QUOTE(laumupė @ 2008 11 14, 08:31)
Manau pats laikas būtų pradėti forminti skyrybas (fiktyvias), nes jei autorė pradės dirbti, antstoliai gali nukreipti išieškojimą ir į žmonos atlyginimą.
Anstoliai taip ir padarys. Kalbu is patirties. Is karto po skyrybu, kai dar nespejau uzregistruoti ju Civilineje metrikacijoje, viena diena pasitikrinu saskaita- minus 225 Lt, ir kitoje saksitoje tas pats.

PAsiskambinau anstolei, nes buvo nurpdytas vardas pavarde, kuri padare "patvakymus" mano saskaitose, beje be mano perspejimo. Paiiskeja, kad tai mano ex vyro skolos. Pasakiau, akd issiskyrusi, tai liepe pristatyti istuokos liudijima ir per kelias dienas gavau pinigelius savo atgal.
TAip, kad temos autores uzdirbta atlyginima ateityje taip pat atskaiciuos antstoliai,.
As siulyciau eiti pas antstolius tartis. Jie irgi zmones Normaliai pasikalbejus, galima susitarti. zinau atveju, kaip zmones taip ir padare. Tada mokejo dalimis.
Ir kiti varinatai eiti pas tevus, skirtis, eiti pas darbdavi yra geri.
Dabar vyras gerai uzdirba, galima susisukti po truputi atiduodan...tik klausimas...dabar kokius 5 metus valgysit kruopas... o kokios gaantijos, kad vyras vel neprisiskolins? (nors gal jau dbar niekas nebeduos jam

)...
Siaip, is 2000 lt as pragyvenu su vaiku, is tu pinigu - 1000 iseina paskolai, paslaugoms, uz darzeli, nuolatini, telefona. TAip, kad Vilniuje susisuku ir su 1000. Taip, pramogu nedaug, kelioniu po Egiptus nera, bet gyventi imanoma.

nors ir buna akimirku kaip ir temos autorei, kad uzkniso toks gyvenimas, bet ka daryti???
Papildyta:
QUOTE(blondinatore @ 2009 01 09, 01:37)
aciu labai
kas naujo? yra tu naujienu...o man pasiule darba, alga 5000lt, tik dvejoju. esme tame , kad reiketu labai stipriu nervu tam darbui, nezinau ar galeciau istverti, dabar atrodo kad galiu, o jei pamatysiu ir apalpsiu? as esu baigusi stilistes specialybe, turiu diploma, i darbas- laidojimo firmoj mirusiuosius grimuot, sukuot, tualetas, palydint i amzinybe...lyg ir nebijau tu vaizdu, kraujo, bet is kitos puses, jei pamatyciau koki vaikiuka...
na, kita savaite manau nueisiu as bent pakalbet.
tik va kita problema, vaikiu aukles ieskot reiktu, ir kaip su mano tuo darbu? jau motinystes tikriausiai negauciau, ir reiketu is ten issidarbinti? bet kita vertus, jei nesugebesiu ten dirbti, tai liksiu net be savo pasalpeles ir visiskai bedarbe?
idomu kaip cia padarius, nes jei sugebeciau su nervais susitvarkyti, ir dirbti ten, labai prie seimos gerbuvio prisideciau.
ka galetumet patarti?
Papildyta:
O, nemaciau dar sito atsakymo

kaip saunu, kad pasitumejo reikalai pas jus:) Norvegijoj padirbti labai gerai-ten alga gera ir greitai uzdirbama. Trumpam laikui isvykti manau nepakenks...
O del tavo naujo darbo- as bandyciau. Nepavyks, tai pakeisi kitu. O ka, turi is ko rinktis??

O vaikiuko i darzeli neiseina atiduoti? dar mazas ar kaip?
Papildyta:
QUOTE(blondinatore @ 2009 01 06, 19:55)
Papildyta:
as zinau kad neims.
nuo kokiu-tokiu? nepazistat jo...
pavargau aiskintis...
nesiaiskinkit...
jus davet priesaika tuokiantis: "ir dziagsme ir varge..." taip, kad saunuole esat, kad nebegat nuo vyro. Juk jis tuos pinigus ne vien sau leido, bet ir kad jums itikti, ar ne? tai kaip ir atsakomybe krenta ant abieju is dalies...