenuleidziat ranku.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 15 gruodžio 2008 - 23:27
QUOTE(linamog @ 2008 12 08, 17:20)
Sveiki, papasakokite, kokia buvo tevu reakcija suzinojus apie Jusu seimos situacija? Nepagalvokite, kad kisuosi ar tusciai smalsauju, tiesiog perskaicius visa tema taip isigyvenau i Jusu situacija, kad nuosirdziai rupi, kaip Jums sekasi?..  4u.gif

sveika,
na mano tevu reakcija tokia, kokios ir reikejo tiketis. zodziu turbut siemet pirma karta nesvesim kartu kaledu...vyras negali pakelti akiu, nes geda, o mano tevai labai mumis nusivyle, moralu atskaite ir tiekos.dar melagiais apvadino, nors nesakiau visko tikrai ne tam kad primeluociau...o naujausios zinios tokios, kad numeciau 5kg blush2.gif mirksiukas.gif vat...ziuriu kaimyunes vaikeli, tai truputi prisiduriu. del skolu tai liko sios 4tkst tele2, (rasem reg laiska su musu gaunamom pajamom ir vaiko gim liudijimu, su prasymu moketi minimum kas menesi 100lt, daugiau neisgalim), laukaim atsakymo...rasem ta pati i eurokoma (500lt likutis), laukaim ats, rasem i credit24 (1200lt), dar credit 123 (3000lt), na va, ir dar skolingi esam giminaiciam 17tkst (jiem atidavinesim kasmenesi irgi), o big banka ir hansa paskolas sugebam moketis kas menesi. siaip dabar gesinam komunalinius moekscius, na zodziu dar ilgai mum ta s*uda srebti, o ir krize ne i gera, na kol kas asmeniskai del darbo vyro nepaliete...ziuresim kaip bus, galvoju maziu atiduot nuo 2metuku i savaitini leisti ir mum su vyru po 2 darbus imti, ir varyti, gal atiduosim skolas, kai krize baigsis...tai mum db dviguba krize....
va teip doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2008 12 08, 17:52)
Gerbdama jūsų jauną amžių, pakomentuosiu, kad pritariau ančiukės nuomonei ir nenorėjau nieko įžeisti. Temą buvau perskaičius g.gif , bet mintyse neturėjau konkrečiai kokios mamytės ar jūsų, tiesiog gyvenime yra tokių vaikų, kurie reikalauja iš tėvų g.gif . To nesuprantu ir nesuprasiu. Taip kaip nesuprasiu ir tėvų, esant reikalui ir galimybėm , padėti vaikams.
Papildyta:
Čia mano anksčiau rašytos mintys, bet kiek supratau, tėvai nepadėjo.
Rašot, kad niekad niekieno neprašėt ir neprašysit. O gal tėvai ir telaukia to menko paprašymo g.gif Suprantu, kad išdidumas neleidžia gal.
Sėkmės ir jums bigsmile.gif

as labai Jusu atsiprasau...ir sutinku su jumis.
prasiau, bet negavau doh.gif
tiek to...isgyvensim kaip nors
Papildyta:
QUOTE(Groovy77 @ 2008 12 12, 23:56)

sekmes!

cia manau jau nu super paskutinis atvejis, as jo neatmetu, bet siaip kiek zinau ir skirybos kainuoja, ar ne? o mes db labai taupom...ziuresim , jei visai nesiseks ir liks tik sita iseitis, aisku gelbejant seima teks fiktyviai skirtis (skamba tai doh.gif )...

Papildyta:
QUOTE(KriuKriu @ 2008 12 16, 00:20)
As kazkaip irgi kaip autore manau, kad fiktyviomis skyrybomis nelabai ka iseis laimeti. Juk faktiskai pinigu nepadauges, vyras ir taip kiek iseina, tiek nesa skolom grazinti. As tokioj situacijoj turbut irgi nemeginciau kelti seimos islaikymo sumos (juk ir dabar pavalge, apsirenge, nusiprause gyvenat), galva skauda juk ne nuo to, ka sociau nusipirkt valgyt, o pirmoj eilej sprestumem susidariusia skolos problema.

Tele2 uz nenaudojama rysi skolos tikrai nenukels, tai ta gal reiktu pirma grazint.
O kur hanza banke, tai eiti i banka biski pasitart, kad isskaidytu grazinima dalimis ir is antstoliu paimtu ieskini. Pabandyt banka tikrai itikint, kad tvarkingai mokesit, nunest darbovietej gaunamu atlyginimu israsa ar ka. Bandet taip kazka su banku tartis?

O kam dar stambiai skolingi?
Manau, kad issispres, nes labai seimyniskai sukates, nenuleidziat ranku.
4u.gif

aciu jum labai, na mokam tas didziasias kasmenesi- big bank 150lt, hansa 180lt, ir hansa-80lt. ta hansa tik metai beliko...dabar gi dar komunalianiai...o siaip tai kol isgalim, bent su bankais nesipykstam...na o tie kreditai, tai 3000+4000+1200+17000 (giminem),ir komunaliniai, tai va, ties 8200lt yra degantys, kitka galim atidavinet dalimis....
Atsakyti
sveikos merginos blush2.gif
naujienos- vyras darbe gavo premija- aisku ne 13-oji alga, bet visgi biggrin.gif
tai sventes sutiksim su dovanelem, ir galesim artimiesiems ju nupirkt.
is sodros isemiau pazyma, apie gaunamas pajamas, atsvieciau maziuko gimimo liudijima, dar vyras turi paimt is darbo pazyma, kad gauna minimuma (kartais apsimoka ta alga vokely), ir siusim registruotu laisku musu kreditoriams, teks aiku dar pavargt, ir krize ta neramina, bet bent kaledas sutiksim padoriai ax.gif
Atsakyti
Cia jums jau visokiu patarimu dave,bet as trumpai,zmogus melagis ir tuo paciu neatsakingas nera baisiau.Isbrisit is situ skolu atsiras kitos.Nieko blogo tikrai nelinkiu,bet turiu daug pavyzdziu.
Atsakyti